Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Mokika spune:
Ina -
- eu acum am vazut niste pozici cu Gabitzul mic (cele din 14.06 ) si ... ce MARE s-a facut! si cum doarme el, iubitul mic! Sa-l mananci de falcutze si copanele!
jojo - noi nu am avut curajul sa plecam cu theo la munte .... bravo voua! Teo este o scumpa!
teoretic ar fi trebuit sa fim si noi la munte acum ... asa programasem dar ne-am razgandit in ultimul moment ... nu am avut curaj .... si pentru ca urmeaza sa merg la serviciu am preferat sa facem plaja saptamana asta
Mie azi mi-e rau .... parca mi-e si foame si sunt ametita... mi s-au inmuiat genunchii, nu am chef de nimic si sunt si cam nervoasa ... mi-e si cald .... 
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
Mokika spune:
Ina - in timp ce scriam mesajul de mai sus, ai postat si pozele de la botez ..... superbe personaje! A fost foaaarte cumintel Gabitzul mic! Si burtica nasicai se misca? Nasicul cel mai mic isi facea simtita prezenta?
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
mav spune:
Ziua buna!
Va multumesc tuturor pentru urari si felicitari!
Andicu, asteptam pozele!
Da, Mokika, ce te-ai prins! Sigur ca-mi da bb suturi zdravene cand simte concurenta in brate la mami!![]()
Din acest motiv, de fapt nici nu l-am botezat eu pe Gabitu, ci sotul meu!
...Eu am tinut doar lumanarea... si am acum parte de laude nemeritate...![]()
Imi pare rau ca nu ti-e bine.... poate ca totusi nu era momentul potrivit sa incepi o dieta acum... ca mai ai asa putin pana incepi munca... Te infometezi si te stresezi cat nu face....
Ina, esti tare... dulce.... de parca nasii suporta colicile lui bebe...
Jojo, bine ati revenit! Scumpa foc printesa voastra! Si parca seamana tot mai mult cu tati! Si tu ai mai slabit!![]()
Mocutza, bine ai inviat! Tu mai ai putin si gata, o sa-ti tii comoara in brate! Pe mine au inceput sa ma doara tot mai tare... coastele....![]()
Monica, acum ca ti-ai mai revenit.... sa nu scrii tu sa-l lauzi pe Serban cum sta el in fundulet!
O zi buna tuturor! 

23+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Yannia spune:
Salutari de pe meleaguri mioritice, dragelor. Eu nu am mai intrat de multa vreme pe aici si sunt cam in urma cu stirile, am citit in mare.
Felicitari Andicu, pt primul anisor a lui Filip!
Ina, sa va traiasca micul crestin cel frumusel. Ce scumpic e! Trebuie sa le facem cunostinta puilor nostri grabiti.
Mav, sa-ti traiasca finutii (si al Inei si al Monicai). Esti o graviduta tare frumusica!
Fetelor,(ma adresez absolut tuturor) ce ziceti de-o intalneala? Tare as vrea sa va cunosc personal...
Si inca ceva... am nevoie de un endocrinolog bun! M-am facut patrata! Va rog, recomandati-mi pe cineva!
Va pup pe toate!!!
Mami de
mav spune:
Yannia, ati venit!
Sper ca ai primit PM-ul meu!
Eu nu ma pot baza pe masina ma sapt. asta (si ma deplasez mai greu pe distante lungi)... iar sapt. viitoare s-ar putea sa mergem la munte...
Daca mai stabiliti vreo intalnire, dati-mi si mie telefon in timp util, va rog!
23+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
yannia: bine ai revenit pe forum si bun venit pe meleagurile noastre....Si noi abia asteptam sa va cunoastem, dar k si mav saptamana asta nu avem masina( e plecat tati al nostru la bucuresti pt o sapt)....
eu as propune sa organizam intalnirea la mine( k sa fiu sigura k n-o ratez), dar sunt sigura k nimanui nu-i convine sa stea in casa pe asemenea calduri ( am AC..)...
totusi propunerea mea ramane in picioare si e valabila pentru orice zi si orice ora din saptamana asta, caci cealalta vom fi in focurile pregatirii botezului.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
ina78 spune:
Madaluta astazi ii spuneam nasei ceva de intilneli... de vizite.
Yannia bine ai revenit.
Multumim pentru felicitari si pentru urari.
Ce spuneti de o intilneala vineri? Eu una ma ofer sa aduc cit si pe cine pot ... din fete... As prefera afara ... dar cum spuneti si voi. Si la mine e posibila o intilneala...
eu - Ina si minunea noastra mica
docdecap spune:
buna fetele!!
yannia, bine ai re-venit!!
fetelor, va jur ca nu vreau sa fiu nasoala, da' eu plec joi si ma intorc sambata, mergem in vizita la socri, sa-l cunoasca si ei pe Serban... asa ca vineri nu pot semna condicuta... poate duminica?
in ceea ce priveste starea mea, de azi de pe la pranz parca sunt mai bine doamne-ajuta, nu ma mai doare asa tare. Mocutza, nu am luat algocalmin, stiu ca afara e chiar interzis ca medicament, si sa iau si fiola parca nu mi-a venit... am 'gandacit' in patut si a fost bine, ca si Serban a fost cuminte, si seara ne-a scos tati la plimbare.
in seara asta am iesit iara in trei si ne-am intalnit pe la cazino cu Monika si Theo si Florin, am inteles ca era si Adriana cu Bianca, da' n-am recunoscut-o si nici ea pe mine, cred ca ne-am intersectat asa, pe neveu.
si da, in carucior SERBAN STA SINGUR IN FUNDULET!!
Nu va mai spun ca azi a papat prima oara morcov cu cartofi si dovlecel, nu prea s-a omorat, cateva lingurite de piure, cateva de zeama ca intra mai bine, si apoi laptic. da' ii era somn, nu prea avea el chef de mancare, a fost asa, mai mult de incercare. nu esec, dar nici victorie rasunatoare. mai vedem maine. nu am filmat, poate maine, sa ramana in anale, sa punem pe youtube!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Buna seara,daca poate fi numita asa cu caldurile astea,am fost afara pana acum.Sa va spun ce am patit cu o firma de AC,le-am platit si azi ma trezesc cu ele acasa si montajul luni,stau cu d-itamai cutiile pe hol si mor de caldura cu sistemele de AC.Am si eu o intrebare voi dormiti cu geamurile deschise,mie mi-e frica si murim de cald toti trei ca printesa n-ar dormi singura nici...............
In alta ordine de idei caut sandalute usoare pt Teo,am gasit la 1.500.000 dar nu dau atat,stiu ca 18 e cea mai mica marime dar ce am gasit erau mari.
Ina e un dulce puiul vostru,cat despre kg in plus ar trebui sa te inveti cu ele ca tare greu se mai da jos,dar mie sotul mi-a zis ca ce ma tot omor sa slabesc ca la anul mai facem un bebe.
Eu pana sa muncesc la apartament nu am avut probleme cu operatia,dar acum ma cam inteapa,cred ca trebuie sa-i imping o vizita d-nei doctor si desi imi este foarte draga urasc sa ma duc la ginecolog.Va pup!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu
Mirela79 spune:
Mokika, nu este bine sa te infometezi. Eu i-am cumparat socrului meu cartea pe care a scos-o Mihaela Bilic (cu ea a slabit Raduleasca si Teo) si am citit-o si eu. Sa stii ca este foarte interesanta. Oricum, iti doresc succes!![]()
Monica, bine ca ti-au trecut durerile si pleci linistita la socri.
Ina, felicitari pentru micul crestin. Ce lumanare interesanta! Nu ca nu ti-ar fi spus toata lumea.
As vrea si eu sa am mai mult timp ca sa scriu aici sau ca sa ne intalnim. Poate reusesc sa ma organizez si eu mai bine.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie