Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Irda la multi ani ptr micuta Antonia, sa creasca mare si sanatoasa.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

GABITZA esti tu o dragutza! de aia nici nu pun poze cu mine ..."inainte". ca asa...par si eu o supla.Ma ingrijoreaza cat as mai putea pune in aceste ultime 2 luni.
sora mea nu si-a mai gasit motanul desi a alertat tot cartierul. parca a intrat in pamant. ea tot mai spera....a pus anunturi peste tot...de acum...asta e...daca a fost sinucigas, ce sa-i facem?
ea s-ar bucura sa stie ca e bine, macar atat.

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Fetelor dar ce ritm alert aveti!
abia am reusit sa citesc prima pagina al acestui capitol si Didi81 multumesc de intrebare,in legatura cu leucocitele pot spune ca eu am repetat analiza si la fundeni(prima data in sapt asta am facuto la caritas de iesise 24.000 leucocite) si se pare ca au mai scazut la 19 mii si ceva,nu stiu daca cumva antibioticul are vreo legatura dar miercuri le voi mai repeta si in functie de rezultat daca se poate prelungi eu si dr stabilim si data ptr cezariana.La fundeni-rezultatul analizelor-problema ar fi o anemie cam maricica si dr homeopat ma trecut pe tratament de urgenta.
luni care a trecut si sambata am fost la spital si mi au mai pus niste perfuzii+no spa+scobutil+gibrynal+algocalmin=injectabile.
deocamdata dr reuseste sa mi tina contractiile sub control prin astea dar sa vedem pana cand!
tu ce faci?cum merge sarcina?
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim mult pentru poezie! Mi-au dat lacrimile....
Chiar si acum la 1 luna de la nastere e o hormoneala la mine in cap....acu' bazai acu' ma enervez din te miri ce!
Sper sa ma "potolesc" curand......Abia astept sa ne dea dr. liber la....ca nici nu mai stiu cum se simte ...offf....ametita mai sunt si eu!

Dana....tu ziceai de lohii......pai eu inca le am......de ma exaspereaza...nu mai sunt rosii, dar sunt seroase si galbui asa....si ma enerveazaaaa....cand suge bebe mai cu spor mai apar si firisoare rosietice, deci stai linistita ca-i ok la tine! La ZDaria s-au dus de tot aproape de 6 saptamani!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria si Antonia

Mergi la inceput

mai eu in ultimele 2 luni n-am mai pus foarte mult pe mine, m-am mentinut si nu pot sa zic ca am facut mari eforturi. oricum asta ar trebui sa fie ultimul lucru care sa ne preocupe acum, dar ..... eu cu kg m-am obisnuit si sper sa le dau jos dupa dar acum am avut alt stres vergeturile, daca nasteam si eu dupa 37 de spat implinite nu-mi mai apareau atatea. acum ma simt vinovata ca am facut-o si pe bebelina sa sufere odata cu mine

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Pai, IRDA, dragutza, eu le fac ca sa se mai destinda lumea, nu sa se apuce de bocit! asa nashpa sunt??? Glumeam! ,ma gandesc ca nu ti-a fost deloc usor in ultima luna, daca nu chiar inca de mai demult. asa ca...te inteleg. dupa cum zicea textul...ici multi! si LA MULTI ANI de prima aniversare a ANTONIEI!!!
GABRIELA avem si vergeturi!! ohoghoooosi inca cate! bine , noi avem din "tinerete". acum nu au aparut decat putin in jurul mameloanelor. dar tot se cheama ca am facut altele noi. acuma ci kilele...asta e.LUptam cu ele. nu e problema. problema e daca le mai dau jos. dar nici cu asta nu imi bat capul prea mult. mai ales cand nu am oglinda in care sa ma uit....

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Gabriela, multumim de urari!
Cu vergeturile....de data asta am comis-o si eu (la DAri n-am avut decat una mica mica si amarata pe un san.....dupa ce s-a instalat lactiatia, cand au "explodat" sanii)!
Culmea e ca mi-au aparut numai unde "busea" gagica mea cu picioarele.....asa ca acum sunt posesoarea a vreo 4-5 vergeturi vinetii dar scurte si subtiri numai in zona buricului....si doar pe partea drepata de burta de zici ca-s juma de zebra

Irda

Poze Daria si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani Antonia!!!!!!

Vicky 39+ si Maya
AMR 4 zile

Bebele casei

Mergi la inceput

Multumim de urari Ruxandra si Vicky!
E prima aniversare a gazei mici....1 luna....moaaama cum suna!

Ruxandra.....vazut pozele! Unde oi fi vazut tu balena ucigasa, zau ca nu stiu...eu am vazut doar o viitoare mamica fericita si mandra de burtica ei si o matusica si mai si (mandra de viitorul nepot)
Si hai mah ca poezelele sunt super haioase, am bazait ca-s io mai sensibilicoasa ....de fapt daca era s-o luam dupa DPN (26 iunie), Antonina mea trebuia sa fie inca in burta!

Mada....super rochitele fetelor! Sa le poarte sanatoase! Ir cu reducerile la haine in strainatate.....nu mai zice ca e ofticarea mare......Mama sta in Italia si-mi arata zilnic pe web ce minunatii la super preturi si-a luat.....asta asa....sa-mi faca in ciuda (glumeam)!

Irda

Poze Daria si Antonia

Mergi la inceput

nu ma ia somnul sub nici o forma ..........

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile

Mergi la inceput