Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 21
ratonelu spune:
musette....se spune ca daca e baietel e burtica f tuguiata si daca e fata,burtica...nu e asa tuguiata...ma rog,ceva in genul asta
si mie mi se tot spune..moamaaa ce tuguiata e....biata,nomal....si io le spun ca sta baiatu meu cu puta ridicata,d-aia e buirta asa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...oricum nu cred in babismele astea.
alinusha,io m-am uitat fara sonor....ca sunt la munci
dar asa mima tipa....un orgasm in toata regula...
oricum...io care sunt pt cezariana,oricine orice mi-ar spune....iti dai seama ca m-am ingrozit....
nu stiu daca ajung sa ma gandesc c apune cineva stapanire pe corpul meu etc....la mine e
planset pentru ca ma doareeee!!! 
io sunt f activa si f agitata de felul meu..si aseara ...mai bine ma simteam la verticala,decat stand in pat...nu puteam sta pe nicio parte de durere etc.

dar trece.....si sa vezi bataie ce-o sa-si ia putoiu meu de nu o asculta pe ma-sa.
carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
tzitziri spune:
300, e o perna speciala pentru gravide si pe care poate sta si bebe dupa aia...o gasesti pe bebelusultau. ro - e o sectiune in stanga accesorii de gravidute.
E un ditamai pernoiul sub forma de ...potcoava?
pe care te poti catara cum vrei tu..eu dorm cu un picior intins si cu celalt la unghi de 90 de grade....sau cam asa...peste cel de sub mine.asa ca pe mine perna asta ma ajuta sa stau in aceeasi pozitie ca pana acum fara sa ma deranjeze si fara sa deranjez burta, pentru ca tinand piciorul mai ridicat nu ma mai chinui ...
cam asa ....http://www.healthandyoga.com/gif/bodypillow.jpg
pe bebelusul tau....pe site, gasesti exact cum arata perna lor
25+ 
bebe David
alexa si mami spune:

caldura mare, mon cher! am dormit o ora si sunt fresh, dar ce sa faci pe caldura asta!
poate e tirziu dar totusi raspund, mary, dr de fam poate da medical cu codul 8 (codul de sarcina si lauzie) stiu sigur de la o prietena, nu conteaza virsta sarcinii.
nocom, pretioasa lamurire, cea cu miezul saltelutei
retinut!
andreutac, si noi tot peste 2 sapt suntem la mare, in tara, la saturn. voi? cine stie, poate ne vedem 
offf, fetelor e groaznic buc pe canicula, gata eu nu mai ma pling, ca am 1 km pin' la scirbici si dimineata la 7,45 e chiar o placere sa merg pe jos.
laura, zic si eu, traiasca piersicile 
ramo, m-ai terminat cu lucrusoarele, sunt multe si minunatate!!!
mimiho, multa sanatate!
monica, si eu am mincarimi:))), rezolv cu muuulta crema.
pt socrela:)
musette, eu mai am putin si sar la gitul lor
cind incep sa faca pronosticuri.
gata cu recapitularea
fug sa trezesc copila
alexa si
mami
babytza spune:
Angelynna multumesc mult. Deci daca nu e legat de sarcina se poate prelungi. Super !!
Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
angelynna82 spune:
Bitza daca ai aragaz normal cu gratar poti pune vinetele pe el dar sa fii atenta ca pateaza aragazul, bine ar fi sa pui folie de aluminiu pe langa ochiul aragazului.
Mancarimi am si eu dar de sani plus ca am inceput sa patez maieurile
Caldura o supartam fff greu, oricum mie nu imi place cand este cald afara si acum mai ales 
24+ 
Bebe
Eco
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by babytza
Angelynna multumesc mult. Deci daca nu e legat de sarcina se poate prelungi. Super !!Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
Este foarte bine, eu am zis ca stau acasa pana pe 30 inclusiv si apoi mai merg la munca putin, bagam iar un medical.
24+ 
Bebe
Eco
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by Mimihoo
Monica, eu am 2 pisici birmaneze (par muulllttt) si desi la inceput ma gandeam sa le dau acum m-am hotarat sa nu le dau. O sa le tund, le mut cartierul general pe balcon si asta e ... ne descurcam noi. Cand o sa mearga bebe in 4 labutze poate o sa fim intr-o casa mai mare si n-o sa mai fie o problema parul. Om vedea, dar nu le dau ca fac parte din familie si ele :-)
Am promis poze cu burtica dar nu m-am tinut de cuvant, dar poate saptamana asta ca tot stau acasa o sa producem ceva-ceva.
hey...spune-mi te rog, cum vei tunde pisicile????eu sunt disperata...am mai spus asta aici...sotul nu vrea cu niciun chip sa tinem pisica din cauza parului nu ca ar fi agresiva....si eu simt ca face parte din familie si ma gandeam ca daca va merge la altcineva o va lua de la zero....eu stiu ce vrea in orice moment...cand se uita la mine..cand agata patul....cand se urca pe scaun...etc offffffffffff!!! odata...mi-a zis mai in gluma ..mai in serios ca daca o tund cu masina ma lasa s-o tin...insa cred ca lucrul asta o chinuie pt ca pisica nu-i pt tuns...are o sensibilitate aparte la piele fata de caini....tu te-ai interesat despre asa ceva????spune-mi si mie ...pleaseeeeeeeeee!!!
POZE...POZULICI
28+...
Erik
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by piolica
hello!
mama, ce calduri au dat peste noi, se incing termometrele.
boo, imi dai si mie un PM sa-mi spui cam cit ai dat pe mobila de la Sf gheorghe?
ramonzca, pe unde ai fost in Budapesta? ai gasit tot ce ai vrut?
july, tu ti-ai dat comanda la carucior? eu am cumparat un peg-perego. gata! este un GT3 completo cu 3 roti si e super. nu incape in portbagajul masinii mele, insa am gasit o solutie. o sa rabatam o parte din bancheta din spate si o sa punem carutul in partea aia.
in masina sotului meu incape, asa ca e OK.
mai trebuie sa cumparam scoica.
tu ai ramas tot la peg perego pliko?
o zi buna la toate fetele.
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Piolica...am fost in West-end..apoi la cetate....la Parlament...putin prin parcul din spatele statuii "mileniumului" - nu stiu exact cum se numeste....apoi am fost la Babyoutlet unde m-ai trimis tu si unde am keltuit niste bani *am luat pompa nazala...pernuta pt bebe..pantaloni...cosmeticele...etc)...apoi in Arena si ..spre casa.....am luat minge de la Hervis....sper sa fie ok...a fost destul de ieftina 2500Ft si mi-e cam teama ca nu va rezista..scrie in instructiuni ca tine pana la 100 kg...iar cele pe care le gasisem eu pe net tineau pana la 400 kg...in fine....tu stii ceva de marca lui proprie Xfact?????
POZE...POZULICI
28+...
Erik
maryb spune:
alexa si mami, merci de raspuns...eu totusi cred ca depinde de dr daca vrea sa-ti dea sau nu pentru ca am auzit si ca-ti poate da si ca nu-ti poate da CM pe motiv de sarcina.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele