Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Biribu spune:
fetele numai al meu nu se grabeste deloc vad...
Tin sa-i raspund Danei: nu iti face atitea probleme ca si maternitatea asta e o calatorie, nu s-a nascut nimeni invatat. mada si celelalte fete ti-au scris f bine, trebuie sa te relaxezi, nu ai inceput-o cu nici un stingul, pt puiul tau tu esti cea mai buna mamica din lume.
aici psihologii zic ca un bb pina la un an nu se poate rasfata, daca plinge inseamna ca are ceva si nu e nimic rau in a-l lua in brate, consola etc. chiar daca tot ce doreste e apropierea mamei, e f bine sa-i fie oferita la discretie. asta e una, si pe de alta parte eu cred cu tarie ca rutina in viata unui copil chiar si f mic e esentiala, ei asa se simt in siguranta pt ca stiu la ce sa se astepte si ce urmeaza.
noi am incercat de la inceput sa-i facem un program, e drept ca e normal sa fii si flexibil, dar in general a functionat f bine si trebuie sa spun ca vazind multe alte mamici ce trag cu ai lor tocmai pt ca nu au fost consecvente in sensul asta ma felicit mereu ca am avut rabdare, ne-a usurat viata enorm de cind ea avea 2-3 luni. incet incet i-am facut program de somn, de mese si de baie, si pe la 4 luni deja era clar pt toata lumea ce urmeaza in rutina zilnica, stia si bb si chiar intelegeam de ce plinge sau e nemultumita mult mai usor, ea isi astepta fie masa fie plimbarea sau baita.
cu somnul au dreptate mare fetele, tu esti cea care trebuie sa alegi, nu e o tragedie daca il adormi pe picioare dar ... am prietene cu copii de 2-3 ani care tot pe picioare adorm si acuma.... unu ca eu nu cred ca e bine pt copil (se zice ca acum se pun bazele unui somn sanatos pt tot restul vietii), doi ca e un chin pt mame. eu nu cred ca bb se simte mai putin iubit daca nu doarme in bratele mele sau nu e leganat. tot ca mada am stat linga anna si am mingiiat-o si linistit-o inainte de somn, si acuma de fapt fac asa, dar ea a stat tot timpul la ea in patut sau cosulet pt somn.
despre lochii, la mine singerarea a tinut aproape o luna
...
cristina stai linistita ca are timp sa se intoarca Mihaita. de mers in patru labe eu am mai zis dar nu ma asculta nimeni insa cica chiar ajuta....
Kimmy hai ca mai ai si tu putin. despre ajutor, ce sa zic, trei adulti si un bb intr-o singura camera, nu e cam mult?! va descurcati mai bine singuri, ai sa vezi!
Flo sanatate multa la pui, sa il hidratezi bine ca e sezonul enterocolitelor, din pacate 
Mada rabdare si tutun. faza cu mincarea e clasica, daca iti spun ca parca e trasa la indigo, asa imi facea si mie a mea, se stricau tone de mincare in frigi si nu era nimic cica de mincare... eu de azi am soacra, sa vedem cit rezist. intr-un fel e mai usor ca ma cam doare fix undeva cind exista faze deastea... nu te mai consuma atita si te rog nu ma plinge. parerea mea ca astfel de persoane traiesc pt aceste mici conflicte, e bucuria lor zilnica, si nu merita sa le dam marea satisfactie ca ne-au atins.
caprioara nu am reusit sa dau de laura azi, dar eu in locul tau as da pe la ea, de suparat sigur nu se supara.
cami nu cred ca s-a intors bb, dar tu parca faci ceza oricum asa ca ce conteaza?
mai intru mai incolo sa aflu de Diana, va pup
39+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Biribu spune:
Diana la 5 minute??? si nu esti in drum spre spital? ar cam fi cazul...
pupam fata 
39+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
boticelina spune:
Diana tin pumnii, si mai bag niste agitate, sigur vei naste mai repede de data asta ![]()
Biri ai mare dreptate cu mersul/statul in patru labe si schimbat pozitia, Garga s-a intors dupa ce mi-a facut o figura cu stomacul si de disperare am stat cateva ore in poate pozitiile, inclusiv cu picioarele si fundul pe pereti, ca-mi prinsese stomacul intr-o pozitie naspa de se astupase inelul, nici apa n-am putut bea 24 de ore. Deci functioneaza ![]()
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dianami spune:
Dragutelor, am plecat. Am luat nr. de telefon si vad eu pe cine stresez, va tin la curent.
Pupicei si sa-mi tineti pumnii! ![]()
Diana
38+
si Iulia
(15.07.2005)
sursula spune:
WOW!INCA UN PEPENAS!DIANA-TINEM PUMNII!!!NASTERE USOARA!!!!

SIMO-Multumim!
Ce-ti face strumful?
Fetelor,sa inteleg ca pot pune doua perechi de nasi?Mai stiti cazuri?
Sursula
32+bebe Tudor
Caprioara spune:
Diana, nastere usoara si bb sanatos!

Ei, dar oare cu cine va face pereche Diana
?????
Biri, o sa vad ce fac cu vizita la Sun. Ma intreb daca ea mai e in Polizu, sau e doar Galu. Cred ca o sa incerc sa o sun sau sa ii dau mesaj cand sunt acolo... Insa nu am cumparat nimic, sa ma duc si asa, cu mana goala? Macar sa-i transmit toata dragostea noastra si sa-i spun ca toate ne rugam sa fie bine, ce ziceti?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
vias spune:
chiar ma gandeam ..cine urmeaza?????
Diana curaj...suntem alaturi de tine...nastere cat mai usoara si bebe sanatos!!!

Biribu nu ma deranjeaza ca s-a intors...ziceam si eu..ca asa simt...ori s-a lasat burta mea prea tare...nu stiu..
..fetele...eu am inceput sa simt o presiune destul de mare jos...si o simt cam la 2-3 ore, apoi e insotita de dureri ca la CM...si contractii...
De la ce saptamana pot naste???...la sf saptamanii a 37-a, sau la sf saptamanii 38???????????
Cami 36s+, cu
????????
pustai
Caprioara spune:
Camy, se considera la termen de la 38 de saptamani implinite, adica la inceputul saptamanii 38, eu asa stiu.
Fetele, e corect ce spun, da?
La mine asta inseamna de miercuri incolo
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
boticelina spune:
Caprioara io zic ca Biri sau Kimmy
ar avea sanse sa faca pereche cu Diana.
Cred ca pentru vizita la Laura cel mai bine ar fi sa incerci s-o suni un pic inainte de a ajunge acolo si daca poate si vrea, sa va vedeti, macar sa ne mai aduci vesti si sa-i spui ca suntem cu tot sufletul nostru alaturi de ea si Thea.
Si eu am adunat hainutze de la 2 fetitze plus ce am mai luat eu. Doar ce-am calcat rochitza de botez, e atat de frumoasa si a noastra, i-am facut si poze sa va arat dar nu gasesc cablul de date ![]()
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"