Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andreutac felicitari si la mai mareCe bine de voi ca mergeti in concediu,noi pas pana la anu.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maryb, ginecologul meu e la o clinica privata, el mi-a dat concediul medical si tot acolo mi-a facut si internarea pentru comisie. Stampila comisiei contine si numele clinicii private. Deci, da, se poate.

Andreuta, felicitari pentru semnatura

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Andy.p, tocmai de-aia ne-am mobilizat sa mergem o saptamana la mare, ca pana la anul nu mai pupam noi concediu. Oricum tre' sa ne incarcam bateriile k lumea, caci dupa ce ne intoarcem ne apucam de amenajari.

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica iti explic asa cum pot si eu sper sa intelegi,trebuie sa ajungi pe Calea calarasilor,venind de la Muncii pe calea Calarasilor la un moment dat se face o straduta la dreapta dar nu mai stiu a cata,dar te uiti dupa nume ca ti-l zic ei in mail si cum ai facut dreapta in fata pe partea dreapta ai sa vezi un restaurant iar la stanga se mai face o straduta intre blocuri cum ar veni si imediat acolo ai sa vezi o casa alba cu balcoane din lemn,aceea e casa,parchezi acolo si gata.Nu mai stiu cum se numea straduta,dar scrie ca si noi cand ne-am dus asa am reperat-o.Sper ca ai inteles ceva.........

M-am logat cu userul comun si mi-am modificat DPN asa cum trebuie asa ca m-am mutat putin mai sus pe listuta langa fetle care au acelasi DPN.Nu cred ca am facut vreo boacana!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

moniq al meu saracu' s-a cam strambat, el termina munca pe la 5 jumate, deci ar trebui sa se invoiasca. Da' te pui cu nebuna, i-am tras niste priviri ucigatoare ca nu cumva sa indrazneasca sa nu vina Acu' daca nu ajunge el, o sa iau un taxi, mai ales pe caldurile astea nu plec pe picioarele mele nici sa ma platesti. Nici eu nu stiu zona prea bine, da' m-oi descurca. Tu unde stai? Poate te culegem de pe drum...

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io ma gandeam sa te culeg io pe tine daca nu vine al tau barbat. Ca ma gandeam sa nu ma mai duc acasica sa merg direct de la serv, si cum iti spuneam sunt p'acilea prin vitan. Si al meu la fel, la 5 jumate scapa, da vrem sa plecam vineri la mare si vrea sa se invoiasca vineri si atunci nu poate sa mai plece si joi. Si prefer sa se invoiasca vineri Deci ramane sa ne auzim, poate mergem toghezar .

Musette, am o idee cam pe unde. La restaurant te referi la "La Mama"? Adica pe Delea veche/noua (niciodata nu le stiu )

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai ca azi am "scrimbaritza"

Intelegeti ca nu am sef, da? Ce bineeeee e....

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July accept gogosicile....Dar de pofta nu ca scuza...

Nocom nu iti face griji ca ii mai punem un nume puiului...nu il lasam doar cu Matei.Si noua ne place foarte tare numele asta. Inca suntem in cautari cu al doilea. In felul asta nu o zapacim pe aia mica

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Maryb nu am idee. Eu am vineri programare la dr. Popa ptr consult si ptr a vedea si ea eco de morfologie. O s-o intreb sa vad ce zice. Eu deocamdata nu m-am gandit la CM pentru sarcina.

22+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica nu ma refer la ala,daca vii de la muncii nu ajungi pana la "la mama".Asta de care zic eu e chiar pe straduta aia pe care trebuie sa faci dreapta repet daca vii de la muncii,e intre blocuri cum s-ar spune.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Mergi la inceput