Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
diarux spune:
buna seara
slaba activitate pe net toata ziua...
BUJO m-am distrat copios cu tine si cu schimbarea DPN ului. ai mare dreptate ! e o porcari! pai cum sa se schimbe in funtie de dimensiunile copilului?
multumim de vesti despre ANAXENA. ma bucur ca nu se dezminte!! adik m-a distrat ca i-a placut nasterea in sine!
eu maine si poimaine voi fi prinsa cu bacalaureatul asa ca...numai seara probabil voi intra, asta daca nu voi fi franta de oboseala.
pe cand ma intorc sper sa fie numai vesti bune!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
tiberica spune:
Fetelor, si nu e singurul care ma intreaba daca nu e prea mare diferenta. Sincer, nu le pun la inima dar as vrea sa-i strang de gat, ca numai eu stiu cati ani m-am chinuit si cate sarcini am pierdut pana sa o pot avea pe printesa mea mica. Nu ascult ce spune lumea dar pe moment te irita...
Cel mai mult m-a enervat ca mi-a aruncat fraza si a intrat in curte.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
AnnaBaby spune:
Diarux esti in stare sa stai toata ziua la bac? Ai grija sa nu te obosesti prea tare. Eu una la 30 de saptamani deja nu mai puteam sta pe scaun la birou toata ziua, tare greu mi-a fost in ultimele saptamani la serviciu. Veneam seara acasa cu picioarele umflate ca niste butuci si nu apucau sa-si revina pana dimineta cand o luam de la capat...
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Ma bucur sa aud vesti despre Anaxena si Maria. Sper ca in curand o sa plece acasa cu printesa ca sa vedem si noi poze.
Sa inteleg oare ca la Sun "no news is good news"? Sa speram ca e asa si ca in curand vom afla si despre Teodora ca e in regula si ca sunt acasa. Doamne ajuta
!
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
ANNABABY e un risc pe care mi-l asum, dar nu fara sa ma fi gandit bine inainte.
Ma bazez pe faptul ca eu am fost mereu activa si de obicei rezist bine fizic. plus ca nu pot sa ma plang de probleme in sarcina asta...asa ca...profit si eu...putin.am reusit sa raman in Bacau, ceea ce e bine, ca anul trecut m-au plimbat pe la onesti si a fost cam nasol. ce sa-i faci cand trebuie sa tragi de toti banutii pe care ii poti face. si ma refer aici la munca cinstita, nu la......altele...![]()
Chiar ma gandam cu groaza ca daca apucam sa facem creditul pentru apartament pe vara....innebuneam!sunt 3 luni moarte pentru amandoi dpdv financiar si un bebica de crescut! asa ca...tot raul spre bine. poate la anul ne permitem si creditul si scpam de garsonica.
multumesc pentru grija.

apropo, in ce promotie ai terminat la Bacau?si ce specializare?
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
dana81 spune:
buna seara burtici!!!
Eu nu am stare parca mi-e cald, cu toate ca aerul e la 16 grade...parca as manca ceva si nu stiu ce...sunt fff intoarsa nu stiu ce am...la 40 de grade ce o sa ma mai fac?
TIBERICA mai da-i ma incolo, sa vb ce? tu stii cel mai bine ce ai de facut, mie mi se pare venirea unui copil pe lume o minune, indiferent cand se intampla lucrul asta
DIARUX ai grija cu Bac-ul si cu canicula...sa te hidratezi si sa nu-i lasi pe "adolescenti" sa te enerveze...
Azi mi-a spus o mamica, colega de facultate sa iau spirulina pt ca ajuta la laptic...? ati auzit asa ceva?
MADA am vazut si eu pozele, ce te mai admir eu ca vei avea doua fete si ce bine iti sta asa cu ea in brate...sa te vad cu amandoua...abia astept
Maine ma duc la dr la 17 abia astept sa vad ce imi spune, parca a trecut o vesnicie de la ultimul control!!!!
Poate spuneti ca-s cu capu dar ma gandeam zilele astea dupa atatea necazuri, ca eu am ramas gravi pe 13 noiembrie, stiu exact data, si era si marti...o fi cu noroc?
Hai ca aberez, pupici si noapte buna!!!!
33 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 7 SAPTAMANI
AnnaBaby spune:
Diarux am terminat facultatea in 2003, engleza-romana.
Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
mcoca spune:
Tiberica, un mare pusi sa treaca supararea cu vecinul cel narod.
Mada, Boti faine hainutele.
Bujo, Camy odihniti-va cat mai mult si sa vedeti cum ajungeti la 40s. V-am zis ca bebele meu din luna a 6-a e foarte jos, si vad ca nu are ganduri de iesit. Cateodata o simt parca cum da cu capul in col, dar nimic.
Noi azi am fost pe malul unui rau, la o terasa care se numeste "Cu picioarele in apa" si ne-am eternizat toata dupa-amiaza, pana acum. Azi noapte am visat ca se nastea MAya, din cuptor si eu am scos-o de acolo, si apoi am mers la baie sa o spal :)))). Al meu sotz era si el prin preajma, dar cand l-am chamat sa vada capul nu a vrut sa vina (el nu o sa se uite la nastere, o sa stea langa capul meu :))).
Vicky
39+ si
Maya
AMR 4 zile
Bebele casei
diarux spune:
DANA de stresat, nu ma streseaza "adolescentii". eventual , invers!
Glumesc, bineinteles! de obicei la examene, si mai ales la cel oral, las garda jos...ca sunt unii care tremura din toate incheieturile, saracii! Nu elevii sunt stresanit in perioada asta.....![]()
anul trecut, erau unii in costum cu cravata pe niste calduri infernale. si le zic:" da' nu mori de cald imbracat asa?" el : "asa ne-a invatat diriginta sa venim". "Bine , frate si ai sa stai asa cu blana aia pe tine cat te examinez? da-o jos ca lesini pe aici si nu are cine sa imi mai raspunda la intrebari". s-a uitat neincrezator la mine si apoi da dat-o jos, vizibil usurat . Unii sunt cu capul rau de tot.!!!!
mai aveam si colegi care ii ascultau in pisooare ca la raport! da lasa'l, frate, sa shada ca si asa tremura ca varga. il mai tii asi in picioare...te mai uiti urat la el..."fandacsia-i gata", vb lui Cragiale!
Bine, am si eu unii pe care as vrea sa ii vad chinuiti rau de tot la un examen...dar de obicei imi trece repede...n-au minte si nu are sens sa te pui cu ei.
plus ca uneori devine chiar distractiv.
ANNABABY. ma gandeam ca poate ai fost colega cu cineva cunoscut. sau ca ne-om fi vazut in vreo imprejurare. acusi8ca nashti si noi nu ne-am mai intalnit....
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
M&M spune:
Seara buna si de la mine...
Deci nu avem nicio veste de la Sun??? Cred si eu ca si Anna, ca ' no news is good news"..
ca Theodora sa fie bine!!!
Facem in continuare galerie pentru Diana...

Diarux, bafta maine, sa ai nervii si puterea sa faci fata !!!!Sa notezi perle de-ale elevilor si sa ne amuzi si pe noi cu ele...
Ce rea sunt!!!
Biri, sa stii ca am incercat azi , sa stau asa cu mi-ai zis tu si, la un moment dat l-am simtit pe bebe foarte sus , langa diafragm pentru cateva secunde, apoi nu am mai simtit nimic...Oare s-o fi intors????
Tiberica, Doamne ce vecin!!! Am ajuns la concluzia ca pe foarte , dar foarte multi oameni nu ii duce mintea. Asa ca nu are sens sa te stresezi si sa te superi pentru astfel de vorbe.
Eu am avut un weekend tare aglomerat, musafiri peste musafiri; am obosit facand pe gazda...
Ma retrag si eu...noapte buna si somnic usor tuturor!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 57 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"