Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara fetelor!

Eu v+am citit in fiecare zi, dar am fost mai lenesa la scris.
Inca nu am inceput sa iau antibiotic pentru streptococul B, caci am repetat analizele. Doctorul a zis ca daca iese si acum trebuie neaparat tratat cu antibiotic, caci altfel e pericol sa se rupa membranele, iar la nastere sa se infecteze bebele (eu vreau sa nasc natural). Mi-a mai dat de facut niste analize de sange, iar vinerea viitoare merg la ecografie.
Caprioara, imi place tare mult ideea de a o duce pe fetita la botez in costum popular. Poate ii fac si eu bebitei mele un costumas popular. Nu pui poze cu fota pe care ai luat-o?
Am vazut poze frumoase cu bebici de Nati si Danangie, sunt asa scumpici, sa va traiasca fetelor.
Am pus si eu niste poze de azi cu burtica de 36s si cu niste lucrusoare pentru bebelina.
Eu mai merg saptamana asta la servici si apoi gata. Sper sa rezist din cauza caldurii. Fetelor din Bucuresti, voi nu suferiti de caldura, ca eu nu mai pot? Si inainte nu eram rea de caldura, dar vad ca acum resimt din plin.

Felicitari fetelor care au nascut, sa le traiasca pepenasii.

pentru Sun si Teodora, sa le dea Dumnezeu putere!

Gini 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia acum am ajuns si eu acasa,pe mine ma cauta nascarea pe acasa si eu umblu hai-hui.
Atb,Caprioara,Camy ma bucur ca v-au placut lucrurile Ralucai.
Boti foarte frumoasa rochita lui Garga.Vezi ca nu scapi de gura mea pana nu faci si tu poze.
Mada sunt foarte invidioasa pt ca la voi se gasesc numai lucruri frumoase pe cand la noi mai rar si ce e frumos este foarte scump.Sa stapaneasca sanatoase ambele fetite ale tale lucrusoarele.Se vede ca tot ce cumperi iei din suflet.
Caprioara imi pare rau ca nu ai gasit ie si cercei pt fetita ta.Azi am fost si eu cu sotul in Carrefour-ul si Mallul din Baneasa daca stiam ca mergi si tu poate ne intalneam sa ne masuram burtile.
Diana sper din tot sufletul sa te dilati cat mai repede sa nu te mai chinui.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CRIS de perle nu duc lipsa!!! mereu apar din plin,. unele sunt de-a dreptul....super! daca prind vreuna anul asta...demna de semnalat...fac o poezie cu ea!.
apropo, am vazut ca intrase IRDA azi putin. am ratat sa ii postez poezica! data vitoare.
am sa va duc dorul astea 2 zile...ca tare m-am mai obisnuit cu voi...

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Boti te primim in club, cum sa nu. Frumoasa rochita de botez :)

Azi am iesit un pic in oras si cand ne intorceam spre casa a sarit un caine in fata masinii. Mi s-a facut burta ca un pietroi de frica... Si acum am contractii... Din fericire sotul a facut tot posibilul si nu a calcat nici catelul, nici masinile de pe langa noi nu le-a lovit. Ufff ce emotii am avut. Am luat un nospa si sper sa treaca...

32+ cu ANA SOFIA ???

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi, Caprioara, Boti, Narcisa, Camy, Vicky ms.
Nu-i asa ca-i bestiala matza? Eu is mai rau ca un copil noroc ca am fata cu mine si dau vina pe ea la nevoie.
Cand a aparut prima oara matza aia am vazut una mare creca era mai mare ca mine de genul puteai sa dormi pe ea asa mare era. Mi-ar fi placut si aia da aia nu pot sa o iau in pat ma dadea barbatu' afara din casa. oricum de mult pandesc o matza din asta la reduceri si in sf am prins-o. It's mine!!!
Narcisa incerc sa ma detasez da cum zice si Bujo e tare greu uneori mai ales cand o stiu ca asa e si ma chinui cat pot mai ales in starea mea cand si asa nervii mei si cam la maxim si hormonii si starile astea mai grele care apar la finalul sarcinii si tot asa.
Bineinteles ca azi a fost numai miere si lapte dar de mancat nu a vrut si acu seara cica pot sa imi tai o felie de pepene si de cand avenit ii tot zic ia-ti pepene ca este in frigider ca noi il papam si dispare ea nuuu nu-i trebe.
Ai grija si nu te obosi mult. Da tot trista pari dupa mesaje. Pupici sa treaca.
Felicia multumim mult la fel si tie. Si eu speram sa fie gemeni da tot racusor vad ca vrea sa fie bebitza numai sa nu vina pe 30 ca the eagle ca atunci chiar ma impusc.
Tiberica hai ca is culmea oamenii astia. Iti vine sa ii bati nu au pic de bun simt serios.
Bujo multumim de stiri ma bucur sa aud ca sunt bine fetele. Abia astept si eu sa vad pozele.
Dana exact ca Biri vroiam sa zic si eu sa incerci si alte marci de lapte si aici se practica asta daca nu ii place iti zice sa incerci pana gasesti una pe placul lui bebe de ex la noi laptele care l-am folosit la fata este nr 1 pt bebeii nou nascuti si apoi nr 2 care e la fel numai ca e pt bebeii mai papaciosi si Ari nr 1 a baut f putin si nu stiam eu de ce nu e ea tare multumita dupa papa cum am trecut la nr 2 care era mai satos cum s-a linistit fata. Te cred ca e greu cand plange asa tare si normal ca nu poti sa il lasi sa planga si tu sa te uiti la el e bine ca sta in carucior fata noastra cand e f bolnava numai in carutz adoarme pus la ea in camera si leganat asa usor pana reuseste sa adoarma.
Dana multumesc mult ma faci sa rosesc. Eu abia astept sa le pot tine pe amandoua sa le pot pupa si gadili si sa ne distram impreuna. Sunt f happy ca am reusit sa am familia mea asa cum mi-am dorit-o, poate din cauza ca na la mine in familie nu a fost atmonsfera tocmai placuta asa ca am vrut mereu sa am eu familia mea sa fim happy si sa ne dsitram impreuna cat putem sa fim si noi copii odata cu fetele.
Bafta la control maine.
Gini speram sa treaca dupa tratament si sa nu mai ai pb.
Tecky ms mult. Mai eu am mai fost prin multe tari dar aici mi se par cel mai faine magazinele la oferte ma refer si la gama de produse adik gasim atatea lucruri faine la reduceri f mari si asta nu o data pe an sau ceva ci mereu la fiecare 2-3 luni. Rochita lui Ari am dat pe ea 9 lire in loc de 14. Avem magazinul asta tkmaxx unde majoritatea sunt haine de firma da de sezoanele trecute sau ramase in stoc de sezonul asta si nu pot sa zic ce blugi tommy hilfiger care in magazin sunt 130 de lire eu ii iau cu 30 din tkmaxx ca is de sezonul trecut, iaca na la ei colectiile se schimba la cateva luni deci... Gasesc toate firmele mari si haine faine tare acuma na e imp sa nimeresti si marimea si modelul da daca, cauti bine gasesti de toate si in loc de garderoba pe care dai mii de lire eu le iau cu, cateva sute. Si au si de copii si pt casa si papuci si genti si bagaje si de toate.
Asa ca va invit la shopping in uk.
Marina uff, bine ca ati reusit sa evitati si catelul si masinile si sunteti ok, da nasol in ro cu atatia cateii si pisici vagaboande. Ca ti-e mila si de ei da uite asa din cauza unui mic animalutz se produce ditamai accidentul.
Uff gata ma retrag si eu ca nu mai pot ma dor picioarele de numa si nici nu am dormit la pranz ca de obicei si is rupta, merg la un dushuletz rapid si nani.
Diana mai bagam un rand, mama lor de contractii :

pt Teodora si Laura.
Ne auzim maine dim, o sapt cat mai placuta si mai usoara si speram plina de vesti bune.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 Zile

Mergi la inceput

am pus si eu niste pozici noi. ca de obicei asteptam un mic feed back!
cred ca va las ca maine e zi lunga. noapte buna si usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Diana sper sa vina bb cat mai repede, sa nu te mai chinui mult.

si noi ne rugam in continuare ptr Laura si Teodora Patricia.

Boti foarte frumoasa rochita Gargaritei de botez, multumim ca ne tii la curent cu vestile despre Diana.

Mada ce de minunatii ai cumparat ptr printese, rochita lui Ari e mortala si burtica frumoasa.

Tecky si rasfatata ta mica are lucrusoare f frumoase.

Tiberica asa-s oamenii, de multe ori spun lucruri fara sa gandeasca, nu mai pune la suflet. parerea mea este ca niciodata nu-i tarziu ptr bb mai ales cand il doresti foarte mult.

ma bucur ca Ana si Maria sunt bine, abia asteot poze, Bujo multumim.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ruxandra, felicitari pentru talentul de a pune pe versuri informatiile cu si despre nasterile fetelor! Sunt curioasa cum suna poezica mea! Oricum iti multumesc pentru ea si ca ai remarcat ca am aparut si eu cu un mesaj firav dupa muuulta vreme!

Hai Diana!

Tiberica, da-l in pisici incolo pe vecinul bagaret si pe altii care comenteaza aiurea!Offf!! conteaza ca o sa ai doua printese sanatoase si frumoase!

Mai fetele, da' scrieti nu va incurcati!
Se vede ca se intampla "lucruri" importante pe la odiseea noastra!

Maine Antonia implineste 1 luna! Am cantarit-o in seara asta si are 3.260 gr nemancata De lunguta, e lunguta...nu stiu cat ca e nevoie de 2 s-o masuram corect.....
Azi i-am luat body-uri de 3 luni ca alea de 1 luna n-o mai incap daca face un pipi

Ma duc s-o bag la culcush ca mi-a adormit in brate!

Pupicei si noapte buna!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Diarux frumoasa burtica (si nu esti deloc balena). ce semeni cu sora ta, by the way, a mai gasit pisicul sau nu pana la urma sau ai mai zis si n-am fosteu pe faza. bafta azi si maine la bac, sa nu te obosesti prea tare.

Gini frumoasa burtica si lucrusoarele de bebe.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile

Mergi la inceput

IIIIIIIIIIIIIIIIIRDAAAAAAAAAAAAAAA
STAI, NU PLECA!!!!!!!
ca daca stiam ca mai intri azi...o puneam (poezica)!
deci sa incercam sa ne concentram, desi e cam tarziu...
Pentru IRDA cea frumoasa,
vesela si curajoasa,
un salut cu-ntarziere!
(sper sa ii faca placere!)
Ea e proaspata mamica
de ANTONIA cea mica
si acum e totul bine!
Poezica de la mine
le ureaza: muuuult laptic,
SANATATE... si-un...pupic!

Mergi la inceput