Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor
dimineata am fost la plimbare si ne-am intalnit cu Andreea, sa vedeti ce dulcica ii Dariuta

l-am culkat pe drgaos si cand dormea mai bine a sunat tel fix si s-a trezit asa is de nervoasa. deobicei il scot din priza dar acuma am zis k nu o sa sune nimeni si uite

ne vedem dupamasa in Babes , cum ziceam pe la 6 ajungem si noi, poate mai repede in functie de cu se trezeste Dragos

pupiki

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

elenuta 23 ,vin si eu cu tine...eu stau langa piata Ion Mester,da-mi nr tau de tel pe PM si apel cand sa te sun si mergem deodata!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

toata lumea e in parc? sper ca va distrati bine. noi sintem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concediu, inca nu am terminat cu stomatologul...sper sa ne vedem cind ma intorc.
miine mai am o tura de "santier" la dentist, citeva comisioane de facut pe la banci, bagajele, citeva cumparaturi pt bebe si gata!!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soanso

elenuta 23 ,vin si eu cu tine...eu stau langa piata Ion Mester,da-mi nr tau de tel pe PM si apel cand sa te sun si mergem deodata!

SOSO (20 dec 2005)

imi cer scuze dar eu nu am mai intrat de dimineata pe kalk, uite asta e id meu de mesenger elenuta23 iar nr de tel 0755291949,

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

salutare!!!

azi am ajuns si noi in parck, am promis si ne-am tinut de promsiune, deoarece pe la 4 a venit clau acasa si am mers pana in marasti banca pt un credit iar pe la 6 jumate am ajuns si noi .

am intalnit bb minunati, Daria dormea era in lumea viselor, ii o dulcica, Tiadris se juak cu Sara, sunt k doua galuscute una si una, apoi a venit Nico cu andrei, un scumpik de baietel, atat de vesel era cu toate k avea temperatura, o sa treaca cu bine si peste asta, sanatate multa, iar pe la spartu targului a venit si iulia cu mara o prietena comuna a fetelor din manastur. a fost superb , pe langa k am fost 6 mamici cu 6 pitiic mai veneau si alti bb din park la noi pe paturika, le placea k eram mai multi, asa k va asteptam si pe restu in park.

va las k sunt franta , Dragos doarme dus dupa o plimbare pe jos din park pana acasa , mai bine zis impins caruciorul, o baitza buna iar acum somnik

soanso , inseamna k trebuie sa ne stim, si eu lokuiesc pe ion mester iar ininte statea pe izlazului langa piata , daca ma stii opreste-ma pe srada si abordeaza-ma

noapte buan copii, asa ii spun eu la Drgaos

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

am uitat sa pun pozele din parc, acuma se incarca iar asta e adresa

http://good-times.webshots.com/album/563968674CGusZz

noapte buna

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

super pozele :) iar de copilashii ce sa mai zic ?adevarati ingerashi

VELENA epilat lung +epilat maini -38 ron si foloseste doar ceara de unica folosinta

noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

am uitat

LA MULTI ANI!!!! SARA SI MULTE LUNI INAINTE, azi face 1 un si 3 luni, sa cresti mare si frumoasa, sa o asculti de mami si sa ii aduci numai bucurii

aici is toate pozele din parkm s-au incarcat mai repede aici

http://picasaweb.google.ro/elenuta23/ParcuBabes1Iulie2008

noapte buna

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Anca, distractie si odihna placuta!

Am vazut pozele, am vazut mamici si copii foarte frumosi!Noi nu am ajuns...e cam tarziu pentru noi la 6, 7, nu ne potrivim cu programul. Poate ajungem totusi intr-o zi.

Alexia se chinuie foarte tare cu dinti si masele, ii ies incisivii laterali de jos, au strapuns gingia deja. Problema mai mare o reprezinta maselele sunt umflate si tari, roade incontinuu iar noaptea se trezeste plangand si de cate 6 ori. Deci, sunt fresh...

La capitolul mers inca nu avem progrese, daca ii dau drumul la mana, spune "HAIDE, MAMA"..adica sa ma duc cu ea...

O zi frumoasa tuturor!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza si de la noi,

Alex merci mult pt tot!Dar te rog sa ma crezi ca nu am avut timp sa o sun pe tipa cu masajul ca ieri Eric asa crize a facut cu colicii ca nu se satura si de la 10 pana la 17 nu a dormit saracutul!!Si pe tipa doar cand e si tati acasa pot sa o sun sa vina ca altfel imi face in 5 ani!!hihi

Am pus poze cu noi de la o lunita!
Fetelor nimeni nu sta in Marasti?Sa mergem impreuna la plimbarica??Toate stati in Manastur?

MA duc sa pap ceva pana doarme bondarelul meu!!!Va pup!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput