Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
Caprioara spune:
Boti, asa o sa fac cu Sun. Abia astept sa vad rochita lui Garga de botez! Sper sa nu ne ti mult in suspans, daaaaa
?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
danangie spune:
Buna dimineata tuturor,
DIANA tin pumnii ptr o natere usoara si rapida!! 

BIRI, MADA SI TOATE CELELALTE FETE care mi-ati raspuns. Eu inteleg ce spuneti.......dar ma intreb...........copiii vostri nu au avut colici? Ca Alessio are colici si urla de durere de nu mai poate. Asa am inceput eu sa-l legan si sa-i alin durerea intr-un fel. De aici cred ca el s-a obisnuit sa fie luat in brate. Mi-e greu sa cred ca daca bbul plange de durere sau plange de altceva dar enorm de tare ca al meu asa face...........voi nu l-ati luat in brate. Si eu ii vorbesc cu calm, il mangai, ii cant cantecele blande.....dar el continua sa urle intr-o veselie. Aseara a plans incontinuu 3 ore. Ceva de speriat. Si totul pleaca de la burta. Ca dintr-o data se linisteste cand da o besinuta. L-am lasat in landou....i-am vorbit cu calm incontinuu....nimic. Plange efectiv cu lacrimi. Voi ati rezista sa-l lasati in continuare in landou??? Intreb si eu......
Oricum eu il tin in brate cu burta lipita de a mea pana se linisteste...pana adoarme si pe urma il pun in ladou. Asa fac de 2 nopti. Azi-noapte la fel. Si de la 2,00 a dormit in landou. Dar mai intai adormit la mine. De fapt, pe la 4,00 l-am schimbat, dat sa manance si cand inca era treaz-atipit.....l-am pus in landou. Dar tot am leganat 2 minute landoul.Asta e.Oricum pe picioare nu mai vrea....nu mai adoarme.....Nu mai stiu ce sa fac cu acesti colici. Ii dau niste picaturi speciale, un ceai dintr-o planta care reduce gazele intestinale.....dar degeaba. El ar vrea sa faca kk non-stop. Ieri i-am bagat si un supozitor.....nu stiu ce sa mai fac......cat dureaza colicii astia???
CAMY eu am nascut cand aveam 38 s implinite.Deci cand ar trebui sa inceapa sapt 39. Dar stai linistita ca daca e sa nasti acu' copilul e ok. Colega mea....de fapt colegele mele ca sunt 2....au nascut la 36s 4 z.
ALESSIO, comoara mea
Kimmy spune:
Diana scoatem agitatele de la naftalinaaa 

Sa ai o nastere usoara si rapida,si un bebe sanatos si papacios!
Camy
nimic nimic inca.Chiar am dormit destul de bine...m-am trezit doar de doua ori cu contractii mai naspute,in rest tot asa. Azi il combin pe tati sa ne plimbam pe undeva in afara orashului ca asa m-am saturat de agitatia si poluarea din oras!!!
Mada parca ai vorbi despre soacra mea!!!
Kimmy
39+
Timeea Kristina
AMR 7 zile 
Ralu79 spune:
'mneataza

Inca un pepenash e pe drum! Sa ai o nastere cat mai usoara, Diana!
Ieri nu am apucat sa postez nimic- am mai pus cate ceva la punct prin casa si suntem aproape gata- maine incerc sa pun poze cu camera Mirunicii.
Vergeturi- nici mie inca nu mi-au aparut si sper sa nici nu imi apara de acum- cum vor ele![]()
Nasi- si la noi vor fi altii decat nasii de cununie si le-am zis. Nasii nostri de cununie sunt foarte draguti (mai mici decat noi cu cate 1 an fiecare) si ne intelegem super, dar la botez va fi nasa sora mea.
Mada- vai dar chiar e fenomen! Tu cred ca vei face AMR-ul pana la plecarea ei mai mult decat pana vine Ami.
Incearca sa o ignori (stiu ca e foarte greu mai ales cand te stradui asa mult sa fie totul bine, dar tu si Ami sunteti cele mai importante acum).
Pupicei tuturor
Ralu
36
Miruna
AnnaBaby spune:
Neata fetele, am venit si eu cu o
alaturi de voi. Noi am iesit aseara in oras la o terasa, a fost tare placut ca se mai racorise si era in apropiere un tei care te ametea cu parfumul lui...Mmmm! Si ma gandeam ca e printre ultimile iesiri, ce dupa ce vine bb nu mai pupam noi asa ceva o lunga perioada de timp! Asa ca trebuie sa profitam la maxim de timpul pe care-l mai avem la dispozitie doar noi 2. cred ca sunt nebuna dar ma incearca un mic sentiment de egoism - oare e normal???????Sau sunt deja o mama "denaturata"?
Mada cam nasoala situatia cu mama ta, cred ca mai mult te enerveaza decat te ajuta, iar tu acum n-ai nevoie de asa ceva. Ea s-a oferit sa vina la voi sau ai chemat-o tu?
Tecky am vazut pozele si imi place tare mult si patutul si scoica si landoul. Sunt super dragalase! Noi avem doar patut dar inca nu l-am montat, o sa se ocupe sotul cat o sa fiu eu la spital, ca mai trebuie rearanjata mobila in dormitor ca sa-i facem loc, asa ca o sa am o surpriza cand o sa vin acasa.
Ali cu intarziere te felicit si eu pt nastere, sa-ti traiasca bb, sa fie sanatos si sa-ti revii repede, poate ne arati si noua niste poze.
Diana Mirela incepem sa facem galerie 

. Curaj mamico, sa dea DD sa fie totul bine!!!
Ma duc sa fac un dus si ma intorc dupa aceea. V-am pupat.
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
DIANA M mult succes si 

!!!
te assteptam repede inapoi cu vesti bune si poze! (si cu o poezie, bineinteles.)Sa ai o nastere usoara si sa te refaci repede cu tot cu pepnash!
SIMO multumim. te mai asteptam.
MADA/ Daca cu nasii mai poti rezolva , cas doar nu trebuie sa ii vezi mereu, cu mamele...mai greu. se vede treaba ca tu sperai sa te ajute si sa te sustina, dar mai curand te streseaza. asta nu e de bine. Dar mai e putin....nu?![]()
DANANAGIE eu auzisem ca pot exista scurgeri pana la 6 saptamani. din ce mi-au mai povestit alte fete. acum , banuiesc ca depinde de intensitate, de culoare si probabil de alte simptome. dar ma gandesc ca trebuie sa fie ceva....normal.daca ai dubii,. mergi la doctor. eu cel mai bine ma impac cu instinctul. daca eu cred ca nu e bine ceva...fuga sui intreb. mai bina ma fac de ras daca e cazul, decat sa patesc vreo treaba. Cu colicii....asta e cosmarul meu cel mai ...cosmar!!! ma gandesc cu goroaza cat voi fi de neputincioasa cand voi vedea cum BB urla de durere si eu nu pot sa fac nimic. Dar nu mai stiu cine zicea aici de infacol (cred ca MADAmai demult).tu ce i-ai dat?
Cat despre tinutul in brate...e delicata treaba. desi eu am vazut o emisiune pe Discovery sau nu mai stiu, cu problema asta a copilului alintat sau ma rog....cum s-o fi chemand. referitor la dormitul in acelasi pat cu parintii. Pe mine m-a cutremurat sa vad cum o familie cu 4 copii dormea in acelasi pat!!!!! la noi este inacceptabil , dar aia de acolo ziceau ca vor sti ei, copiii, cand sa se sdesprinda de..."nest" si ca nu trebuie fortati sa plece din patul conjugal .
eu am dubii...ca erau cam maricei toti...dar , ma rog. Mai stiu eu pe cineva care a dormit cu mama pana la 18 ani.![]()
![]()
Baiat!!!!!
Oare am fost coerenta?????
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
dupa alte lupte seculare....m-am lamurit si cu ALI...Sper. Deci iata ce a iesit:
Noi pe ALI n-o prea stim.
Totusi, toate ii dorim
sa se bucure de-ANDREI,
sa mai treaca pe la noi!
cam repede ea a nascut,
dar e bine c-a trecut.
Lui MICKY ii multumim
de vesti si o mai poftim!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
irinuca_81 spune:
Buna dimineata fetelor!
in primul rand sa scoatem agitatele pentru Diana

Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si cumintel!
Tecky am vazut pozele cu landoul, scoica si patutul. Sunt tare dregalase. Sa le stapaneasca sanatoasa Ralucuta! Am vazut si poza cu burtica de 37 sapt si vreau sa iti zic ca e tare frumusica!
Pup fetele si ma duc la dus. Revin mai tarziu daca nu plecam pe undeva.
Irina
37+
Amalia
bebitza