Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neata fetele, o cafea cu lapte daca doriti.

Kate26 bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos .

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura .

Si noi suferim din cauza caldurii dar trecem cu bine fiecare zi. Ieri am avut o zi plinuta...am facut si treaba, ne-am si plimbat dupa care am tras un pui de somn iar azi de dimineata ne-am trezit foarte tarziu

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!!

pe mine m-a trezit bebe la 7 azi deci si-a revenit dar pe la 8 am adormit iar, dupa ce am mancat, ca banuiesc ca si de asta ma trezeste ca-i e foame, nu?

tzitziri tensiunea mea e mare variaza intre 13.6-13.8 nush cat e limita superioara exact oricum mi-o iau zilnic si vad ca nu a urcat mai sus de atat

iepurila in primul rand ma duc la teba (mi-au recomandat fetele de la mamici de iasi) ca au lucruri bune de calitate , bumbac si vad ce-i iau de acolo si pe urma trag o fuga si in siraj sa vad de finet pt prosopele si pelincute si sa vad si de carusel pt patut ca am inteles ca acolo sunt mai moka

o duminica placuta!

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici, eu dau un suc de portocale in dimineata asta
Ieri am fost la botez...aoleu...,dupa ce a intarziat preotul o ora, am mers la terasa, mama mama...sa-mi vina rau nu alta, pur si simplu nu era aer, erau niste umbrele mari nu batea soarele dar nu era pic de aer. Am crezut ca lesin, dar am rezistat eroic pana la desert, cateva ore buna. Pe la 6 am ajuns acasa dar abia acum mi-am revenit , toata noaptea am umblat prin casa, nu aveam aer.
maine o sa plecam din Bucuresti, unde vedem cu ochii
Acum ma dus la shopping ca maine e ziua mamei

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hello burticutze! V-ati intalnit ieri sau nu? Asteptam noutati

Eva, felicitari pentru semnatura noua
Am tot vrut sa te intreb ceva, dar am uitat. Spuneai ca Luca s-a intors cu capsorul in jos, ai simtit cand s-a intors - ma refer la miscari mai puternice sau ceva de genul acesta? Simti acum vreo presiune asupra colului sau ti-a coborat burtica?

Maryb, felcitari si tie pentru semnatura si la mai mare!

Aly_c20, 31 de zile de concediu mi-a dat comisia. Pana pe 17 Iulie iar eu in 12 implinesc 32 de saptamani. Din 18 Iulie pot intra pe prenatal (sper ca nu-mi mai bage doctora de familie betze in roate).

Am primit vesti de la o prietena de pe forum care a nascut la aceasi clinica unde voi naste si eu. A facut cezariana, fluturashul ei nu vroia nicium sa vina pe lume si depasise termenul. A fost totul in regula, mai putin cele 4 zile post-operatorii, nu s-a putut ridica deloc, a trebuit sa tina sonda pentru shushu cam mult. Mici probleme cu sanii, mameloane ombilicate si s-a cam chinuit cu pompa pentru muls...Dar e super fericita, printesa ei este bine.

Va doresc o duminica placuta si cat mai racoroasa

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

intru repede ca fug la cumparaturi!

Bitza
album din acela eu nu am vazut in magazine,se gaseau anul trecut pe toate drumurile apoi le-au scos.Eu am comandat de pe net de la Editura Crisan si de la editura litera international.Poate le vor baga iar in magazine dar deocamdata nu am vazut.

Anca eu nu am simtit cand bebe s-a intors cu capul in jos,dar mi-am dat seama ca a facut-o caci simt o presiune in col din cand in cand.Simti si tu?

Va pup pe toate !

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut si de la mine
va citesc de dimineata, dar nu stiu ce a avut site-ul asta, ca nu ma lasa sa ma loghez...
eu nu am dormit decat cateva ore in noaptea asta, nu stiu de ce...m-am trezit pe la 4 si ceva, m-am uitat la tv, apoi am stat putin la calk, am mancat ceva si m-am culcat iar..am mai dormit vreo 2 reprize pana pe la 11 si ceva. acum ma simt mai bine, dar m-am trezit cu buza de sus umflata. acuma, nu stiu de la ce poate fi...ieri am mancat o feliuta minuscula de branza sarata (stiti ca eu nu mai mananc cu sare), iar pe la 6 azi am mancat niste paine cu unt, se poate sa fi fost painea prea sarata, sau o fi fost de la curent, cert e ca m-a certat sotul ca nu am grija de mine si m-am speriat si mai tare...adica daca ma umflu si fara sa mananc sare...
in fine, vad ca s-a desumflat..

am fost vineri la calimanesti, n-as mai fi plecat de acolo!!! de fapt, cred ca peste os aptamana ma mut acolo, ca aici nu mai rezist cu caldurile astea!

v-ati intalnit pana la urma ieri?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 73 ZILE!!
29+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kate26 spune:

Multumec angelynna pt bun venit.
Se pare ca toata lumea se lupta cu caldura. Mie nu mi-a mai fost atat de cald niciodata. Sa fie din cauza sarcinii? E foarte neplacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nusha unde e teba?
sa-mi zici si mie ce-ai gasit si la ce preturi. te rooog....

Eu, iepurica 22+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare tuturor!
Cum mai rezistati la caldura??Aici nu e f cald dar e umiditatea mare si face aerul irespirabil...vine ploaia curand.
300, Nocom, Mussette multumesc mult, am gasit!!Ar fi fost cam ciudat sa iau scrise in olandeza si cand o fi copilul mare sa nu priceapa nik si eu fiind deja batrana si sclerozata sa nu mai tin minte nik olandeza!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claudinna, ziceau mamicile la cealalta odisee ca oro mananci sarat ori nesarat tot te umfli dak e..EU mananc sarat in continuare, la salate chiar pot spune ca exagerez cu sarea si nu m-am umflat.
Am fost ieri la PRenatal si Ikea si am cumparat multe lucruri pentru bebe si tot mai am o gramada pe lista!!!Cumnatul meu s-a afirmat ca ne ia un carut, nasii nostri de cununie patutul...deci mai economisim niste bani!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput