Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
Boo spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Boo, patutul tau e ca acesta? http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1604
Ce parere ai? Oare sunt ok? Sa incerc sa comand si eu? Nu stiu de ce dar parca nu imi vine sa comand pe net, as vrea sa il ating inainte sa il cumpar...27+
LUCA
AMR PANA LALUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Aproximativ ca asta, aproape la fel. Uite daca vrei sa vezi pe astea ale mele le gasesti si pe site-ul asta http://www.pinolino.de/katalog/assets/s2dmain.html?http://www.pinolino.de/katalog/530257972600847d7/index.html
vezi daca te trimite direct. daca nu, du-te la Kindermöbel - Kinderzimmer Massiv - Nina.
Si mie una mi-ar placea sa la vad inainte, nu sa le comad direct asa .. Ca sa vad exact din ce sunt, cum e lemnul, daca e sau nu lemn de fapt .. etc
cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza

maryb spune:
preety, inseamna ca iti place rau la munca daca nu te-ai gandit la CM
eu una simt nevoia sa mai fac pauza ca anul asta am avut doar 4 zile de concediu din concediul de anul trecut si deja suntem la jumatea anului. Iar concediul de odihna il pastrez ca sa-l iau inainte de nastere. Bafta miercuri la eco si sper sa ne aduci vesti bune. Miercuri iti fac si galerie ![]()
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Nerantula spune:
Monica, mai poti pune o data linkul cu balansoarul de alaptat?
Tu ti l-ai comandat?
Pe mine ma tenteaza foarte tare, insa as vrea sa il probez intai, sa ma asigur ca pozitia e confortabila si sigura in el ..
26+
AMR 98 zile!! 
Haiduc iubit
JulyMorning spune:
Boo cat ai platit tu transportul pe mobila?
Nenea de la sf. gheorghe face toate modelele de pe site-ul ala nemtesc, sau doar ce e in lista aia din mail?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
monica_dicut spune:
Pai de la Muncii vin, este o straduta cu o farmacie pe stanga si mai este una pana in intersectie. Oi nimeri eu pe una din ele
o sa ma uit acasa pe mail sa vad cum se numeste.
Nerantula, nu eu sunt cu balansoarul, parca nushulica???
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Boo spune:
July in principiu face ce e in lista aia pe care ti-am trimis-o, dar le poate modifica dupa cum vrei tu. Asta e site-ul lui http://www.mokisz.ro/. Eu de aici am ales gama Tedi. Dar nu am vrut-o cu ursuletul ala albastru si mi-a facut-o cum am vrut eu. Am mai vrut dulapul ala doar cu polite si mi l-a facut cu toate ca nu era in set...
Pe transport nu am mai platit nimic. I-am dat 500 mii soferului asa ca a carat alea pana la mine in casa.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Nerantula, nu eu sunt cu balansoarul, parca nushulica???
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
Da, asa e, ai dreptate ... scuze!
L-am gasit ... nushulica, te-ai hotarat pana la urma, il iei?
26+
AMR 98 zile!! 
Haiduc iubit
alinushca spune:
Pot sa ma plang si eu la voi?
Ma omoara caldura asta. Transpir (ceea ce mie nu mi se prea intampla asa usor inainte) nu am aer. Ma doare spatele de la atata dormit numai pe o parte sau pe cealalta. Tot uichendu' ma enervat bebelu' ca indiferent cum ma puneam si chiar si in picioare cand stateam nu ii convenea saracul, poate tot de la caldura, si imi dadea shuturi.
Ce ma faceam daca eram acum in luna mai mare? Si prognoza meteo este groaznica. Iar pe mine aerul conditionat nu ma incalzeste cu nimic ca nu-l sufar. Mi se pare f greu sa dorm in aer conditionat.. ca parca nu are oxigen nici cat pentru un sfert din plamanu' meu ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
22+

monica_dicut spune:
alinushule, si eu ma gandesc cu groaza la cele 2 luni care urmeaza exact cand o sa avem burtile mai mari
. Eu nu sufar foarte tare cu caldura dar ma gandesc ca totusi cu o burta cat China... o sa fiu terminata. Eu ma trezesc anchilozata dimineata, ma dor oasele bazinului si picioarele foarte rau. Dar trecem noi peste asta.
POZNICI CU NOI
28+ Cuculetz
Andrei
300 spune:
Neata fetele, vad ca v-ati revenit la vechiul ritm de scriere
Pe mine inca ma ustura limba de la semintele alea, din pacate imi ramasesera cateva si duminica ce credeti ca am facut? Le-am terminat si am fost in parc pe la 6 seara. M-a prins soarele pe un umar doar mergand cateva sute de metri in soare
. Din fericire vad ca nu ustura.
tzitziri sub nici o forma sa nu te duci la 11 la serviciu, e crima si la 9 dimineata. Eu pec de obicei in jur de 8 de-acasa, ca sa merg cu sotul meu la munci. Azi ne-am trezit cam tarziu si l-am trimis inainte ca el poate sa si alerge dupa metrou, iar eu am plecat la 9. Nu spun ce calvar a fost, in 117 lumea e la fel de aiurea dar tot am stat vreo 2 statii jos, era sa ma incalece un mosneag care voia sa-mi ia scaunul. Din pacate pentru el eram mai aproape. Poate l-as fi lasat sa stea daca nu ma imbrancea in halul in care a facut-o.
Metroul la Unirii a fost defect si a stat 5 minute in statie, iar pana la Basarab a mirosit a ars. Bineinteles ca am pierdut legatura cu 1 MAi, dar macar in statia aia e o placere sa stai ca e racoare. Vreau sa fac duuuus!!!
S-ar putea sa mergem la mare weekendul asta :)
24+ 

LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!