Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, acum n-ai ce sa faci, poti sa te consumi cu mama ta sau poti sa o iei mai easy.Asa e ea, n-o poti schimba, incearca sa vezi partea amuzanta.Ma gandesc ca mai ales cand Amira trebuie sa vina e destul de dificil, ai multe pe cap nu-ti mai trebuie inca o chestie dar nu poti sa schimbi situatia...
Eu nu sunt trista, ma gandesc acum, citind povestile fetelor care au nascut, eu cum voi reactiona, la mine cum va fii...Asa, un fel de teama de necunoscut, dar ma gandesc ca e normala...Ma gandesc ca poate n-am fost pregatita emotional sa am copilul asta, ca poate trebuia sa mai astept (desi nu-s o tinerica)...Acum nah, sa o iau pas cu pas cum zice barbatu-meu, sa astept sa se nasca micutza si dupa aia o sa vad, sa nu anticipez...

Ca scriu cam mult....Nu stiu ce vroiam sa spun...Aaaa, da

Mickycris, sa ne tii la curent cu evolutia analizelor.Si eu ma gandeam zilele trecute ce au decis dr cu tine...Eu ma uit peste analize, si mie mi se pare ca am sub limita anemia, mult sub limita dar dr meu spune ca alea-s limite de referinta pentru o persoana neinsarcinata, pentru femeile cu bb-i in burtica se calculeaza altfel.Eu ce sa zic, sper sa fie bine toate si pentru toata lumea...

Diarux, frumoasa poezia pentru Irda...Si Irda...LA MULTI ANI!!!!Pentru Antonia...Daa, acum o luna eram cu sufletul la gura sa stim de voi!!!Pai daca ati trecut deja la o alta masura la body...Merge bineeee

Monalac n-a mai zis nimic, oare cum o fii cu hematomul??

Biri, eu pariez, merg pe mana voastra!!!

Astept maine vesti bune despre Sun si Teodora, astept sa vina si Anaxena sa ne povesteasca si sa ne puna poze...Astept si noutati cu pepenasii copti....

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Irda, La multi ani Anoniei! Ati crescut bine mai, daca schimbati masura la hainutze .

Mikicris, sper sa coboare nivelul la leucocitele alea si sa fie totul bine.

Gini si Ruxandra, vazut poze frumoase cu burtici si hainute de bb .

Gini, o sa pun poze cand o sa am costumul complet.

Ruxandra, sa fi blanda mama cu copchiii (cu cei care merita in tot cazul ), ca dupa ce ca au emotii, mai e si foarte cald...

Narci, nu mai fi trista, ca totul va decurge firesc si natural, ai sa vezi! Instinctul matern o sa te ghideze in toate! Sa nu te mai aud cu prostioare de astea ca nu erai inca pregatita! DD stie el mai bine ca esti pregatita, asa ca ti-a trimis minunea acum.

Eu nu dorm din cauza caldurii, si a zgomotului, ca avem pe strada o casa in care e un fel de fundatie care ajuta tinerii fara parinti si adapost, cu probleme, la modul ca locuiesc aici, (unii au si copii mici, pe care ii cresc aici). Mai frate, si fac un scandal ! Mai devreme nu-s de ce se certau un el cu o ea ca la usa cortului. In plus, de ceva vreme, unul si-a luat o motoreta cu care se plimba toti, da frate fac ture toata noaptea si o forjeaza tare cand ajung "la baza" ca sa o ia urmatorul. Ce mai, m-au secat! In noaptea asta am fost la un pas sa sun la politie, da m-a oprit barbatu, a zis ca nu ne trebe sa ne luam in gura cu ei sa ne trezim cu masina zgariata sau mai rau. Si ma oftic de mor ca ei fac ce vor si noi stam si suportam, ca sa nu "se razbune" apoi cine stie cum. Ma gandesc ca poate o sa am noroc ca macar vecinii chiar de peste drum de ei sa sune la politie (sunt mai bazati si au spate), ca toti de prin zona suntem zahaiti de cap din cauza modului de coportament si lipsei de bun-simt pe care o au...

Vad ca s-a lasat in sfarsit linistea, ma duc si io in pat, poate reusesc sa adorm.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 37+

AMR 3 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, io am fost la Baneasa fix inaintea ta . Lasa, ca ne-om vedea noi dupa nastere, la un concurs de carucioare . Ce zici, te bagi?

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 37+

AMR 3 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Am scris un mesaj, dar l-am pierdut, asa ca am sa scriu in fuga.

Diana, nastere usoara, sper sa nasti repede sa nu te chinui mult.
Hai dilatatie mai repede, mama ei de dilatatie, ca mi-a mancat 2 zile si tot nu a vrut sa coopereze.

Ma bucur ca Anaxena si Maria sunt bine sanatoase, sigur in doua zile ajung acasa.
Felicitari Ana pentru nastere, si bine ai venit pe lume Maria.

Am plecat la dush, sa-mi golesc sanii, echipat si plecat spre spital sa aducem flacaul acasa.

Pup fetele, aveti grija de voi si burtici!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nati ce ma bucur pt voi ca-l aduceti pe Matei acasa azi! felicitari din tot sufletul!

ceva vesti de la Diana? sper ca deja isi tine minunea in brate

noi tot in aceeasi formula 2-in-1, cred ca mai dureaza...

pupici

39+ (hai mai mama afara odata)

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

hai ca m-a ajuns si pe mine ziua de azi, da ce eu sa nu ma pling deloc ??? bai ce molima da in cucoanele astea dupa o anumita virsta, ca le paleste rau la bibilica...mi-a facut soacra-mea azi mii de draci, nu am mai fost asa furioasa de nu-mi aduc aminte cind ...

imi terorizeaza copilul pur si simplu, nu poate la masa nici o inghititura sa bage in gura ca asta chiuie de fericire si o felicita parca a facut nus ce, uite asa nu mai vrea fata mea nici sa manince...
nu o lasa sa faca ce vrea ea, sa se joace in voia ei, e de GROAZA...
si nu intelege cind ii spun si credeti-ma ca eu de felul meu sunt destul de raspicata, dar parca are capace pe urechi nene, nu vrea sa auda ce nu-i convine...

fir-ar sa fie, mada, nu mai bine nasteam noi singure cu barbatul si fetele personale fara stres si nervi?

lesson learned

39+ (mama iesi odata afara pina nu o omor pe bunica-ta)

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Fetelor, poftiti la un nou capitol NR. 93:

AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Dragele mele,

Acum am terminat de citit totul din urma...am avut ceva trea. Dar sunt o fata f disciplinata!

He-he scriam si eu mesaj cand vad redirectionare spre capitolul 93. Hai ca ma mut si revin.

Ingry 33+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Marina_1609

Boti te primim in club, cum sa nu. Frumoasa rochita de botez :)

Azi am iesit un pic in oras si cand ne intorceam spre casa a sarit un caine in fata masinii. Mi s-a facut burta ca un pietroi de frica... Si acum am contractii... Din fericire sotul a facut tot posibilul si nu a calcat nici catelul, nici masinile de pe langa noi nu le-a lovit. Ufff ce emotii am avut. Am luat un nospa si sper sa treaca...

macar nu erai tu la volan. Noi cand am mers de 1 mai la tara conduceam si mio-a aparut in fata un catel, mic, ce-i dretp si l-am luat intre roti. Sa vezi atunci sperietura. Nu stiam cum sa reactionez, asa tare m-am speriat. Din fericirel-am vazut in oglinda ca alerga dupa ce am trecut de el. Nu-mi venea sa cred. Apoi sotul m-a speriat si ai rau...cadaca a atins ceva cabluri sub masina, sa incercincet frana...capoate am ramas fara ...ca a agatat catelul cablurile de sub masina. Apoi si-a datseama ca avem Passat si nu se rup asa usor. Oricum, in ziua aia nu am fost buna de nimic.

Andreea 38+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Nicio veste de la Diana, nici de la Sun??
Citesc di urma si revin...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 56 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput