Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Eva, felicitari pentru semnatura noua
Am tot vrut sa te intreb ceva, dar am uitat. Spuneai ca Luca s-a intors cu capsorul in jos, ai simtit cand s-a intors - ma refer la miscari mai puternice sau ceva de genul acesta? Simti acum vreo presiune asupra colului sau ti-a coborat burtica?
Anca, multumesc .
Eu nu pot spune ca mi-am dat seama cand bebe s-a intors, in sensul ca nu am simtit nimic special. Copilul meu e ff agitat de fel si misca in toate directiile si foarte puternic. Insa, mai nou, misca ff mult in partea de sus acum, inainte miscarile nu erau asa sus fata de buric. Presiunea pe col e fff mare, inainte ma puteam plimba cateva ore, acum ma doare colul, ma apasa puternic. Cred ca Luca a trecut bine de 1500 gr si se simte, voi vedea marti la eco! Tot atunci vedem daca a ramas cu capsorul in jos, dr meu ginecolog a zis ca i-a simtit caputzul la mana cand m-a suit pe masa joia trecuta. Burta nu a coborat deloc, din contra acum este fff sus, nu au mai ramas nici doua degete sub sani. Stiu ca atunci cand burtica se lasa se apropie nasterea, deci...no, no, no!!!!
Cum te simti? Ce face Carla? Te poop!
Azi noi am fost la mama, am mancat varza calita si ardei umpluti cu smantana! Yummy!!!!
FF cald, fetelor, noroc cu aerul conditionat! E canicula, ce sa mai!!!Vreau la !!
Later edit: Bine ai venit la noi, Kate!
27+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
quote:
Originally posted by maria2004
Evafelicitari pentru nosua semnatura.Cum a fost la Ikea???ati avut noroc sa gasiti ce cautati???multi pupici
+27+puiutul Maria (23.12.2004)
Maria, pana la urma ne-am luat o masa de lemn masiv pentru televizor(era prea frumoasa si in plus wengé) si o canapea beige pentru living (deci planul de acasa...), perdeaua pentru camera lui Luca, plus alte obiecte deco! Dar ne-am uitat si la camera de bebe, la patutz si comoda, lenjerii de pat si mocheta. Nu m-am hotarat la patutz, aveau masuri standard 60/120, lenjeriile la fel. Eu auzisem ca e bine sa iau 70/140, o sa caut in notite motivatia care mi s-a dat. Logic ar fi sa iau 70/140 pentru a folosi patul cat mai mult timp, sa ii scot zabrelele si sa il pastrez pe post de pat nu patutz bebe. Ma rog, nu stiu ce sa fac. Voi ce masuri de patutz ati luat? 60/120 sau 70/140?
27+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
saluty gagici!
ziceti ca nu azi a fost cea mai ridicata temperatura?!!! mai e si marti? lesiiin!
tzitziri, 2 ore cred ca prin sept
bitza, sunt o multitudine de albume, cu poze, amprente... sa folositi sanatosi achizitiile! cit mai aveti pina la intoarcerea in ro?
CD, LMA mamei tale pt miine! ce ai luat cadou?
kate, bine ai venit la noi. nu te supi ca nu-ti raspundem, dar nu-ti vedem mesajele decit la citeva ore. esti inca moderata.
unde credeti ca sunt peste 2 sapt? la mareee, abia astept sa ma balacesc
alexa simami
bitza2008 spune:
Alexa, am gasit ceva albume pe net, fac comanda cand ajung acasa. Peste 3 sapt ar trebui sa fim in tara, mai exact in Maramures, ca stam si acolo cateva zile.
Eva, eu aleg un patut 60/120 pentru ca dupa un an as vrea sa ii schimb aspectul camerei, sa nu mai fie asa de bebelus...
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
claudinna spune:
bitza, eu am vazut diferenta intre a manca sarat si a manca nesarat. adica chiar eram umflata tot timpul. acum s-a inbtamplat psager, ca am gustat si eu niste branza...in fine, ma duc maine sa-mi iau o tensiune. vad ca s-a desumflat cam intr-o juma de ora si a fost doar buza de sus umflata...
vreau si eu albume din alea de care vorbiti voi! dati-mi si mie adresa site-ului pls!
Eva, eu am luat patut pliabil, cred ca l-ai vazut in poza si are 60/120, nici nu stiam ca exista mai mare:) dar cred ca poti face pe comanda...
asha m-as plimba si eu prin ikea sa mai iau cate ceva, dar ajung in Buc joi si vineri plec si cred ca e ultima vizita in Capitala, pana nasc...iar sotul meu nu vrea sa mergem decat in week-end, ca e aglomerat drumul si el nefiind obisnuit cu asha ceva...se cam enerveaza la volan:)
am fost o singura data, acum cateva luni si am luat cateva jucarii de plus pt bebe, una am maritat-o deja:) mi-a ramas inima acolo, dar deh, daca e asha departe de noi...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 73 ZILE!!
29+ Florin Razvan
claudinna spune:
am uitat sa va zic ca am pus cateva poze noi pe blog, le gasiti daca dati clik pe casuta:)
in seara asta am fost in oras, ca la noi este in fiecare an Festivalul Calusului Romanesc. e asha de frumos...pacat ca teatrul de vara nu l-au mai improspatat si ei...scaunele erau cojite de tot de vopsea...trist...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 73 ZILE!!
29+ Florin Razvan
bitza2008 spune:
Claudinna, sper sa fie trecatoare umflatura, daca nu este ceai depurativ pt gravide care ziceau fetele ca e f bun.Pt albume uite aici http://www.edituracrisan.ro/?show=cat&cat_id=90&page_size=4&mode=book&book_id=48 si editura crisan mai are Minunea in albastru/roz si mai este aici http://www.litera.ro/carte.php?nume_carte=_Albumul_bebelusului_meu_0427
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
anca81 spune:
Buna dimineata . Se pare ca sunt cea mai harnicuta azi, m-am trezit sa dau shushu pentru o urocultura, de cateva zile parca parca ma deranjeaza ceva pe-acolo si am niste dureri surde prin burtica. Sper ca nu e infectie, totusi pentru orice eventualitate fac o analiza a urinei.
Bitza, vii in Maramures? Pai eu sunt din Baia Mare, unde veti sta? Aveti prieteni aici? Poate ne intalnim.
Eva, iti multumesc pentru raspuns. Ei, uite de presiunea aceea asupra colului mi-e frica, Carla inca nu s-a intors, eu ii simt capsorul in palme deasupra buricului iar in col nu resimt decat loviturile ei, din cand in cand. Mi-e teama ca daca se va intoarce colul va deveni mult mai sensibil, suporta el cat suporta contractiile dar daca se mai adauga si capsorul jucaus al Carlei... Suntem bine, iti multumesc pentru grija, micuta mea e foarte foarte jucausa si are o putere atat de mare in lovituri, uneori raman uimita de cat de tare impinge. Sughite in fiecare zi de 2-3 ori, parca o vad cu mutrisoara ei scumpa si cu degetelul in gura
Kate26, iti urez bun venit in odiseea noastra, sarcina usoara si bebe sanatos Insista cu mesajele, pana ai vreo 12, sunt moderate si de aceea nu-ti raspundem in timp real. Sa nu te superi pe noi
Weekend-ul a trecut repede, am fost si noi la mama la masa, a fost un adevarat festin - gogosi, clatite cu branzica, peste si pui la gratar...numai bunatati . Am descoperit ca-mi place la nebunie carnita de pui sau peste pe gratar, o prefer acum altor mancaruri gatite. Bine ca macar in weekend mai mananc si eu niste carne, la inceputul sarcinii nici nu ma puteam uita la ea. A fost tare cald si la noi, casuta noastra e inca racoroasa dar afara e jale. Azi de dimineata e putin innorat, poate avem noroc si ploua.
Yupeeee, AMR 75 de zile
O burtica mititica
29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
alexa si mami spune:
neata somnoroaselor! cu ce va servesc? cafea, ceai, laptic, suculet. O saptamina minunata!
alexa simami
anca81 spune:
Alina, eu o cafea cu lapte, te rog . Ce mai faci, cand intri in concediu? Ce nazdravanii a mai facut puiutzul Alexa?
O burtica mititica
29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas