Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza! Fetelor, la ce ora va intalniti in parcul Babes?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

eu acuma mi-am terminat programul administrativ, aspirat sters pe jos, spalat hane.... si ma pregatesc sa merg la cosmetica la epilat iar maine la pedichiura. pe Dragos l-am dus pt cateva ore la nasa, norok cu ea k altfel ns ce as face k nu am cu cine sa il las, iar cand am de mers la cosmetica ma interesez din timp cum lucreaza sa ma pot programa

unde ne intalnim azi????

veniti in parcu Babes??? e mai bine pt toate acolo in Grigorescu ii ff cald k nu este umbra , deci cel mai bine e in Babes

pupiki

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE!!!! PT PRINTESELE DARIA SI TIADRIS
sa cresteti mari si sa le aduceti numai bucurii parintilor

de la Dragos

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

sa nu il uitam si pe ALVARO, sa cresti mare si voinic , sanatos si fericit, de frumusete ce sa mai zic, esti superb

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

NEATA,

Eelnuta 23 ,unde mergi la epilat ,nu mai sunt multumita cum ma epileaza tipa la care merg eu in Manastur si as incerca alta cosmeticiana.

as veni si eu azi in Babes!

mie nu mi-a venit alocatia pe luna iunie...cei 40 lei ,am intrebat la posta si au zis alea sa merg la Directia Muncii sa fac cerere sa-mi reporteze banii bla,bla dar cine are chef de umblat si stat pe la cozi!!!!!

Sara,eu nu stiu ce doreste sotul tau si ce intentii are ,poate vrea sa fie aproape de Sara,poate vrea sa va impacati,numai tu cred ca poti fi in masura sa iei o decizie,degeaba ne dam noi dinafara cu parerea.
eu una sunt foarte sigura ca odata ce as divorta nu as mai lasa loc de impacari etc,as pastra legatura cu el doar pt ca este tatal copilului meu si atat,in cazul in care nu si-ar achita datoriile materiale sau de alta natura fata de copil nu as sta la discutii as rezolva pe cale legala totul.
sunt de parere ca nu trebuie sa lipseasca talal din viata copilului .
sper sa iei o decizie buna.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

soanso , eu merg pe izlazului la dna Marinela, sta in scara ciu magazinu dyomnia, peste drum de union.eu is multumita ma fac de multi ani la ea is nu as merge in alta parte

pupii k trebie sa ajung la cosmetica

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Hola fetele mele-am lipsit de la apel,pentru ca scumpul meu si drag copil mi-a stricat calculatorul,s-a pus intr-o zi la butonat, si butonat a fost.
Noi suntem bine, am citit ceva pe sarite din urma,am vazut niste poze superbe din park.
Mai avem un pic si o sa mergem si noi in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

LA MULTE LUNITZE, PRTINTESELOR NOASTRE TIADRIS SI DARIA,SI BINENTELES SI PENTRU AL MEU STRENGARET SI MULTE PUPICURIIIIII

ELENATA 23

SOANSO-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, am pus poze noi cu grasul meu..asa..sa nu ne uitati pana revenim. maine ne mutam la "cucurigu"..:):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo,

Am intrat doar sa va salut ca intre timp si pap si sa ii multumesc lui Alex pt laudele la adresa lui Eric!!A crescut inimna in mine!!

Fug sa termin de papat!!Pupicei!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput