Gravidute si mamici de Constanta (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Salut si de la noi.

V-am tot citit zilele acestea ,dar nu am mai reusit sa va si scriu .
Nu stiu ce fac si cum fac ,dar parca mereu sunt asa ca la maraton...pe fuga si nu apuc sa fac mai nimic din ceea ce imi propun.

Nu stiu ce zi e...cand e noapte cand e zi...parca as fi intr-o mare gaura neagra si din cand in cand mai scot si eu capul la lumina.

Totusi,important e ca suntem sanatosi si copiii cresc...si poate in timp o sa ma mai linistesc si eu.

De abia azi am realizat ca e 1 iulie...WOW!!! si eu parca inca ma credeam prin Mai cand am nascut si am venit de la spital acasa...nu stiu cand si cum a trecut timpul...parca l-a inghitit cineva...

Nici acum nu imi vine sa cred ca mai am 12 zile si pleaca si sotul ...(azi eram in magazin si vanzatoarele vorbeau intre ele ...si una zice ca ii pleaca sotul si de abia asteapta ca asa se mai odineste si ea si se relaxeaza...cu toate ca atunci cand e plecat vrea sa vina inapoi ca se satura sa le faca ea singura pe toate)....si mi-am adus si eu aminte..."VAi...mai e asa putin si pleaca ...si mai vine tocmai de Craciun ..."

EI,asta e realitatea si trebuie sa o iau ca atare...nu nici prima oara si nu cred ca va fi nici ultima oara cand va pleca...tot timpul e greu ,dar am observat ca tot timpul trece...si trece ..si trece...timpul asta si vine inapoi...(numai ca atunci cand e plecat ...timpul..trece greu ..si cand e aici timpul trece repede...ingrozitor de repedeeee).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Madaluta, ce super de Darius ca se joaca in voie la tara...si are parte de asa bunici calzi si iubitori....sunt convinsa ca aceasta perioada petrecuta la sat ii va imbogati mult bagajul lui de cultura generala...le vede pe toate "pe viu"...si calu...si purcelu...si gaina...si vaca...
Plus de asta...aerul tare de la sat nu se compara cu poluarea din oras...
Te inteleg perfect ca nu ai rezistat acolo prea mult si ai revenit...noi "astia mariii"suntem prea spurcati de "tentatiile "orasului ca sa mai ne integram in sistem( cum bine zici).

AAa si nu esti tu deloc plinuta...te-am vazut in poze, dar te-am vazut odata si la carrefoure...erai cu sotul tau ..tu erai gravida cam in luna a 8-a ( ca si mine...numai ca eu eram cat tancul si tu erai finutza si frumoasa ...m-am uitat la tine...am vrut sa te salut ,dar cum am vazut ca nu erai atenta...am renuntat sa te salut...mai ales ca sunt mai timida)...si erati cu Darius ( in carucior cu masinuta).

Andicu,"LA MULTI ANI !!!!" pentru Filip ...sa cresca mare si sa va bucurati de el si el de voi.
Ne-am intalnit odata la Carrefoure ...cand erai cu sotul tau .
Sotul tau , Virgil , a fost coleg de clasele 1-8 cu mine ...si in ziua aia ne-a facut cunostinta ...eu eram cu sotul , fata noastra si eram gravida in 6 luni jumate atunci .
Te stiam din poze de pe forum ,dar nu am mai indraznit atunci sa iti zic .Cred ca iti mai aduci aminte,nu?

Felicitari si pentru botez ...si la nasa Mav...si la mama INa ...dar mai ales lui Gabriel
Pe 12 iulie ...odata cu Madaluta avem si noi botezul la baiat.

Mav...esti o foarte frumoasa...si se vede ca iti prieste sarcina...radiezi .
Cand te vad in poze ma ia si pe mine nostalgia ...ma gandesc la vremurile cand eram si eu cu burtica si cum misca bebe si cum dormeam noi noaptea...foarte frumoasa perioada de sarcina in ciuda tuturor inconvenientelor ei .

Yannia....Bine ai revenit in Romania!
E frumos cand vi acasa,nu?
Ce mai face micutza Alessandra?Cum a fost in avion cu bebe mic?Cum ii prieste atmosfera de aici?
Stiu ca multa lume cand vine din State in Romania nu prea se mai reintegreaza foarte bine...li se pare prea cald...au probleme cu indigestia...simt ca nu se mai integreaza...li se pare traficul si circulatia groaznica...oamenii li se par nervosi...si nepoliticosi...tind mereu sa faca comparatie intre cele 2 tari.
Cum iti este tie?

Mirela79, foarte frumos blogul tau...ma uit mereu si ma relazeaxa...imi place...
Foarte frumos concediu ati avut...poate si noi vom pleca la anul .

Docdecap...noi mergem mai mereu pe faleza in oras...poate ne vorbim si ne intalnim seara ( sau cand mai mergeti voi acolo).
E mai greu cu copil mic sa iesi acolo caci trebuie sa fii mereu cu ochii in 4 dupa el...dar ma relaxeaza faleza si marea si cazinoul...si fanatna si vapoarele si aerul de acolo si trandafirii si floricelele
CE mare e Serban ....cand l-am vazut eu ultima oara ,cand ne-am intalnit in parc , era asa micut...a dormit tot timpul cu suzeta in gurita si tocmai ce venise de la vaccin..avea cam 3 lunisoare....
Ai mai fost la balet ?

Mokika...mult succes in ceea ce ti-ai propus...dar sa ma bag si eu sa zic cateva vorbe.
Parerea mea e ca nu e bine sa te infometezi in asa hal incat sa conduci in stare de ameteala de foame...sau sa te chinui sa adormi cu senzatia de foame.
Si eu ma gandeam sa iti zic de cartea scrisa de
Mihaela Bilic ,asa cum vad ca a facut-o Mirela79.
Ideea ca ca poti manca orice ,dar in cantitati mici si sa faci din alimentatia ta un stil de viata...nu sa iti impui ca te infotezi si gata ai slabit....ci sa iti faci un obicei sa mananci cate putin si sa nu te saturi...sa te scoli de la masa cu senzatia inca de foame ...sa nu te "umpli" ...si apoi dupa cateva minute senztia de foame trece...si in timp te vei autodisciplina sa duci un stil de viata alimentar foarte cumpatat ,dar fara a fi nevoita sa te abtii de la ce doresti sa mananci.
In felul acesta ai mai multe sanse sa reusesti in ceea ce vrei si nici nu ai acel sentiment de frustrare .

Dupa ce pleaca sotul ....mai e un pic ...o sa fim colege de suferinta...pentru ca si eu mi-am impus sa fac ceva sa revin la kilogramele dinainte...pur si simplu nu ma mai incap hainele ...si nu ma simt eu bine asa ...vreau sa slabesc...sa se minuneze sotul de mine cand o veni
Dar ...tot efortul acesta cu dieta ...trebuie sustinut si de exercitii fizice...de sport...orice fel...fie el innot..jogging...exercitii...orice...
Sportul face diferenta!

Am scris cam mult....e tarziu...dar bebe Darius nu are somn si sta in cosulet si gangureste...se uita pe tavan...da in continuu din manute si picioruse...zambeste si rade....e scump tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Intru si eu sa ii urez
La multi ani lui Filip!!!!! (care are o mutrita tare dulce si poznasa!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

daria: of, draga de tine, iar nu dormi noptile?Am vazut ora la care ai postat si m-am ingrozit.....Chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau k sa incerci sa le aplici la Darius si sa nu mai faci din noapte zi k la Casandra...Cum poti rezista ? eu ma odihnesc intrega noapte( cu un alaptat in jur de 5 dim) si tot resimt oboseala de pe timpul zilei, dar tu? trebuie sa faci ceva in sensul asta..nu stiu ce, dar trebuie...Si mai vrei si cura de slabire...asta ti-ar mai trebui....

doc: felicitari si pt statul in fundulet si pentru diversificare. Eu cred k e super k a acceptat din prima mancarea..ia-o k pe o victorie, ca ce a fost greu a trecut...cantitatea va creste treptat....
Drum bun si intalnire placuta cu bunicii.sa nu aveti probleme de adaptare si sa va priasca si voua plimbarica....

Mokika: cum mai esti? te mai tii pe picioare? mai rezisti?
ce cura tii de e chiar asa de drastica? tine si tu regimul acela disciat, in care ai voie sa mananci cat vrei, dar numai un aliment pe zi...

Noi am iesit ieri la plimbare( ne-a luat fina nostra)la pitici si ne-am intalnit cu Tinna si cu baietii ei....Doamne ce parinti tineri si cu copii mari...Andrei e un vorbaret si jumatate..parca ne stiam de cand lumea asa multe am vorbit, iar Alexandru e un grasunel cumintel( sper k n-am inversat numele)
Tinna:fina mea mai avea un pic si va ridica statuie( tie si sotului tau). A terminat si ea facultatea de matemeatica si va stia k niste capacitati si genii in domeniu....Felicitarile mele k excelati in asemenea domeniu, imposibil si inccesibil multora dintre noi si mai ales mie.

Ina: da, da..intalnire intalnire...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Multumim de urari, Daria-Ioana si Sanzi-ana!

Daria-ioana, sigur ca imi amintesc! eram la Meli-Melo...si chiar vorbeam cu Vir ce curaj pe voi, cu 2 bebei!!
Ina, ai un bebe supeerb! un dulce, sa va traiasca ! f frumoase pozele de la botez!
Doc, oauu, diversificare, stat in fundulet??!!! Cand a trecut timpul?! Felicitarile noastre!
Yannia, bine-au venit acasa! sper sa apucam sa ne cunoastem la vreo intalneala.
Jojo-miha, vazut pozele din concediu, ce frumos! mi-ai facut pofta de mers cu bebe la munte!

si eu vreau la intalneala cu bebe cu tot, DAR in we nu putem, ca vineri ne vin nasii si sambata avem motul. Poate reusim sa ne vedem pana vineri. Dupa ora 17.00 sau dimineata , inainte de 10!

E cineva care merge la plaja cu puii dimineata?? Eu tare m-as duce, de la 8 la 10, dar singura nu-mi vine.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)

Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Pana la urma, ieri mi-am revenit, am luat-o ca pe ceva normal, mai ales ca nu am nici macar o saptamana de cand am inceput .... va multumesc mult pentru sfaturi ..... asa fac cum spuneti voi .... numai ca de la un stil de manacat complet nesanatos (nu ma sculam de la masa pana nu simteam ca fac poc, tot timpul simteam nevoia sa rontai cate ceva, ma gandeam numai la prajituri, la pizza si la tot felul de retete delicioase de mancaruri gatite) la acest regim cu 3 mese pe zi iar intre ele fructe, ceaiuri, apa ..... cred ca era normal sa ma simt mai nasol ... dar deja incep sa ma obisnuiesc, orice inceput este anevoios .... acum lupta mare o dau cu vointa! Aici este cel mai greu! In schimb, a aparut si o parte buna: Crina care nu punea gura pe niciun fel de leguma, a inceput sa fie foarte interesata de salatele mele, asa ca, daca imi fac pentru mine, fac si pentru ea ..... deci vitaminizare la greu!

Si acum .... printre tatici plecati .... si care vor pleca ... ne vom numara si noi ... tati al nostru a aflat de dimineata ca va pleca pentru cel putin doua luni .... trimis de la munca .... si sunt disperata ... ca in el aveam baza de luni in colo cand eu voi merge la serviciu (el muncea doua zile si sase statea acasa).... acum? ce ma fac?

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Jojo bine ai revenit.A crescut printesa mica!! Peisaje superbe probabil ati fost la Busteni.
Nu stiu ce comoara ai gasit dar eu nu as da pe o pereche de sandalute 150 ron vb cantecului EVER,,,NEVER
Eu sunt la a 2a pereche de sandalute de acelasi fel si am dat pe ele 17 ron, foarte aerisite albe .In fine dc va permiteti ...da cum e in crestere Theo!!!
Pupici tuturor..ies acum ca am musafiri de la Targu Mures!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vai fetelor eu nu stiu ce m-as face fara sot,cred ca va este tare greu.De exemplu acum Tony e cu fata si eu fac cate ceva prin casa ca altfel nu pot cu ea.
Rozi asta am zis si eu ca nu dau 150 ron,am fost la Sinaia,Poaiana Brasov,am urcat pe Transfagarasan am coborat in Curtea de Arges,la Slanic in salina.
Si eu m-as duce la plaja dar cu suncile astea si vergeturi mi-e rusine,trebuie sa-mi caut un costum sa ascunda tot ca vreau s-o duc pe Teo .
Daca organizati intalnire poate ajungem si noi,dar eu cred ca e mai bine undeva in aer liber sa nu ne coacem in casa si luam si prichindeii,sau si mai bine de ce nu organizam un gratar si cu sotii la pachet,undeva la o padurice asa nu e nici soare pt copii,zic si eu......................
Ma duc sa mai fac ceva ca acum vine restul si nu am terminat treaba.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

am pus 3 poze noi, sa vedeti ce haioasa este cu codita..la "Eu sunt Bianca"

Mokika, nici daca ne vorbeam nu ne intalneam asa des...si ieri, si alaltaieri...acum noi 2 zile suntem legate la picioare, ca tati e de servici, deci ne plimbam prin jurul blocului...oricum, vad ca si la voi tati e pe picior de plecare....nasol moment...si tu cu serviciul...ooffff

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Daria Ioana, ma bucur mult ca iti place blogul meu. Si pe mine ma relaxeaza enorm sa scriu pe el.
Andicu, unde mergi tu la plaja? Eu vreau sa merg, dar stau in Faleza Nord si cobor jos aici, dar e o mizerie cumplita pe plaja, pietre la mal si foarte putin nisip. Maine schimb locul. Poate am mai mult noroc.
Jojo-miha, ce frumoase poze din concediu.
Mokika, te admir pentru vointa ta. Eu una, daca mi-e pofta de ceva nu pot sa ma abtin. Nici nu ma mai incap hainele, si culmea e ca m-am ingrasat in ultimele luni incoace, ca dupa ce am nascut slabisem si eram la fel ca inainte.
Pupici la toate fetele!

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput