Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
Caprioara spune:
Boti, multumim de vesti. In legatura cu hainutele de baieti, io pe Matei il imbrac in portocaliu, rosu, galben, alb, maro, bej, kaky, bleo, albastru, bleomarin. De fapt, doar in roz nu
. Normal, la imprimeuri a inceput sa ridice pretentii si el ca vrea: Scooby Dooo, Spiderman, Batman, Superman, si altele
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
MissParker spune:
Dau si eu buzna s-o felicit pe anaxena 

Norocoaso, sa-ti traiasca Maria Gemenuta 
Al meu Daviduc a vrut neaparat sa fie Rac, si acum isi lasa timp, tacticosul ![]()
Tie refacere rapida si o bebelina cat mai cuminte si papacioasa si necolicoasa!!
Va pup, fetelor, aveti grija de voi si o nastere cat mai usoara sa avem cu toate! 
Felicia
39+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
narcisa.s spune:
Asaaaaaa, si am vazut si eu rochita de botez a Ilincai....F fff frumoasa!!!Un deliciu!!!
Caprioara, sunt obisnuita cu mersul pe jos dar cred ca iei am exagerat putin sau am facut-o intr-un alt ritm...Dar slava Domnului ca acum e mai bine!!
Eu aici nu m-am uitat inca de rochite de botez dar ma uit cat de curand...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6
flo1980 spune:
Caprioara scuze....am uitat sa-ti raspund...stau in Rahova.
Si eu sper sa gasim local cat mai curand.....
Unde ai gasit tu..... pe starada ta dar in ce zona?
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 11 zile

bebe 2
pozele mele
vias spune:
...eu ma simt foarte rau...ma enerveaza senzatia asta de 
...eu nu stiu daca simt bine ceea ce simt...dar mult pana nasc nu mai este...eu nu apuc 39 de saptamani...simt prea des presiune mare jos, plus ca am contractii la greu...si scurgerile sunt cam ...nu stiu...eu asa cred...ca nu mai sta mult in burtica...
La clinica particulara ma primesc numai de joi incolo...asa ca sper ca beeb Darius sa mai stea macar putin in burtica la caldurica..
...si sper ca de maine sa ma descurc cu muncitorii...sunt sigura ca pana vine bebe vom termina camera...si cred ca si bucataria...restul...incet incet...
...acum merg sa ma imbrac....vine Pustache (Cristi..dar asa-i zic eu) sa ma ia...sa mergem sa mancam o ciorbita...nici nu mai tin minte cand am mancat o ciorba ultima data..
O sa intreu si eu pe picassa sa vad pozele...
Boti super faina rochita...Doamne ce-mi mai fac si mie cu ochiul..![]()
Diana suntem in continuare alaturi de tine dragalasa... 

Sper ca Teodora sa fie bine 
Pupici, intru mai tz...
Cami 36s+, cu
???????
pustai
Caprioara spune:
Flo, ti-am dat pm.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
vias spune:
...am vazut si pozele Mada....atat Ati cat si Amira sa stapaneasca sanatoase toate lucrusoarele 
Didi te-am vazut si pe tine si arati foarte bine...
Tecky Raluca e deja o rasfatata...la fel si ea, sa stapaneasca sanatoasa toate lucrusoarele
Cami 36s+, cu
?????????
pustai
vias spune:
scuze Mada....am vrut sa scriu Ari....ai iesit altceva
...pt ca ma grabesc...scuza-ma!!!
Cami 36s+, cu
??????
pustai
AnnaBaby spune:
Buna seara fetelor! Am ajuns si noi acasa acum vreo ora, am fost la gratar ca de obicei duminica. Bineinteles ca mi s-au umflat picioarele, asa ca acum stau cu ele cocotate pe o perna. Speram sa aflu noutati despre Sun sau Anaxena sau Diana dar se pare ca n-am "noroc". Oricum ne rugam in continuare pt Teodora si acum si pt Diana sa aiba o nastere usoara si rapida!!! 

Anna
36+ cu
Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
tiberica spune:
MCOCA nu am de ce sa ma supar ca ma contrazici...aici pe forum intram sa ne spunem parerile si sa invatam una de la alta ca daca e sa ascultam de medici...eu sunt mai mult pe partea homeopata si mananc multe fructe i legume dar ma si balonez chiar sunt disperata ce o sa fac dupa...sper sa nu mai aibe fetita mea asa colici.
Pricum, nu ma supar asa usor . M-am suparat saptamana asta pe vecinul cu care nu schimb decat salutul zilnic si care mi-a zis ca e diferenta mare intre fetele mele si ca o sa creada lumea ca cea mica e de fapt fiica celei mari...ce mentalitati...asta ma irita.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!