Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
Diana, nastere usoara si bebe sanatos si norocos!!!!
Vicky
39+ si
Maya
AMR 4 zile
Bebele casei
tiberica spune:
DIANA M nastere usoara! eu cred ca si fugeam la spital...sunt mai panicoasa.
Danagie fetita mea , in urma cu 13 ani, a avut colici pana la 4 luni, mergeam si ma tineam de pereti de oboseala. Ce-i drept nu existau pe atunci decat ceaiurile de colici care o potoleau pentru scurt timp.Doctorul de famile la vremea respectiva m-a intrebat daca mananc fructe si legumne multe. Intradevar, mancam mult pepene era vara si era cald. Fetitele mele au fost concepute in aceeasi perioada adica 13 oct si prima s-a nascut pe 13 iulie asa ca si Karina cred ca o s-o urmeze...
Probabil ar trebui sa reduci fructele si legumele crude mai bine papi legumele la gratar sau la abur. Sora mea a nascut normal si a avut scurgeri pana la 1 luna.
cel mai scump baietel.
Caprioara, super pret ai gasit. Pe langa mine nu sunt sub 200 ron, probabil zona.
Fetelor , nu mia stiu ce sa mananc pentru ca ma balonez ingrozitor...aseara mi-a fost rau parca nu mai are loc mancarica si am patrulat 1 ora prin curte de la 12 noaptea pana la 1 noaptea. Si mmai am si diaree, adevarul ca mananc multe fructe si legume.
Nu retin cine intreba daca se poate intoarce bb din nou cu capul sus. Nu stiu asta, dar si fetita mea s-a pozitionat cu caputul jos de la 32 sapt si tot acolo jos loveste si in partea dreapta sus isi misca cred funduletul de parca ar vrea sa iasa prin piele. Cred ca e normal sa simti loviturile jos.
Mada, nu te mai enerva, nu poti sa o schimbi...mai ai putin si vine bb.
Va pup va toate.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
M&M spune:
Neata!!!!!
Naste DIANA!!!!!

Diana, nastere usoara si refacere rapida!!!
Sa ai un bebe sanatos, cuminte si papacios!!!!
Chiar ma gandeam ca de vineri nu a mai nascut nimeni...![]()
Asa, si acum citind din urma...
Mada, nu stai linistita, de aceea suntem aici, sa ne descarcam si sa avorbim si de bune si de rele. In viata oricaruia exista si bune si rele..
Tecky, frumoase achizitiile Ralucutei!!!
Mai e putin pana cand isi va lua Raluca lucrusoarele in primire...![]()
Biri, acum mi-am adus aminte ca ai mai zis de mersul in 4 labe, dar nu am dat asa multa importanta atunci ( deh, nu eram direct implicata
). Am sa incerc, ce nu face o mamica pentru bienele bebeului??? Bafta cu soacra!!
Revin...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 57 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Tiberica, scuza-ma ca te contrazic cu fructele si legumele si colicii, dar numai in ro exista o legatuta intre ele. In rest peste tot in lume poti sa mananci ORICE, ca daca e sa aiba copilul colici are, depinde numai de sistemul lui digestiv cum se adapteaza...
Vicky
39+ si
Maya
AMR 4 zile
Bebele casei
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Wow Diana scoatem majoretele inca un pepenas.Yupiii.

Micky multumim de lamurire, merg sa o trec in listutza, daca stii detalii gen kg, cm apgar si ne poti spune sa putem completa ar fi super.
Fetelor multumesc pt vorbele bune.
Am pus poze pe picasa facute azi cu burtoiul cu printesa si cu patutzul.
Nu reusesc sa nominalizez pe toata lumea ca am citit in fuga ca ne pregatim sa plecam in oras, vad ca vulturul s-a gatit si ea sa mearga. Om vedea daca o mai aducem sau nu.
Nu noi am zis ca vai sa vina ea a zis ca na daca avem nevoie sa stea cu fata ea vine cu cea mai mare placere ca doar o fata are, yeah right
, si am zis ok ca daca ziceam ca nu zicea aaa da eu nu-s buna si etc si pt ca stiam ca avem nevoie de cineva pt fata am zis ok.
Oricum ma enerveaza ca ea zice vai da lasa ca am eu girja d efata ii dau eu aia si aia da sincer nu prea pot sa o las ca eu zic una si ea face exact altceva de ex i-am zis sa nu o mai inveleasca noaptea ca ei nu ii place si oricum e cald la ea in camera ca e camera mai mica si avem si temp afisata pe monitor si e si bine imbracata, ea nu zice ca ea nu merge sa o inveleasca si cand mergem noi la somn copilul e invelit pana in gat.
Well anyway cam asta de la noi afara e cam intunecat pana acuma mai era si soare speram numai sa nu ploua torential ca asta mai lipseste.
Am fugit sa nu piedem trenul revin mai pe dupa amiaza.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 Zile
AnnaBaby spune:
Mada am vazut pozele - e super dragut patutul, imi place tare mult. Iar burtica e mare, cred ca e cam ca a mea. Doar ca eu abia ma misc pe cand tu poti s-o tii in brate pe Ari, esti mai rezistenta ca mine. 
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
gallyb spune:
Era si timpil sa se m-ai coaca un pepenas,ca prea era liniste pe aici...
DIANA MIRELA sa ai o nastere usoara si rapida,si un bebe sanatos si papacios!
Asteptam vesti de la tine!

37+
Tecky spune:
Diana Mirela sa ai parte de o nastere usoara!

Mada ce mult m-am bucurat ca am vazut poze cu tine si cu burtica.Arati foarte bine pt o graviduta pe ultima suta de metri.Patutul este superb si Ari o dulceata ca intotdeauna.Multumesc pt poze.
Camy un copil este considerat nascut la termen incepand cu sapt 38.
Anna sa stii ca si eu imi doresc sa petrec cat mai mult timp impreuna cu sotul meu,mai ales ca al meu si-a luat concediu special pt a-mi fi alaturi in ultimele clipe de gravidenie.Ma gandesc ca atunci cand va veni bb toata atentia o vom avea asupra lui.
Irinuca,Cristina,Anna ma bucur ca v-au placut lucrurile Ralucai!
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 12 ZILE
flo1980 spune:
Buna!
Inca un pepenas...
Diana nastere usoara! Bebe sanatos!

Mada nu mai pune la inima.....nu se simte la locul ei sa faca ce vrea si e ca un leu in cusca...
Plimbare placuta!
Caprioara, Gabriela82,Mada, Biri,
....ca de altfel pe toate fetele....
Alex e mai binisor, a mancat putin, am fost cu el la Budimex.
Este un virus in aer care da febra, diaree sau varsaturi...
Doctora de garda avusese 50 de copii cu aceeasi problema...
Suntem prin zona!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 2 saptamani 
bebe 2
pozele mele
boticelina spune:
Fetele, am primit mesaj de la Diana, are doar dilatatie 2, membranele sunt rupte complet dar in continuare nu are contractii.
Hai, Diana
sa vina contractiile bune, si sa nu ajungeti la ceza!
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"