Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Many_bani, imi pare rau, nici nu-mi pot imagina ce simti acuma. Tin pumnii ca in toamna sa ne dai o veste buna.
Andicu, la Multi Ani pentru bebe Filip, sa fie sanatos si sa va bucurati de el si el de voi.
Rami, eu stiam ca se ia in calcul data punctiei si atunci ai fi in 6,0 sapt de amenoree. Banuiesc ca ai facut punctia pe 30 mai, nu-i asa?
Luca, inseama ca esti pe drumul cel bun daca ti-au dat voie doctorii sa te ridici un pic din pat. Ma bucur, o sa fie bine.

Mirela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Fetelor, ma bucur tare mult ca sunteti luptatoare.
Luca, esti un exemplu si o sa iesi invingatoare, iar fetitele tale iti vor semana.
Catalina, un pupic de la mine pentru curajul tau. O sa treaca si va fi bine. Roaga-te cat mai mult si gandeste-te ca esti gata sa induri oricat pentru ca bb sa fie bine. Spune un psiholog ca daca te gandesti de dinainte ca orice durere ti se poate intampla o vei accepta, atunci durerea va fi mai mica si mult mai usor de suportat. Suntem alaturi de tine.
Miki eu zic sa mergi la doctor. Ameteli am si eu si toata lumea pe caldurile astea insa starile de voma daca nu sunt pur si simplu cele firesti in sarcina, ar trebui sa le verifici. Nu intra in panica insa mai bine sa vezi ce e.

Noi am fost ieri la eco si pare a fi totul ok. Ma pregatesc pentru morfologia fetala de trim III insa nu am mai gasit programare la Iosup pt saptamana 32. Daca va renunta cineva ma vor suna. Am discutat si despre nastere care va fi cezariana. Am inteles ca daca avem probleme cu ochii, in special cele care au miopie este recomandata nasterea prin cezariana intrucat in timpul travaliului exista riscul desprinderii retinei. Nu stiu sigur daca explicatiile sunt corecte insa sigur recomandarea este de cezariana daca sunt probleme cu ochii. Am intrebat daca se poate cu rahi-anestezie la cezariana pt ca vreau sa imi vad bebelusii si ni s-a spus ca da. Mai mult decat atat, am intrebat daca ii pot avea pe bb in camera cu mine, avand in vedere ca la Giulesti sistemul e cu copilasii in alt salon si mi s-a spus ca daca asa vreau e ok. Mi-au spus insa ca va fi obositor pentru mine insa eu prefer obositor.... Cam astea au fost noutatile despre nastere.

Si ca sa mai destindem atmosfera, sa va spun pe scurt cum a fost in Elvetia. Am plecat vineri cu masina din Buc, am ajuns la Arad unde am dormit o noapte, apoi am trecut in Ungaria si Austria, unde am dormit la un hotel dragalas intr-un satuc langa Innsbruck. Peste tot locurile de cazare erau ocupate insa nu inteleg de ce dar nu am vazut prea multi oameni. Am ajuns in a treia zi in Elvetia si ne-am cazat tot intr-un satuc in zona Interlaken, o zona absolut superba cu o salba de lacuri foarte mari intre munti. Vremea a fost ploioasa mai tot timpul insa nu mi-a fost frig. Apoi am inceput excursiile in zona. O zi am fost la Vaduz Lichtenstein unde doctorasul meu zicea ca facem cumparaturi ca e free tax... o lae...aveau niste preturi de doua ori mai mai decat in Elvetia si erau numai cateva buticuri, nici gand centre comerciale. Apoi am fost in Zurich la primul meci... Bebelusii mei dadeau din maini si picioare tare tare cand au auzit harmalaia de pe stadion iar mamica lor a strigat cat a putut de tare sa incurajeze echipa nationala. Am fost tare mandra de galeria noastra, toti imbracati in galben (si eu la fel).
Apoi am fost o zi la Milano (400 km dus, 400 km intors) si am vizitat Domul. Din pacate a plouat groaznic si cand am urcat pe Dom m-am udat rau la picioare, ceea ce m-a cam speriat insa din fericire n-a avut urmari negative pt bebei. Am mai fost o zi la Zurich la al doilea meci, apoi la Berna la ultimul meci. Olandezii isi faceau poze cu mine si puneau mana pe burtica. Erau foarte prietenosi iar atmosfera in Berna a fost superba. In alta zi am fost la Geneva, orasul care mi-a placut cel mai mult dintre cele elvetiene. De altfel singurul oras unde am vazut multi tineri. In restul Elvetiei pe unde am fost noi, strazile aproape goale, atmosfera foarte calma si multi, foarte multi oameni in varsta. Am mai vizitat Lucerna in Elvetia iar in drum spre casa ne-am oprit la Viena. Bebelusii nostri au fost foarte incantati de calatorie, i-am stresat doar pentru ca am ras foarte mult cu gasca, in rest n-au avut nici o obiectie. In concluzie a fost foarte frumos si mi-ar fi parut rau daca nu m-as fi dus. Sigur ca am fost norocoasa pt ca n-am avut probleme din trim. 2 de sarcina, altfel n-as fi putut pleca.

Apropos de nume, eu m-am gandit ca pe fetita noastra o va chema Ana Maria iar pe baietel Stefan Alexandru. Am ceva maraieli din partea sotului si or mai fi si altii care maraie dar deocamdata ma tin tare pe pozitie. Cine stie insa daca nu ma voi razgandi.

Va imbratisez pe toate si va doresc sanatate multa voua si bebelusilor, putere si incredere, ca o sa fie bine.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

LA MULTI ANI FILIP, sa cresti mare, frumos si sanatos si sa o faci fericita pe mami toata viata !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Azi ma simt un pic mai bine, sangerarile s-au oprit, mai am doar niste scurgeri maro ... de 4 zile sunt deranjata foarte rau la stomac, am stat numai pe , sunt iritata si umflata ca o maimuta, cu stari de rau, frison, calduri, ameteli! Abia acum, parca incep sa-mi revin.
Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine, pentru sfaturi si incurajari! Sunteti extraordinare!

Catalina multa sanatate, fii puternica si crezi in sansa ta si a bebelusilor tai! Sunt convinsa ca vei reusi!
Julia75 am primit PM-ul de la tine si am rezolvat imediat, injectia a ajuns la Catalina de dimineata.
Carmendu voiam sa fac B Hcg pt. a vedea cum ar fi evoluat in dinamica, pt ca as fi avut rezultatul la urgenta si nu credeam ca dr. mea ma va primi asa repede, dar am rezolvat mai repede cu eco si am renuntat la b hcg. Stiu ca nu e asa relevant, insa era pt. linistea mea imediata.
Tuculucu ai grija de tine si de bb-i!
Pussi, mamagiuliei va imbratisez!
Andicu Sa va traiasca frumusetea de baiat, sa fie sanatos si norocos in viata! La multi ani bb Filip si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Hematomul se pare ca a aparut din cauza drumului pe care l-am facut la Azuga; desi au fost doar 130 km pana acolo a fost o imprudenta din partea mea ca am plecat!
Flori76 stiam ca eco e cea mai relevanta, dar nu stiam daca dr. ma poate primi asa repede si voiam in mod expres sa ajung la ea si nu la alt medic. Tu cum mai esti?
Rami 73 felicitari pentru inimioara!
Mirela1 Cred ca avem acelasi dr.!
LucaLuca Superbe fetele tale! Numai cand le privesti parca prinzi putere sa lupti si sa iesiti invingatoare din asta! Nu se poate altfel!
Many_bani te imbratisez si iti doresc din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine!
Alina_alexandra fumoasa vacanta ai avut si mare curaj sa faci un asemenea drum lung cu masina!

7+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Andicu, SA TRAIASCA FILIP, LA MULTI ANI BUNI SI FRUMOSI! Iar voua sa va aduca multe bucurii.
Cami cu multa incredere si optimism o sa treci peste toate. In primul trimestru de sarcina si mie mi-a fost foarte rau, nici nu ma tineam pe picioare, dar dupa saptamana 12 am fost in forma si aproape ca am uitat prin cate am trecut atunci. Inca un pic si o sa fiti bine si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Julia 75, iti multumesc mult pentru raspuns si datele referitoare la clinica din Szeged!!
N-am mai intrat zilele astea (am fost fooooarte ocupata cu organizarea aniversarii buburuzelor - cumparaturi, pregatiri, prajiturit...). Iar voi.. aveti activitate pe-aici, nu gluma!!! (era sa nu mai gasesc pagina unde v-am scris )

tuturor si ma rog pentru voi! Sa va dea bunul Dumnezeu sarcini fara complicatii si bebei frumosi si sanatosi!!... Sunteti niste adevarate luptatoare, o meritati cu prisosinta!

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello Burtici!

Multumim mult pt urari! ce ne doriti noua, va dorim si noi voua! sa aveti bebei sanatosi, fericiti si cuminti!

Rami, te-am trecut pe listuta, dupa calcul, iti iese DPN-ul pe 19februarie, deci ai fi in 6 saptamani acum. Dar sa stii ca medicii cateodata calculeaza dupa UM si nu prea iese; diferenta este de 2 saptamani la ei. La clinicile din Ungaria, avantajul e ca faci FIV pe ciclu normal si atunci se potrivesc la socoteala datele..
si felicitari pt inimioara!!

Si ca sa nu poftiti prea tare , uitati asa, macar virtual, de la noi : !!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Pup burticile si multa sanatate viitoarelor mamici si voinici

O intrebare din partea unei cunostinte insarcinate in 6 sapt; are probl cu stomacul si inainte de sarcina lua redigest, credeti ca e bine sa ia si acum? sunt atat de multe medicatemte si ceaiuri interzise de nici nu mai stie ce e bun ce nu in primele 12 sapt de sarcina.
Multumiri anticipate si weekend frumos

Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

FLORICELELE AU INCETAT SA MAI LUPTE.........

21+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Catalina cuvintele nu pot exprima durerea, suntem alaturi de tine

Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput