Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 16
velenamaria spune:
buna mamici
pe noi ne chinuie dintisorii astia de numa..asa ca orice plan mi-as face mi-l da edi peste cap. ma bucur ca papam destul de bine si de ieri i-am dat sa molfaie si cate un pic de cojita de paine.
sunt cam stresata sa nu se inece cu ceva mai ales ca vreau sa-l invat sa mestece si nu-i mai dau papi la blender.uff sper sa fie bine.
Alex ..daca se poate imi dai nr tipei? sa vorbesc eu cu ea sa vedem daca poate veni pe la mine. merci mult.
va doresc tuturor o zi minunata.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
mami_alexia spune:
Andreea, eu stau in Marasti, in spate la Expo Transilvania. Tu pe unde stai? Si Anca, sta tot in zona, pe langa Oncos dar acum pleaca in vacanta. In rest, ea e mai plimbareata ca mine. In sensul ca eu ma plimb mai prin alte parti si nu cu iz de relaxare, ci cu treburi.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Andreea, eu stau in Marasti, in spate la Expo Transilvania. Tu pe unde stai? Si Anca, sta tot in zona, pe langa Oncos dar acum pleaca in vacanta. In rest, ea e mai plimbareata ca mine. In sensul ca eu ma plimb mai prin alte parti si nu cu iz de relaxare, ci cu treburi.
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
OFFFF!!Eu stau in spate la piata Marasti!!Si tu stai departe de noi!!![:((]
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
anca.b spune:
Andreea, hai, nu fi suparata. nu stam asa departe. eu vin cel putin de doua ori pe saptamina in piata marasti. fac 12 minute pe jos, cu caruciorul. dupa ce ma intorc din concediu poate ne intilnim. ok?
aaa...din cite stiu eu, iko mai statea pe acolo, pe linga magazinul chicco. doar ca nu a mai intrat demult pe dc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
Anca si Mami Alexia ne intalnim!!OK!!!
Anca odihna placuta si multa relaxare in concediu!!!
Eu stau mai jos de magazinul Chico chiar in spate la piata!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
mami_alexia spune:
Andreea, dupa cum spunea Anca, Iko sta in spatele Pietei Marasti.Dar , intr-adevar, n-a mai intrat de mult pe aici. Ultima data m-am intalnit cu ea la Baby Expo.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
sara2007 spune:
buna seara la toata lumea...eu sunt singura acasa,sara e la taica-so si ma cam plictisesc...as avea de facut prin casa daca chiar vrea...dar n-am nici un chef.am o stare de moleseala de numa.
tu fetelor sa vedeti ce mi-a propus ieri fostul...ca nu merg cu el o luna doua in italia in vacanta?ca sa steie mai mult si el cu sara....eu sa fac de mancare si curatenie si el ma intretine...si normal ca o intretin eis pe sara dar nu-mi mai da cat timp stam acolo pensia alimentara...parca suntem intr-o telenovela,ce parerea veti???
ieri afost f fain in babes..ne-am simtit f bine cu atatea mamici frumoase si bebei minunati..toti au crescut si se jucau care mai de care,niste scumpi
elenuta superbe pozele...f faine.
am auizt ca vineri v-a ploua....daca nu ploua si e frumos...speram sa ne vedem la strand.
ioana
ALEX29 spune:
si eu sper sa nu ploua vineri
VELENA telef tipei ce face masaj :0743497373-SANDRA
ANDREEA27 ce grasunel si scumpicel de baiat ai ,iti vine sa l papi tot cat e de scump
pupicuri multe pt bebeii ce au probleme cu dintisorii
ne vedem maine in parcul din Grigorescu
pa pa ,nb
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
sara2007 spune:
veniti maine in parcul asta din grigorescu de pe mal?ca n-ma citit nimica despre asta...noi maine mergem la lona la maica-mea..apoi in cora cred...ajungem prin zona pe la 8...oare o sa mai fiti?la cat va intalniti?
noapte buna va doresc
ioana
anamica spune:
Salutari,
Ce rau imi pare ca n-am reusit sa ajung la intalnirea cu voi
dar asa mi s-au adunat tot felu de treburi si drumuri si trebuie sa le strecor printre orele de masa?somn ale Anei. Am vazut pozele si am admirat puiutii si mamicile frumoase!
Anca draga sa aveti drum bun si sa veniti odihniti, relaxati si bronzati! Au sosit prietenii vostri?
Eu am in acest week-end intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, asa ca o sa ratez si intalnirea de la strand...
Somnic usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii