Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Of mai Catalina, stai cuminte si nu te gandi la rau. Bine ca esti in spital sub supraveghere. Stiu cum sunt durerile mai ales atunci cand nu cedeaza. Sper din tot sufletul sa treaca mai repede si sa te faci bine si tu impreuna cu bebelusii.

Mirela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata, burtici scumpe!

Catalina, tare rau imi pare pentru tine, sa ai grija de tine, sigur DD te va ajuta sa treci peste toate si bebeii sigur vor fi bine. Roaga-te la DD, el ne va ajuta pe toate sa ne implinim visul cel mare.

Lula-Luca, esti o mare luptatoare, asa te-am simtit de la primul mesaj citit de la tine la aspirante, am fost cam in aceeasi perioada de mari emotii acolo, eu putin inaintea ta. Asa sa ramai, ai niste fete tare scumpe, le-am vazut si cred ca toate durerile le spulbera, nu-i asa?

Rami, felicitari burtica mica, sa ai grja de tine!

Alexandra, bine ai venit acasa cu bine! Bebeii tai stiu sigur ca mamica curajoasa au, nu-i asa? Ma bucur ca esti bine, te-am zarit inainte sa pleci la Euro, in parcare la mall si tare bine iti statea cu burtica (si in rochita verde), din pacate eram in masina si trecusem de tine cand am realizat ca tu esti. Te pup mult si iti doresc numai bine!

Noi, multumesc lui Dumnezeu, suntem bine, ne zbantuim prin burtica toata ziua! Abia asteptam sa o vedem pe bebelina (nu stiu daca v-am spus, dar este fetita) la eco de trim II, peste cateva zile.

Ce ma ingrijoreaza acum sunt niste ameteli aparute de ieri dimineata, fff puternice cu stare de voma dimineata (2 zile cu aceleasi simptome) si care trec partial dupa ridicarea din pat si cu o ceasca de cafea. Sper sa fie doar tensiunea, este cam mica 9-10 cu 6. Voi ati patit ceva de genul asta?

Contractii am avut si eu cateva in sapt 17/18, seara cand stateam intinsa in pat, relaxata, dar cu nospa si mgB6 au disparut aproape de tot.

Va doresc multa sanatate feteler si cu multa credinta vom trece peste toate, ne vom tine in brate bebeii sanatosi si frumosi!

Miki 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

din pacate astazi dimineata -ziua 10 de la ET am gasit pete maro-pe chilotel si elimin chegulete maro .
nu am mai plecat la Medlife .

va doresc sa aveti numai bine , safiti sanatoase si voi si bebicii
si abia astept sa vina ziua cand voi putea sa fiu si eu alaturi de voi , cu burtica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, azi mi-am vazut si eu punctuletul la eco, avea si inimioara !
Sunt insa putin nelamurita, ca mi-au trecut sarcina 4,2 saptamani, iar dupa calculul meu trebuiau sa fie 5,5 saptamani, ca am facut ET-ul pe 02.06. Mi-a dat si dimensiunea GS-12,5. La voi cum a fost aceasta valoare ? Probabil embrionul e putin mai micut decat normal, nu ? Ca n-avea cum sa aiba activitate cardiaca la 4,2 sapt. M-am zapacit si am uitat sa-l intreb pe prof.

Catalina, din pacate eu nu te pot ajuta cu Gravibinon, si mie mi s-a recomandat si n-am de unde sa-l procur.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Felicitari Rami sa-ti dea Doamne Doamne o sarcina usoara si un bebe sanatos

7+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Multumesc mult, Valeria.

Andicu, ma ajuti si pe mine cu calculul DPN, ca nu ma pricep... Am avut ET pe 02.06, UM 18.05, DN 20.06.1973.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Catalina, ma rog pentru tine si bebelusi! Hai ca depasim noi si necazurile astea! Or sa devina doar amintiri urate, o sa vezi!

Evy, eu refuz sa te compatimesc pana nu faci testul. Fugutza! Doamne ajuta!

Miki, imi amintesc prea bine de scurta noastra intersectare de la aspirante, tu si Kittyke (chiar, unde e, ce mai stii de ea cu dublul ei mixt?) ati fost primele reusite la intrarea mea pe forum. Si, slava Domnului, v-am urmat curand! Sa nu uitam sa multumim, fetelor!

Ramy, felicitari maxime! Vezi ca pe prima pagina e un link catre un programel care calculeaza data nasterii.

Andicu, vrem toooooooooooort!!! Sa iti traiasca feciorul si sa te bucuri de el!

Girls, eu ieri am reinceput sa merg!Am invins ameteala si genunchii de gelatina! M-am vazut in oglinda in pozitie verticala, nu m-am ingrasat deloc dar am o burta cat castelul! Sangerez in continuare, desigur, dar toate analizele si ecografiile imi ies excelent, deci sunt optimista. Va fi bine!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Filip! La multi si fericiti anisori!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Am intrat sa va pup si sa tin pumnii fetelor care au probleme, sa aveti grija de voi sa nu treceti prin ce am trecut eu, este traumatizant. M-am intors acasa, fizic sunt bine, nu am simtit nimic, insa psihic sunt daramata. Am gasit puterea impreuna cu sotul meu sa ne programam ptr.FIV octombrie deci din septembrie odata cu tratamentul reincepem lupta. Ma rog la DD sa ma ajute sa ma intorc iar alaturi de voi unde am petrecut 12 saptamani emotionante, cu lacrimi si de bucurie si de suparare uneori.
Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, unde se poate face cariotipul si la ce preturi.
Va multumesc si va inbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

ManyBani, o imbratisare de la mine! Stiu prea bine ca nimic nu va inlocui acest copil, el va ramane intotdeauna primul tau copil, te vei gandi la el intotdeauna, cum ar fi fost daca.... Dar chiar trebuie sa vezi acum partea plina a paharului. Care exista, nu este iluzorie: POTI RAMANE INSARCINATA! Este mare lucru. Pierderea sarcinii nu mai are legatura cu fiv-ul, dupa cum stii, pierderile de sarcina sunt, din pacate, frecvente, dar nu au concecinte asupra sarcinilor viitoare. Data viitoare va fi bine, cu multa credinta si tarie vei ajunge la termen si il vei tine in brate! :)

16+

Mergi la inceput