Gravidute si mamici de Constanta (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

A! si mi-a placut lumanarea la nebunie! Grozava idee! Ina, vreau si eu sa stiu unde se fac astfel de lumanari? Sau este manopera ta?

Iar tu, Mada, sa stii ca nu esti asa cum spui! Pai macar sa arat eu acum, dupa 10 luni cum aratai tu la doua saptamani dupa nastere!

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Ce coincidenta Mokika! Si noi ieri intre 19- 19.40 ne plimbam cu copilul la cazinou in Constanta! Dar am si coborat pe langa cazino sa vedem de aproape marea!

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
[[URL=http://family.webshots.com/album/562151171ZHVSEO][/URL]Matei[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Activitate intensa aici .....poze minunate FELICITARI MAV!!!......
Eu am inviat in final ...ma simt ok fara pastile si contractiile sunt mai putine ceea ce e de ffff bine...
DOCDECAP algocalminul isi va mentine efectul cam 5 ore ......sa fie fiola (pentru ca nu ai mai luat de muuuult timp si organismul e foarte receptiv).Zile bune sa ai......

Numai de bine sa auzim in continuare
MADALUTA inca o data multumesc pentru detalii.....sotul meu se simte luminat cu atatea detalii tehnice pentru carut.

mocutza 35+

mocutza 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara! Ne mai tineti minte? Noi am terminat cu apartamentul,am fost in concediu(cu copil de 9 luni numai concediu n-a fost) si acum suntem acasa si cred ca avem o groaza de citit.Nici nu stiu de cand nu am mai intrat pe forum.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

In seara asta sunt obosita ca sa citesc din urma,nici nu stiu de la ce capitol trebuie s-o iau.
Mav felicitari pt finut,duminica am fost si noi la scoica land,am serbat ca a facut Teo 9 luni,dar am zis ca nu ma mai duc in viata mea la cat astepti si la ce servire au.Frumoasa graviduta.
Andicu sa va traiasca cavalerul !
Rozalia frumoasa foc veverita voastra.
Teodora noastra s-a invatat numai in brate,in masina nu mai sta in scoica,in camera nu sta daca nu e cineva cu ea,s-o plimbi la copii,la caini ,la pisici.M-a disperat la munte,am plecat sa stam doua saptamani si am stat 8 zile.La 6.30-7 cel tarziu ne dadea desteptarea.Acum e mai greu ca nu avem nici un parc pe aici,e ala de la pod de la butelii dar pe langa faptul ca trebuie sa merg 2 statii mai e si soare toata zius si stam dupa tati sa ne basculeze pe unde poate.
Va pup noapte buna! O sa incarc si eu niste poze.

printesa mica

Mergi la inceput

Poze

printesa mica
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ooo, jojo: bun venit si ma bucur k sunteti bine!Chiar ma intrebam ce s-a intamplat de nu mai scrii...
am savurat cu placere pozele din concediul vostru k macar asa,cateva minute ma simt si eu prin acele locuri....Printesa voastra e super- super...ma innebuneste cand o vad asa zambareata si in rochitele alea frumoase ....
Lasa, bine k ati fost si asa, chiar daca nu v-ati odinhnit, macar ati respirat aer curat si rece...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Cu scuzele de rigoare apar si eu...

Maia, Florin-a, Ege, Andicu, Mokika, Madaluta, Doc, AndreB va multumim pentru complimente si uarari... BB Gabriel va pupa si spera sa va vada / revada curind.

Maia eu am fost lola la botez... speram sa mai fi slabit dar am vazut ca ... eram cit o balena esuata pe nisip. Ma prindea bine decorul.

AndreB multumim mult ca ti-ai facut timp si ai fost alaturi de noi. Au fost momente cu intensitate maxima... si ne bucuram ca le-am impartasit cu oameni dragi. Iar tu imi esti de 10 ori draga... mai ales dupa "crema" aceea.

Doc m-am uitat in zona ... imi pare rau ca te doare burtica. Sper sa te refaci curind. Sa ne revedem la plimbarica in parc. Eu ieri credeam ca imi pocneste capul. Mi-a fost atit de rau... De aceea si scaldatoarea am facut-o tirziu in noapte.

Madaluta poze pun abia astazi... iar intilneli mai facem. Ieri am fost aproape ucisa de rau... credeam ca nu-mi mai trece. Am plins de durere.

Florin-a, Madaluta, Mokika... luminarea a fost... conceptie...comuna a mea cu a vinzatoarei din florarie. Este o luminare clasica - lunga - maimutoiul l-am cumparat care mi-a placut mie si plasa o aveau la florarie ptr decoratiuni. Iar pe plasa mai sint niste ursuleti mici care ii punea pe voal la luminarile clasice cu flori. (de acolo si ideea). Ma bucur ca v-a placut.

Pun si poze.

Va pupacesc... acum ca am facut ochisori... dupa cit de rau mi-a fost ieri.
Bine ca am trecut cu bine si peste... si speram nasii sa aiba parte de un finutz cuminte, fara colici...

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

La multi ani pentru filip , cu intirziere dar mai bine mai tirziu decit niciodata.
Felicitari pentru botez, nasicilor, parintilor si lui bb multa sanatate.
pentru toata lumea.

+25s

Mergi la inceput
Mergi la inceput