Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Flori, imi pare rau de greturi, eu daca mananc non-stop mi- e bine, cateodata mai am greata dar suportabil.
Marush, comanda si tu un pat misto din ala ce are Luca la spital, reglabil pe placul tau, dupa corpul tau.
Catalina, fa dictare la un infirmier, dar sa scrii 2 cuvinte ca esti bine.

Julia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Julia, un pat de-asta costa cam cat doua fiv-uri. :)) Ma gandisem si io sa imi iau unul acasa, sa ma plimb cu el pe rotile dormitor-salon-terasa, mai sus/mai jos, cracii-n-tavan/semiverticalzarea coloanei etc:)), dar ...ma mai gandesc, ca sa zic asa. Mai bine imi iau ecograf, vorba Catalinei. :)) In schimb, mi-a luat deja coautorul o masuta speciala, reglabila, pe care pot manca in pat (si pot pune si laptopul, ura!).

Mirela, in cartoiul meu e descrisa si ilustrata pozitia de dormit pe o parte cu o perna intre genunchi/coapse si inca una-doua sub burta, preferabil pe stanga, pentru a se evita comprimarea venei cave. Dar mie deloc nu imi iesea, tare incomod ma simteam, asa ca tot pe spate prefer. Care, din fericire, nu ma doare, cel putin deocamdata.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Luca, Marush, deci se respinge propunerea mea cu patul. Atunci alta solutie: fai o poza lui Marush despre pat, Marush tu pune-l pe sotul tau sa faca o improvizare asemanatoare. Ce nu fac barbatii pentru noi in lunile astea.
Catalina, tu in ce pat "comfortabil" stai la spitalu din Buc?
Mirela, atunci nu stiu de unde vin durerile, ii cam mult. Medicul ce zice?

Julia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Julia, medicii cam dau din umeri. Ginecologii zic ca ar putea fi o problema digestiva (e drept ca tocmai mi s-a pus diagnosticul de sindromul colonului iritabil) iar gastroenterologul crede ca totusi durerea e de la sarcina. Parerea mea e ca e o combinatie intre astea doua. Lumea se lupta cu constipatiile in sarcina iar eu sunt pe invers. La celelalte 2 FIV-uri dr mea s-a gandit ca poate e o reactie a uterului la mediul de cultura a embrionului. Sau poate o fi pe plan psihic, cine stie. Ma ingrijoreaza insa ca totusi pot fi contractii si in cazul asta ar trebui sa am o alta conduita nu doar sa iau no-spa care e apa de ploaie oricum. Insa pana acum in afara de problema cu sangerarea care s-a si rezolvat n-am mai avut alta problema (de la durere ma refer). Marti merg la o eco la Iosup, sunt curioasa cum se prezinta si colul. Oare il vede la abdominala, ce stiti?
Luca, asa teoretic am citit si eu cum e cu pernele, dar la mine nu ajuta. Am pus si perna mica si perna mare si la spate si intre picioare si degeaba. Cum ma intorc,se face un ghem care atarna si se intareste burtica. Tre' sa ajung la un dr sa intreb. Da' pozele tot nu mi s-au incarcat, incerc eu mai incolo. Super ideea cu masuta.

Mirela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Julia, sa dea domnul sa se implineasca cat mai repede urrea ta.
Eu intentionez sa fac FIV-ul in Austria, nu m-am hotarat inca pentru care din cele 2 clinici din Viena. Ma si grabesc un pic sa nu se refaca endometrioza, iar la Giulesti dureaza f mult sa te programezi...

Eu va tin pumnii sa treceti cu bine si foarte bine prin toate incercarile la care, din pacate, vad ca sunteti supuse si sa ajungeti ca cate saptamani trebuie (dupa caz ca sa aveti bebelinii sanatosi...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

In legatura cu catalina, vb cu ea zilnic de cateva ori pe zi, dar nu am ce vesti noi sa va dau.Ea este la fel de rau ca in ziua in care s-a internat....bebelusii se pare ca ar fi ok, micuta floricica este exact langa colul uterin intredeschis (de 3 cm) si cu piciorusele o loveste numai acolo. Se pare ca medicii nu stiu nici acum cauza hemoragiilor ei si se tem acum pt starea ei de sanatate.
Pe data de 30 iunie dr ei din Atena se va intoarce din concediu si atunci ea va pleca acolo sa stea sub ingrijirea medicului ei, care va lua cea mai buna decizie pt starea sanatatii ei si implicit a bebelusilor ei.
Oricum are niste dureri de neimaginat.....numai ea stie saraca prin ce trece.
I-am transmis toate vorbele voastre bune si faptul ca suntem toate langa ea si s-a bucurat mult.M-a rugat frumos sa va multumesc mult in numele ei.
Am sa va mai scriu in momentul in care ea se va simti mai bine sau daca imi da noutati cu privire la bebelusi.

O zi buna tuturor va doresc.

21+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Of,Doamne,incredibil ce se intampla :(
Biata Cata Sper din toata inima sa se amelioreze cat mai curand starea ei.Doamne ajuta!

Brie:iti multumesc ca ne tii la curent cu starea Catalinei.Pupici si sarcina usoara

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cami - iti urez multa sanatate. si la mine, ceilatlti 3 embrioni si-au inceput activitate cardiaca mai tarziu. sper ca in cazul tau sa fie asta. ai grija de tine si asteptam vesti bune pe 4 iulie.

luca - ce profile frumoase au printesele tale!!

cat despre dormit, eu m-am convins. incerc sa dorm cum mi-e mai bine. de ce sa ma chinui sa dorm numai pe stanga sau numai pe dreapta? eu am inceput deja sa am probleme cu somnul, iar cand imi gasesc o pozitie confortabila, sunt asa de multumita ca pot sa adorm, ca nu mai conteaza.

catalina - multa sanatate.

eu astazi merg la eco la pop si sper sa vin cu vesti bune in legatura cu chisturile de plex coroid.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor
si ma scuzati ca sunt off topic .
am o intrebare
sunt in a 9a zi de ET si ma doare un pic burtica si mijlocul .
ieri am avut o curgere mica,maro-negru gelatinoasa. astazi nimic .
voi care ati trecut prin FIV credeti ca imi vine menstruatia ?
a mai avut cineva dureri si totusi a reusit fiv-ul?
va rog sa imi raspundeti sincer. stau bine cu psihicul .
pot accepta un esec.

multumesc si ma scuzati ca am indraznit sa scriu aici !

va urez din tot sufletul sarcini usoare si
probabil va voi urma si eu candva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dragelor, multumesc pentru gandurile bune, voi intra mai tarziu sa va raspund; momentan nu ma simt prea bine, de 2 zile sunt balonata si deranjata la stomac.
Marush, Brie daca luati legatura cu Catalina, intrebati-o daca Gravibinonul ar ajuta-o cu ceva in situatia ei, eu as putea sa o ajut cu o injectie.

7+
Inimioarele mele

Mergi la inceput