Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu stiu cam la fel, ca cea care conteaza e cam data UM nu cum creste el in burtica. Ca poate la o eco sa fie cu 2 sapt mai mare si la alta sa fie la termen si tot asa.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Maryb salariul acela se da dupa ce nasti.
Varsta se calculeaza dupa UM.Asa stiu eu.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Face cineva capitol nou, sau sunteti toate lesinate de caldura ?
Adevarul e ca si aici e cald rau si abia suport, dar tot v-am citit pana la capat.

As face eu capitol nou dar nu stiu cum .

23+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Angelynna, mersi de raspuns!Am luat sa fac spaghette pe diseara si clatite cu dulceata desert. Cred ca salata de vinete mananc cand ajung acasa!!
Anida, UM conteaza, eventual prima ecografie, cea de la 8 saptamani.deci bb are 26 sapt, probabil 35cm si e mai dezvoltat pt varsta lui.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetelor,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ramonzca, asa este, sunt mai sensibile ... adk cred ca nu suporta zgomotul facut de aparatele de genul asta. dar le duc la vet., este un cabinet in zona care tunde catei si acum 2 ani le-am programat si pe ale mele la tuns, doar ca sotul meu +vetu' lor nu m-au lasat ca cica le stresez ..., acum nu mai scapa. O sa le facem anestezie daca o sa le fie prea frica si gata.

Bitza, nu vad nici un efect al cremei anticelulita ... decat poate in capul meu ca sunt mai linistita ca incerc sa fac ceva :-))
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOLUL 82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

quote:
Originally posted by piolica

hello!
mama, ce calduri au dat peste noi, se incing termometrele.

boo, imi dai si mie un PM sa-mi spui cam cit ai dat pe mobila de la Sf gheorghe?
ramonzca, pe unde ai fost in Budapesta? ai gasit tot ce ai vrut?
july, tu ti-ai dat comanda la carucior? eu am cumparat un peg-perego. gata! este un GT3 completo cu 3 roti si e super. nu incape in portbagajul masinii mele, insa am gasit o solutie. o sa rabatam o parte din bancheta din spate si o sa punem carutul in partea aia.
in masina sotului meu incape, asa ca e OK.
mai trebuie sa cumparam scoica.
tu ai ramas tot la peg perego pliko?

o zi buna la toate fetele.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Piolica...am fost in West-end..apoi la cetate....la Parlament...putin prin parcul din spatele statuii "mileniumului" - nu stiu exact cum se numeste....apoi am fost la Babyoutlet unde m-ai trimis tu si unde am keltuit niste bani *am luat pompa nazala...pernuta pt bebe..pantaloni...cosmeticele...etc)...apoi in Arena si ..spre casa.....am luat minge de la Hervis....sper sa fie ok...a fost destul de ieftina 2500Ft si mi-e cam teama ca nu va rezista..scrie in instructiuni ca tine pana la 100 kg...iar cele pe care le gasisem eu pe net tineau pana la 400 kg...in fine....tu stii ceva de marca lui proprie Xfact?????

POZE...POZULICI

28+... Erik

ma bucur ca v-ati plimbat. nu cunosc marca asta de la Hervix, dar stai linistita, banuiesc ca e solida.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput