Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
Marina_1609 spune:
neata
am citit din urma dar nu am retinut mare lucru....
am dormit foarte prost noaptea asta. am avut arsuri si ma sufocam de caldura. cred ca pe la 5 am adormit...
DIANA nastere usoara, pana diseara sper sa mai avem un pepenas :)
MADA, vazut pozele
. uf, da vad ca mama ta nu are potol. A mea macar nu face faze din astea cu mancarea. cand vine ea se ocupa de bucatarie si ne face ce vrem...
32+ cu
ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
Tecky spune:
Diana tinem pumnii sa ajungi repede la dilatatie maxima!

Flo ce nasol cu virusul asta.
Fetelor eu va zic sincer ca nu mai am rabdare sa nasc si eu odata,mai ales acum ca am montat si patutul.
Anaxena nu ne da nici o veste?
Sun ce o face?
PT Theodora.
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 12 ZILE
bujo spune:
DianaM agitate fara numar si pt tine.

O nastere super usoara sa ai.
Danangie eu personal cred ca te descurci de minune. Atata timp cat te preocupa tot ce se intampla cu copilul tau esti o mamica model. Stai linistita ca nu-ti reproseaza nimeni ca exagerezi cu ceva, Doamne fereste. Fetele ti-au impartasit din experienta cu copiii mai mari si eu cu ceea ce am citit sau am invatat la curs. Daca crezi ca am fost deplasata cu sfaturile te rog sa-mi spui ca nu ma supar, pe cuvant. Stiu ca am tendinta de a da sfaturi, dar chiar m-am gandit ca poate gasesti o informatie care te poate ajuta. Cu colicii stiu ca e o problema delicata, si la curs ne-a zis ca depinde de predispozitia copilului la a-i face sau nu. Ne-a spus ca ajuta o carpa incalzita cu fierul pusa pe abdomen, sau masat usor puiutzu cu miscari circulare pe burtik. Cu fructele si legumele ne-a zis si noua sa le consumam moderat ca sa nu fermenteze pt ca trece si in laptele matern. Acum nu stiu daca e asa sau are Vicky dreptate ca numa in Romania se da sfatul asta. Oricum io personal as incerca sa vad daca se simte mai bine bb daca pap mai putine chestii fermentabile. Daca tot mai are colici e clar ca e o inventie. Si tot la curs ne-a zis ca un bb nu plange niciodata degeaba. Adik exista si posibilitatea sa planga doar ca sa atraga atentia dar tu ca mama vei invata sa faci diferenta. La colici insa ii face bine intr-adevar sa-l linistesti si sa-l iei in brate. Si daca zici ca deja incepe sa doarma in landou e super ok. Mie din afara mi se pare ca lucrurile merg foarte bine, nu-ti mai fa atatea griji referitor la statutul de mamik
Si repet, daca imi dau prea mult cu presupusu ia-ma de ciuf
Pt ca ultimul lucru pe care vreau sa-l fac e sa te jignesc. Si oricum, daca o sa ma lovesc de aceleasi probleme ca si tine, iti dau mana libera sa-mi spui: "na, tu ca te dadeai tu rotunda"![]()
![]()
![]()
Cat despre lohii tot asa am aflat si io la curs, pot dura pana la 6 sapt, de aici si legenda ca lauza n-are ce cauta in biserik 40 zile
Cik daca nu sunt foarte abundente sau cu miros urat, e normal sa dureze, depinde de mamik.
Mada park ma vad pe mine, io te inteleg ca nu te poti face ca ploua. Si crek intr-adevar se plictisesc daca nu creaza un conflict cat de mic.
Boti ce faci gagik? Tre sa terminam o treaba, scuze de intarziere, sper ca nu m-ai trecut pe lista neagra da?![]()
Bai nici io nu inteleg faza cu schimbatu DPNului. Zici ca toti bebeii ar trebui sa atinga o anumita greutate. Si daca saracu nu ajunge la 3 kile jumate tre sa stea in uter chiar si un an jumate??
bujo
36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
oanasm spune:
Diana, nastere usoara mamico si sa vina contractiile alea klumea!!!! dilatare grabnica iti doresc, nastere usoara si bb sanatos!!!!

am vazut pozici cu burtici si bebei!!!

pupici !!!!!
Oana
30+ cu

o noua viata
filmuletz bb
danangie spune:
BUJO stai linistita ca nu m-ai suparat cu absolut nimic. Nici tu si nici fetele. Sper doar ca din mesajul meu nu s-a inteles acest lucru. Mesajul meu era o disperare ca nu reusesc sa inteleg cum faceti sa lasati copilul in landou sau patut daca el plange ca din gaura de sarpe de durere. Sau poate ca ai vostri copii nu au avut colici sau nu au plans asa ca al meu. Eu fructe nu mananc. De cand am nascut nu am mancat decat un mar. Imi este frica sa mananc. Legume nici nu mai zic. Sincer cand vine ora mesei nici nu stiu ce sa mananc ca sa nu fac rau bbului. Pe urma.....el mananca foarte foarte putin lapte de al meu.....deci nu cred ca colicii sunt de la laptele meu. Sau ce-oi fi avand eu. Si da, asa e. Copiii nu plang degeaba. Cel putin la Alessio asta am observat. Carpa incalzita cu fierul de calcat am probat .....dar se raceste repede......tre' sa gasesc alta metoda. Cat despre sangerari.....ok, am inteles......chiar nu stiam ca dureaza atatttaaaa. Eu deja nu mai suport tampoanele. Fiind obisnuita cu alea interne........de la astea externe, am facut o iritatie la
de numa numa. Nu stiu daca miroase urat......adica nu cred......schimbandu-mi tamponul extrem de des si totdeauna igiena intima......nu am observat. Culoarea e inchisa. Mai vad eu.
EU VA MULTUMESC TUTUROR DE EXPLICATII SI SFATURI. CA LA ALTCINEVA NU STIU LA CINE SA INTREB.
ALESSIO, comoara mea
ankalaura spune:

NASTE DIANAAAAA!!!!!!
Tinem pumnii sa nasti repede (hai cu contractiile!)! Asteptam vestile!

MADA - ce dragalas e patutul. Iar Ari... ce copanoasa! ![]()
BOTI - cand apari pe mess, da un DING, sa iti dau nr maica-mii. Ca turul de pat e in valiza Elizei
, deci, de ieri seara la Cosntanta. Sa stii ca mai aveau si perdele la fel, cu aceleasi lighioane. Albe, si cu lighioanele ca o banda jos. Erau doua fasii, asa, dar nu m-am uitat cu atentie la dimensiuni. Costau tot 50 de lei.
Sa stii ca mai aveau un model de tur de pat, dar putin mai scump, 60 sau 70 nu mai stiu, dar nu mi-a placut. Era cu bulinute colorate (asta era misto) dar marginea era cu rosu si alb pepit iar eu am o problema mare cu combinatiile de dungi si cercuri.... Ca si flori / scris... patrate / scris....
DANA - Eliza s-a chinuit vreo 3 luni cu burtica, dar nu stiu daca de colici (oricum, nu a funcionat nici un ceai, nici picaturi, nici nimic!!!) sau din cauza ca nu ii puteam face nici un program coerent. Probabil ca a contribuit si faptul ca eu eram foarte stresata, aveam o gramada de probleme, sotul meu lucra intreaga zi, cu banii eram la pamant, mama ma stresa.... Eliza nu plangea neaparat in continuu, dar si cand plangea... imi venea sa imi pun dopuri in urechi, altceva nu functiona! Normal ca o tineam in brate si ma plimbam cu ea prin casa, dar nu vroia sa o legan stand jos, ci numai in picioare, de parca avea ALTIMETRU montat pe undeva!!!! Ea a fost plangacioasa mereu, si chiar si la un an, nu ne vroia decat pe noi. Nimeni nu se putea apropia de ea la mai putin de un metru. Asa a fost ea! Altii copii nu au nici o problema, unde ii pun, acolo stau, dorm in orice pozitie, in orice conditii, merg fara probleme cu altii (bunici, unchi, matusi...)... Eliza nu vroia nici chip si urla ca din gura de sarpe!
Eu zic sa faci asa cum simti, nu cum scrie in carti sau cum crezi ca ar trebui, si sa nu te temi ca gresesti. Ai tot timpul din lume sa te preocupi de "educatia" lui mai tarziu. Acum, el e un puisor care habar n-are inca de diferenta dintre zi si noapte, pentru care lumea asta in care s-a trezit aruncat de-odata e un mare amestec de culori, forme, pete de culoare, mirosuri, senzatii.... Asta cere timp. E drept, cu acest cost pentru tine... oboseala, teama...
Dar nu iti face griji, cum spunea si BIRI, tu esti mamica lui, cea mai buna mamica din lume (asa o sa iti spuna si el, vei vedea, Eliza asa spune...).
Cu dormitul in pat cu parintii... Si Eliza mai doarme uneori cu noi. Nu mereu. Si cand era mica o tineam langa mine, ca o alaptam mult mai usor noatea. Ei si? Singura paguba a fost ca nu am folosit patul ei prea mult! La un an i-am luat pat "de om mare", si a dormit acolo si nu a cazut deloc! Cand vrea sa stau cu ea, stau cu ea, cand vrea, vine peste noi. Uneori viseaza ceva si vine. Ce ar fi? Sa o gonesc inapoi? Uneori pleaca singura, alteori ramane cu noi. Si?
Nu sunt de acord cu dormitul separat DIN CONVINGERE, la modul ca mama gata, doarme numai cu copilul, si sotul zace pe o canapea, exilat si nefericit
Dar daca copilul asta simte atunci si confortul lui psihic este dat de prezenta mamei sau a parintilor, mi se pare normal sa fie impreuna. Stati linistite, cazurile in care copilul de 18 ani doarme cu parintii in pat sunt cazuri extrem de rare la care nu e cazul sa ne raportam...
Edit ca uitasem sa schimb semnatura ![]()
Anca mami de Eliza si
38+ cu
Ligia Stefania
M&M spune:
AM primit acum o ora mesaj de la Diana..Are dilatatie 2 cm, nu are deloc contractii, dar se asteapta sa apara si contractiile fiindca mb sunt rupte de tot... 

HAIDE DIANA!!!

Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 57 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
...ai fetele....l-am bagat pe al meu sot cu capul pe picassa sa vada si el pozele....si a ramas cam cu gura cascata la acte aveti voi... zice ca o sa avem si noi..acum nici el nu mai crede ca mai avem timp..
...maine dimineata la 7:30 am muncitorii in casa....abia astept!!
....acum merg sa ma uit de hota si ghiuveta pt bucatarie...
toate fetele, iar pt Diana 

Cami 36s+, cu
???????
pustai
bujo spune:
Dana in cazul asta e clar ca n-are legatura cu alimentatia ta. Crek tre sa se obisnuiasca stomacelul lui sa proceseze mancarea si sa-si intre intr-u ritm. Nu dispera ca o sa intrati in rutina si atunci o sa fie mai bine.
bujo
36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Irda spune:
Salutareeeeee, fetelee!!!!
In sfarsit reusesc si eu sa comunic cu voi....ca a fost pc-ul stricat vreo saptamana....si cand l-a reparat nu mi-a mers net-ul cateva zile bune!

Offff!!!!
Felicitari mamicilor care-si tin puiutii in brate acum !!! Sa fie fericite impreuna cu comorile mici!
Laura, multa sanatate micutei Teodora si voua multa putere sa o puteti sprijini psihic! Intre mami si bebe e o legatura nevazuta chiar si dupa nastere si daca te simte pe tine puternica si luptatoare o sa fie si ea.....pentru voi toti! Astia mici au o putere nemaipomenita de recuperare! Ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea Teodorei!

Danutzastai linistita iubita, esti o mama super pentru puiul tau! Si Antonia urla cu spor si ziua si noaptea cateva ore........o tin in brate, ne plimbam, "vorbim"....asta e! Trebuie sa fim langa puiutii nostrii si automat se simt mai bine! Mi-e si mie o mila de ea de nu mai pot, cand o vad cum se chirceste si da cate un urlet chinuit asa!
Asta e...trecem si peste perioada asta!
Diana.....nastere usoara, iubita!!!!
Hai Dianana, hai Diana, hai Diana!!!!

Pupicei tuturor....fara discriminare!

![]()
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria si Antonia