Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 22
preety spune:
Fetelor va multumesc ca-mi tineti punmnii ptr morfologie.
Maryb spune-mi te rog tie ti-a dat dr. Popa - elevit sau iei tu din proprie initiativa?
22+ cu mult dorita
Sorina
andy.p spune:
300 am incercat si cu ventilator da'face galagienoah asa -s io mai sensibiloasa la zgomot.
Alina 
27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anidaz spune:
Fetelor ,am si eu o burtica in familie ,cea a cumnatei mele.Acum as vrea si eu o lamurire daca se poate.
Azi a fost la echo si dupa UM sarcina ar fi de 26 saptamani si 5 zile,insa dupa masuratoarea bebelinului Stefan-Alexandru este de 28 saptamani si cam trei zile.Dimensiunile au fost de 1200gr si 53 cm.
Am vrea sa stim care este de fapt varsta corecta a sarcinii ca ea nu l-a mai intrebat pe doctot de zapacita ce-a fost cand si-a vazut puiutul 
Voua va doresc sarcina usoara in continuare si nastere usoara celor care se apropie de marea intalnire.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
maryb spune:
preety, mie mi-a iesit la analize usoara anemie normocromo normocitara si cum popa mirela era in concediu m-am dus la dr de familie care mi-a zis sa iau vitamine. Si am luat centrum materna, de fapt dr de familie mi le-a dat pe alea si de ieri am inceput sa iau elevit. O sa vad eu ce-mi zice dr popa joi cand o sa vada si analizele.
anidaz....53 de cm ???? esti sigura ca nu ai inversat cifrele ?
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
anidaz spune:
Asta am intrebat-o si eu si zice ca de doua ori i-a spus aceeasi cifra.Tocmai asta m-a derutat,unii copilasi nu au atata la nastere 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
angelynna82 spune:
Anidaz nu are cum sa aiba 53 de cm acum, mai degraba atat are la nastere...
24+ 
Bebe
Eco
maryb spune:
fetele, am o alta intrebare pentru cele care stiu....
cand se da acel salariu mediu pe unitate ? inainte sau dupa nastere ???
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
anidaz spune:
I-a spus ca este inaintata sarcina cu o saptamana jumate ,dar asta zic si eu ,nu se poate sa aiba 53 ,poate 43 ,dar ce-o fi inteles ea nu stiu .
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
maryb spune:
anidaz, poate e vorba de 35 de cm, nicidecum nu poate fi vorba de 53 de cm la varsta ei de sarcina. Si ca sa-ti dau si un raspuns la intrebare din cate am vazut nu se ia dupa varsta de la masuratori, ci tot aia dupa UM conteaza pentru ca bebelusii au ritmuri diferite de crestere.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
fetele, eu acum plec acasa, va pup si va doresc o seara linistita.
astept raspunsuri legate de salariul mediu pe unitate, pls ![]()
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele