Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
flo1980 spune:
Multam Caprioara de PM.
Am inteles acum, sti zona.....e cam departe de noi...
Tiberica hai ca vecinul asta al tau e culmea.....auzi ce a indraznit sa zica.....Doamne fereste ......nici prin gand nu-mi trecea asa ceva...
Camy eu am simptomele descrise de tine de mult....si iata ca am ajuns la 38+...Mai ai putina rabdare!
Anaxena ne tii in suspans...vrem poze cu Maria cea frumoasa si poveste!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 11 zile

bebe 2
pozele mele
Caprioara spune:
Tiberica, ce vecin dus cu pluta ai!!! Cum isi permite el sa faca asemenea remarci
? Se baga si el ca musca in lapte... Oamenii astia nu mai au alta ocupatie decat sa fie rautaciosi?
Chiar mai, Anaxena ne cam tine in suspans! Anoooooo, vrem poze cu Maria!
Hai Diana, hai!!!
Fetele, de maine incolo am icurcat-o rau cu caldura... O sa fie CANICULA
. Aveti grija...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
narcisa.s spune:
Tiberica, sper ca nu le pui la suflet...Intre fie-mea si baiatul cel mare al lui Vil sunt 28 de ani diferenta...
Ca sa nu mai spun ca intre nevasta lui Ilie Nastase si fata cea mare al lui nastase sunt 2 ani diferenta, in favoarea celei din urma, adica fata e mai mare decat nevasta...Si multe alte exemple...
Lasa bey, vecinu' sa fie sanatos ...Ce-mi plac oamenii care-si dau cu presupusul fara sa aiba cu adevarat ceva important de spus!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6
Caprioara spune:
Anka si alte fete care mai sunt interesate, de miercuri dimineata incep reducerile pe Laredoute
.
Caprioara, mami de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
bujo spune:
News from Anaxena!!! Relax ca n-a ajuns acasa, tot in spital e. Ar fi trebuit sa iasa ieri da Maria a vomat cu sange. Nu va speriati, era de la mameloanele lu Ana care au crapat si n-a vazut ca a supt cu sange. Asa ca pauza la alaptat deocamdata. Ceea ce e pacat ca are lapte din plin, zicea ca mulge 200ml odata. Sa speram ca nu se invata Mariuk puturoasa si sa nu mai vrea sa traga de la san. In rest sunt bine zicea, epiziotomia i se pare odioasa de-a dreptu, dar nasterea chiar i-a placut
Misto faza, asa vreau si io sa zic. In concluzie asteptam proaspata mamik sa ajunga acasa sa puna poze si sa dea detaliile mult asteptate.
Fetelor am fost azi cu sotu si am luat niste lemnaraie ca vrem sa facem un dulap pe hol si azi ni s-a pus pata ca de prea mult timp amanam. Acu sa speram ca nu intampinam obstacole de la Eagle-u meu ca nu stie inca ce-am cumparat si de obicei are obiectii. A fost tare bine in weekend ca a fost plecata la o nunta si am fost numa cu sotu.
Si la mine se impinge bb in jos tot mai des si ma apuca crampe si intepaturi. Si park si secretiile sunt mai gelatinoase de vreo sapt. Io sper ca mai sta ceva bb, tot asa ca si Camy sa ma primeasca la clinica. Camy fata, oare nastem impreuna? Cum o fi da sa rezistam pana joi.
bujo
36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Caprioara spune:
Bujo, multumim de vesti. Cand am inceput sa citesc m-am speriat, apoi am citit tot si m-am mai linistit... Deci trebe sa mai avem rabdare un pic pana vedem poze cu Mariuca.
Caprioara, mami de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
Biribu spune:
buna fete!
narci nu mai paria pe mine ca puturosul asta nu are nici o intentie acuma ca are si voie, imi face in ciuda...
Boti daca chiar iti cauti de lucru, vino pe la mine ca e destule de facut 
cit despre club e loc berechet
. aoleu, soacra-mea e cu din astea, cu zodii energii chakre si peste toate si religie, un melanj deosebit. dupa o zi eu deja sunt cam satula, nu slabeste copilul asta o clipa o urmareste peste tot si nu-i tace gura o secunda, ajunge sa o enerveze de numa, biata anna vine sa se ascunda la mine in brate mereu...
Cristina in pozitia respectiva se pare ca e mai mult spatiu pt bb sa se intoarca, exista o explicatie stiintificoasa si vezi ca poate merge.
Dana si a mea a avut colici. Dar mai ales cind am trecut pe formula a avut probleme multe cu burtica si solutia la noi a fost sa gasim un lapte potrivit. E o idee, incearca si alta formula, poate ii merge mai bine. Pe mine aici pediatra m-a sfatuit sa incerc tot ce gasesc in magazin sa vad pe care o tolereaza. stiu ca in romania se mai practica schimbarea treptata a laptelui etc, dar nu are sens, daca te hotaresti inlocuieste-l pur si simplu cu alt brand si vezi cum merge. si eu sper ca si bujo ca nu te superi ca nu vreau sub nici o forma sa ma dau desteapta, eu zic doar ca poti lua o idee noua de la oricine si daca functioneaza bine daca nu nu-i nici o suparare.
Vesti ceva de la Diana? hai fetita push push!

Dia ai dreptate nu se mai modifica dpn-ul, e o prostie...spor la cremuit.
Mariana nu ai pt ce 
sunt necajita ca nu avem vesti de la sun, la tel nu raspunde, fetele din tara poarte incercati un sms ceva?
pt Teodora
39+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
flo1980 spune:
Inseamna ca era sotul Anei la calculator atunci...cine zicea ca a vazut pe mess?..
Asteptam , nu-i bai! Ce bine ca i-a venit lapticul!
Si eu m-am speriat cand am inceput sa citesc mesajul, multumim Bujo de vesti!
Eu va zic somn usor, sper ca Alex sa fie bine in noaptea asta!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 11 zile

bebe 2
pozele mele
narcisa.s spune:
Ca m-au trecut caldurile cand am citit primele randuri, Bujo!!!. Pai asa o sa spui si tu, fara grija!!!
Bine ca-s bine fetele, Ana si Maria, si ca o sa vina curand acasa!!Asta e cel mai important...Cu epiziotomia o sa treaca in curand, cu umpic de rabdare, cu Tantum Rosa, galbenele si grija...si cu sanii o sa se obisnuiasca in cateva zile...Ma bucur tare mult de noutati si astept pozeleeeeeee...Ce bine ca are lapte si ca a avut o nastere usoara...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6
ina C spune:
fetelor, bine v-am gasit!noi am fost plecati si nu am reusit sa citesc tot din urma.Am inteles ceva de ora 7, rugaciune pentru Teodora?Ma rog si eu pentru ea si pentru Sun in continuare.
Diana, asteptam mai repede vestile bune!!!De asemenea si Anaxena!
Va doresc o saptamina minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
34+