Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Evy28 ar putea fi sangerarea de la nidatia embrionului. Fii optimista si mult noroc!

7+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

evy - nu stiu ce sa-ti spun. si pe mine m-a durit burta cam la o sapt dupa ET, dar eu ma facut hiperstimulare ovariana. poate esti in perioada in care ar fi trebuit sa-ti vina CM?

du-te si fa-ti un BHCG. eu l-am facut in ziua 9 de la ET si mi-a iesit 290.
daca esti din bucuresti du-te la medlife pe grivitei. ai rezultatul in 24 de ore. cere nr de inregistrare al buletinului de analize si il poti gasi dupa ora 14 pe internet, fara sa te mai duci sa-ti ridici rezulatatul.
iti urez multa bafta si sa ne anunti si pe noi.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

dalina 2x2 cred ca tu ai fost norocoasa de ai nascut asa de repede si usor.si am inteles ca fetitele sunt mai micute deci mai usor de nascut.eu cand am nascut baiatu,ma durut tare rau de miau trebuit vreo 2 ani ca sa uit experienta si sa ma gandesc la alt copil,deci akum 2 baieti deodata cam.....hmmm mie cam frica.dar cred ca am sa jung totusi la cezariana.am fost azi la doctor si deocamdata amndoi sunt pe orizontala.deci daca nu se intorc cu capul in jos zice ca mergem pe cezariana.eu as prefera mai ales ca am inteles ca taietura nu e chiar asa mare deci mai pot merge decupata la plaja dupa
Cel mai rau e ca mi sa crapat toata burta cu toate ca nu am luat decat 16 kg in plus pana acum.stii cumva vreun remediu?ca eu am incercat toate uleiurile si toate cremele.degeaba
flori- iti doresc o sarcina usoara si fara complicatii in continuare.si sa ne vedem la scutecele
Madalina-ce fetita mare si cu mult par aiSa-ti traiasca si sa dea dumnezeu sa ajunga o mare bruneta focoasa
andicu-multumesc ptr schimbare.gat,ai cavaler mare.ce repede a trecut timpul si a facut anul.sa-ti taiasca mare si frumos si sa aiba parte de tot cei bun in viata.asteptam sa vedem ce alege de pe tava la taierea motului.
si insanatosire grabnica la toate fetele si sa dea dumnezeu sa ajungem toate la limita cu copilasii sanatosi si cu greutate de nastere,asa ca sa nu stam in clinici prea mult,ca e mult mai bine acasa.Succes

+33 TWINS BOY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

si eu am avut hiperstimulare .
m-am simtit groaznic dupa punctie, dupa ET abia in ziua a 6 a m-au mai lasat durerile .nici nu puteam sta in poponet
o sa merg maine dimineata , asta daca nu vine menstruatia pana atunci.ar fi ziua 10 ,deci ar trebui sa iasa ceva ..

sunt foarte ingrijorata , dar totusi sper ca nu voi pierde bebelusii.

va multumesc din suflet ca v-ati facut timp si mi-ati dat un sfat fetelor.
va pup si multumesc din suflet
parca nu as vrea sa intru sa las o veste rea, intr-un loc plin de bucurie
daca o sa am o veste buna dupa test cu siguranta voi intra sa sar de bucurie pe aici pe la voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Catalina, draga mea, sunt alaturi de tine cu gandul si ma rog sa se termine cu bine aceasta incercare, iar tu si bb-ii sa fiti sanatosi.

Luca Luca si la tine ma gandesc cu drag si sunt convinsa ca vei depasi aceste momente ! Stiu ca DD nu-l va uita nici pe sotiorul tau care tare mult si-a dorit acesti copilasi.

Andicu, Mirela, va multumesc mult fetelor !

Cami, ai grija de tine, hai ca o sa fie bine, o sa vezi !

Flori, pastilutele de estradiol le-ai luat din Romania sau din alta parte ? Te intreb pentru ca la noi nu am auzit decat de estrofem. E posibil sa am si eu nevoie de ele, de asta te intreb. Te

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor in primul rand vreau sa va multumesc din tot sufletul pt sprijin si pt faptul ca va pasa.Imi cer scuze ca nu o sa ma adresez fiecareia si ca nu sunt coerenta dar imi este f greu.
Bebeii sunt bine eu mai putin...Colul meu a ajuns la 2.4 iar sangerarile cand ma apuca fac balta. Durerile sunt groaznice iar oricat de mult as incerrca sa ma abtin mi-e tare greu,,,curg lacrimile fara sa le pot controla,Medicilor nu am ce sa le reprosez.Cerclaj pe contractii si hemoragii nimeni nu face. Asa ca,,,,asteptam.

Va pup si va multumesc mult.

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cata, hai, curaj, ca o sa depasesti momentul.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, mi-ai dat lacrimi in ochi, cat trebuie sa induri. Sa ai puterea necesara sa continui. Totusi ma bucur ca bebeii sunt bine. Ma rog ca sa-ti treaca durerea si sangerarea. Suntem alaturi de tine. te pup

Julia 15+

Mergi la inceput

Evy28, chiar te rog sa intri si sa ne dai de veste, nu suntem deloc plina de bucurii momentan, asa ca o veste buna ne-ar prinde bine. Si pe mine m-a durut burtica in ziua 9-10 dupa ET. Te asteptam cu rezultatul de BHCG.

Julia 15+

Mergi la inceput

Cami, vezi ca ascris Catalina la gravidute de noi-dec, are nevoie de Gravibion, ia cumva legatura cu ea, eventual scriei cate un PM Briei si lui Marush, ei stiu nr de telefon. Sigur e urgent.

Fetelor, cine mai are sau stie de Gravibion, Catalina are mare nevoie!!!!!!!

Julia 15+

Mergi la inceput