Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Caprioara, imi pare rau ca nu ai mai gasit ie , poate la urmatorul targ.

Mada, super burtica, si Ari si patutul

Boti, si rochita lui Garga e foarte frumoasa.

Agitatie pentru Diana:

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff hai ca nu mai dorm creca am intins rufele dar mai aveam o masina de pus si am profitat ca e soare si vant puternic azi sa le termin ca altfel ma pomenesc ca maine toarna cu galeata.
Am pus poze pe picasa cu rochia pt Ari, fotoliul ei si doua rochite pt bebe mic si un tricou cu mickey surpriza de la tati. Si of course o matza pe care de mult timp o vanez e aia din Alice in tara minunilor aia ranjita si invizibila. Da in magazine era mereu de la 20 de lire in sus si azi am luat-o la reducere cu numai 8 lire.
Boti super rochitica.Boti but of course uelcouam to da club.
Sper si eu sa isi vada de treburi si sa nu ma terorizeze.
Didi ms mult.
Caprioara sper sa rezolvi cu cercelusii si cu ia.
Mai merg pe canapea ca daca stau pe scaun mult iar ma iau picioarele si nu mai dorm ca daca dorm acuma sigur nu ma mai trezesc pana pe la 7 si apoi la noapte stau de garda.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 Zile

Mergi la inceput

Mada, am vazut pozele; mi-au placut toate rochitele, in mod special aia pentru Ari , iar matza e mortala! Sa stapaneasca sanatoase printesele tale noile achizitii!

Didi 36+

Mergi la inceput

Tre sa vina acu niste prieteni pe la noi sa ne uitam la filme si sa mancam floricele, asa ca ma retrag deocamdata. Astept in continuare sa apara vesti bune despre Teodora

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, foarte draguta rochita . Pune poze cu cele doua bonetzele, sa le vedem si noi. Poate te ajutam sa alegi. Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbim azi, dar acum asta este... Sper totusi sa aflam ceva vesti de la Sun curand, ca lipsa asta de vesti ma cam nelinisteste.
Ma rog pentru Thea si Sun si sper sa fie bine deja.

Didi, sper sa fie de vineri la Muzeul Satului Targul de Sf. Petru si Sf. Pavel. Anul trecut asa a fost, dar acum inca nu am gasit nici un anunt pe net. Sper sa apara de maine ceva informatii... Si o sa ma duc de vineri, ca vad ca daca nu esti acolo in prima zi nu mai gasesti .

Mada, acu fug sa ma uit la poze.
Edit: vazut pozele. E mortala pisica !!! Si noile achizitii! Insa si mie imi place in mod deosebit rochita pentru Ari .

Am strans si eu ultima tura de rufe de bb de la uscat, si le-am asezat in sfarsit pe toate in dulap. Acu pot sa zic ca partea de rufe e gata !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 37+

AMR 3 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Si noi pe aici, sunt cam varza cu capul...Nu stiu de ce...Am crezut ieri ca nasc, drept e ca am si alergat prin oras, cred ca mai bine de 10 km, prin shoppinguri, prin magazine, mai stiu eu pe unde...In fine, slava Domnului ca azi suntem mai bine

Diana, asteptam vesti bune!!Sa ai nastere usoara si sa fiti bine amandoi!!!

Astept sa intre si Anaxena sa o vad pe Maria...

Si eu astept vesti despre Teodora, ma rog pentru ea si pentru Sun, dar stiu ca va fii bine!!!

Citesc cu interes experienta lui Danangie, raspunsurile lui Mada, ale lui Biri, Caprioara,. Ankalaura si Bujo. Ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu o sa trecem si noi prin asta asa ca incerc sa bag la cap...

Si eu mizez pe Biri pentru urmatorul bb

Caprioara, te rog sa-mi spui si mie daca gasesti ceva pentru Ilinca saptamana viitoare la targ...

Cristina draga...in patru labe zic, baga la greu...Oricum bb se intoarce asa ca stai tranquilla...

Camy, nah ca s-a desteptat si Cristi ca trebuie sa-i cumpere la bb...Hehehe...Oricum, cel mai important e ca bb sa aibe dragoste, curatenie si papa...Restul se rezolva!!

Mada
, incearca sa te detasezi cat poti, nu o lasa pe mama ta sa va afecteze...Daca poti, ma gandesc ca e important acum sa fii zen...

Noi cu nasitul - in principiu o sa avem o nasa, o perietena buna de a mea...Si eu asa stiu ca la botez e numai nas sau nasa, sotul, sotia sunt extensii, sau cum sa le spun.In fine, in principiu.Botezul va fii in Romania, nu stiu cine m-a intrebat, Vicky sau Turtu, undeva dupa Boboteaza cred.Cadou...Hmm, nu m-am gandit si nici nu inteleg de ce trebuie sa ii iau cadou la nasa...Nici macar la casatoria religioasa nu m-am gandit sa le dau cadou...Daca il facem acasa sau la restaurant, inca nu am decis, probabil hotaram cand venim in Romania, o sa vedem atunci

Caprioara,ah, meniul nu mi se pare scump...Noua pentru nunta anul trecut ne iesea pe la 1 milion 600 sau ceva de genul asta, deci ma gandesc ca pentru botez e rezonabil...

Cu colici, nici aici n-am vazut sa se puna accent DEOSEBIT pe alimentatie...Adica nah, nu mananci ciocolata, bauturi racoritoare si de genul asta si cam atat.Daca bb are predispozitie, face colici si asta e...In 3 luni ar trebui sa treaca.Oricum, o sa ma interesez...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am mai primit un mesaj de la Diana: merge greu, doare, dilatatie tot 3, Multumesc mult fetelor pentru sustinere, va tin la curent cu noutatile"

Hai Diana, hai baby boy cu nume secret , uite ca avem si o nastere oarecum in direct la odisee

Mada, doamne, ce frumoase sunt rochitele, ce ma bucur ca avem fetitze , pentru baietei nu se gasesc asa lucrusoare frumoase. Cat sunt mici inca mai gasesti, dar dupa ce trec de 3 ani, intra in gama albastru-kaki-portocaliu si nu mai au niciun haz hainutzele lor. Sa ma ierte mamicile de baietei, dar asta e parerea mea...

Pisica e mortala

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Botiiiiii, am vazut rochitza frumoasa!!!!!!!!!In poze!!!!Tare draguztica si finutza e, imi place!!!

Mada, burtica de Amira frumoasa frumoasa, mai putin si vad si eu minunatzia de fata!!

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Narcisa, iti spun, cum nu! Oricum daca gasesc voi pune si poze. Te si ai grija de tine, nu te mai obosi asa de tare, doar nu vrei sa nasti mai devreme...

Camy, zici ca de maine vin muncitorii? Sa dea DD sa faca treaba buna si repejor, ca sa aveti camera pentru bb gata la timp.

Didi, mi-ai facut pofta de floricele . Ma duc sa pun o tura la microunde.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 37+

AMR 3 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Niste minunatzii rochitzele lui Ari!!!!!

AMR 6

Mergi la inceput