Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Merci fetelor de lamuriri

Eu initial vroiam sa intru de pe 7 iulie cu 14 zile de la ginecolog pana pe 18 (marog) si dupa aia de pe 21 pana pe 31 iulie de la medicul de familie inca 10 zile sau cate mai sunt. Dar mi-au stricat astia planurile cu liftu' lor si sunt nevoita sa intru de la 1 iulie cumva. SI o sa-l rog pe ginecolog sa-mi dea internare de pe 1 pe 4 (sau pe 6) si continuare medical de pe 7 pe 18. Si 19 si 20 atunci sunt intrerupere. Cred ca v-am zapacit Scuze.

Ma gandeam ca sunt o mare fraiera si ca n-am profitat de nimic in sarcina asta. Sa zic si eu intr-o zi "mi-e rau, plec asaca la 12" sau din astea. Si am avut si eu zile rele...

In alta ordine de idei, eu pe Andrei mai am putin si il simt in gat. Ca intrebai Ancuta ieri parca. Eu am simtit sapt trecuta o intoarcere sau ceva iar vreo 3 zile il simteam numai jos sub buric inspre pasa cu o mare presiune pe col. Acum este iarasi sus si imi da cu piciorusele (nu imi dau seama foarte clar daca sunt picioruse pt ca uneori simt un guguloi in palma)sub coaste in partea drepta sau oricum toata zona stanga/dreapta sub sani si coaste. Si acum e neastamparat rau Mi-e un drag de el...

Vaaai cat m-am intins

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca mie dr.de familie mi-a zis ca daca vreau CM legat de sarcina sa vin cu nush ce hartie de la ginecolog.Oare n-o fi vrut sa-mi dea?

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by babytza

Buna dimineata burtici !

Ma bag si eu la o cafeluta cu voi...

Kate bine ai venit !!!! Sarcina usoara !!!!

Fetelor eu am fost la intalnirea de sambata, dar din pacata am singura care a venit....Nu am avut cum sa aflu ca nu mai vine nimeni.... O sa va bat rau
Cel mai rau imi pare ca sambata asta nu o sa pot eu sa vin....si voi sigur o sa va vedeti....

Valentina 24 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Neatza, fetele!
babytza, iti dau voie sa-mi si sa . Sambata am umblat toata ziua pe afara, de pe la 9 pana pe la 5 cred si nu m-am simtit bine deloc, nici n-am apucat sa mananc mai nimic... am venit acasa si am aterizat in pat. Sorry inca odata... iti dau niste gogosi la pachet data viitoare, sa ma revansez?

Si io cred ca mai vin saptamana asta apoi bag o sapt de concediu medical, apoi concediu de odihna (am vreo 20 de zile lucratoare) si apoi prenatalul. Nu se mai poate. Mai ales ca am atatia in birou care carcotesc la AC... ba le ingheatza salele, ba ovarele... acu a mai venit si una bolnava, cu amigdalita... asta parca nu e contagioasa

Monica, din cate stiu eu, medicul de fam nu poate da mai mult de 10 zile consecutiv concediu medical (adica 2 saptamani), trebuie sa existe o intrerupere. Acu' nu sunt sigura ca weekendul se considera intrerupere... probabil ca trebe sa-ti faca alta foaie, eventual si alt diagnostic...? Pe 25 ne vedem la curs, da? Vii cu injineru'??

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

mary, medicul de fam nu iti poate da pe motiv de sarcina si lahuzie decta pre si postnatal . Atat. Pt probleme cu sarcina iti poate da NUMAI ginecologul. Med de familie iti poate da pt orice boala obisnuita cum ar fi o banala raceala dar care teoretic te poate afecta mai mult in timpul sarcinii.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Boo, patutul tau e ca acesta? http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1604

Ce parere ai? Oare sunt ok? Sa incerc sa comand si eu? Nu stiu de ce dar parca nu imi vine sa comand pe net, as vrea sa il ating inainte sa il cumpar...

27+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la mine,

Babytza nu-mi vine sa cred ca ai fost singurica.....imi pare nespus de rau..., cuvintele sunt de prisos. Parca mai veneau Felicic (ea a initiat, nu?) alinuscha......ooffff Macar poze ti-ai facut? Incerc si eu sa scap de.... PUP. Cred ca nu prea ne mai putem incuscri, daca tu ii spui puiului tau Matei, bebelina mea nu o sa inteleaga daca e vorba de frate-su sau de sotu--su, hmmmm. da e frumos numele, nu?!?!?!?

salteluta de cocos chiar e bune, numai ca sunt mai multe feluri. Eu lui Matei i-am cumparat saltea cu miez de cococs invelit in lemnul de cocos si este foarte, dar foarte tare si s-a chinuit vreo 3 saptamani sa doarma pe ea. In cele din urma i-am pus peste o salteluta foarte subtite de 1 cm dintr-un buretel antialergic, ca sa poata dormi, caci nu era chip. Asadar mai sunt unele cu miez de cocos si spuma poliuretanica, cred ca alea sunt mai moi un pic... trebuie analizat.....

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning
Pe 25 ne vedem la curs, da? Vii cu injineru'??

Din pacate pe 25 nu o sa poata ajunge, sper sa ajunga la celelalte. Dar noi ne vedem cu siguranta. Tu vii cu sotiorul? Ai inteles pe unde este? Eu nu am inteles foarte bine (poate imi explica musette ) MI-e teama ca o sa fiu singura fara sotz

POZNICI CU NOI
28+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maryb, acum m-ai inchis , habar nu am ce cod mi-a scris medicul de familie pe foaia de boala. Stiu doar ca mi s-a platit 75% salariul. Cred ca Monica are dreptate, e posibil sa nu-mi fi dat pe motiv de sarcina.

Andy.p, e un mare mister cu foile astea de boala, unii medici au o gramada de fitze. Nu stiu de ce nu ti-a dat

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci, m-am lamurit, daca vreau medical pe motiv de sarcina numai de la ginecolog il pot lua. Dar ce stiti, dr de la spitalele particulare se baga sa-ti dea concediu medical ? in mod normal, daca un dr de la particular urmareste sarcina logic ar fi sa-ti dea si medical daca ai nevoie, nu ? cred ca v-am zapacit rau cu intrebarile astea si imi cer scuze, dar nu am facut niciodata asa ceva si nu stiu cum se face dar joia asta merg la dr mea si vreau sa o intreb daca poate sa-mi dea.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
N-am mai aparut de cateva zile pe forum, insa am recuperat tot ce ati scris voi ca niste harnicute.
Felicitari tuturor fetelor care schimba sau si-au schimbat semnatura zilele trecute. Si noi am implinit azi 25 saptamani!!!
Vorbiti de concediu... abia astept... de azi in 2 saptamani sunt la mare pe plaja, lenevind la soare. Abia astept!!!! Sa vedem daca micutei ii va placea asa tare apa, cum povestiti voi. Eu sper din suflet asa sa se intample, ca pe mine foarte greu ma scoti din apa.

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput