Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

stau de o ora in fata calculatorului si incerc sa gasesc o cale de a va spune o poveste trista.Am decis sa va pun varanta cat mai scurta.Nopti intregi am avut dureri groaznice credeam eu atunci si m-am trezit in balti de sange.Toti imi spuneau ca o sa fie bine,Iar eu simteam ca nu o sa fie bine.Vineri am primit medicamentele din Viena. aU INCEPUT CU DOZE DE SOC asa ca la 5 dimneata sotul meu a plecat de la spital direct la aeroport spre Viena sa mai cumpere medicamente....Au costat cam 4000 eur.Le-am dat spitalului...cand sotul meu -a intors era deja prea tarziu pt puii mei
Au inceput durerile iar pe la 4 s-a rupt apa.Nu mi-au facut nimic sa provoace nassterea sperand ca macar unul din pui sa fie salvat.Asa ca am dat nastere dupa o ora de dureri tipete si rugaminti fetitei mele moarte.M=au urcat pe masa...baietelul si-a urmat surioara aproape imediat. Si a inceput chiuretajul.Fara anestezie din cauza medicamentatiei de pana atunci.
Cand s-a terminat ttul privirea mi=a cazut pe o tavita unde dormeau doua floricele. Florcelele mele atat de mult dorite si iubite.
Sotul meu astepta afara. Desfigurat de plans. Distrus de durere.

Mi-am permis sa dau si medicamentel de la voi fetelor cre se aflau in situatii similare.
Acum imi iau la revedere cu rugamintea de a ma sterge din listuta, cu fericirea ca am cunoscut asa persoane minunate ca voi si cu promisiunea ca o sa va citesc si o sa ma rog pt puii din pantecele voastre.
Va pup si va multuesc pt tot. Eu am sa ma retrag acum golita si plina de durere....

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catalina,

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Catalina, , nu exista cuvinte de alinare pentru asa ceva...Iti doresc multa putere.

Mirela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, dupa ce m-am bucurat ca ai reusit sa procuri medicamentele acum plang alaturi de tine, nu-mi gasesc cuvinte. Sa ai putere sa treci peste clipele astea si sa revi cat mai curand la noi.
te pup

Julia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Catalina sunt cu sufletul alaturi de tine! Multa putere!

7+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Catalina citesc si plang, plang si citesc. Drama se repeta, oare plang durerea mea contopita cu a ta? Eu incerc sa-mi reiau viata insa totul parca vrea sa-mi spuna ca 12 saptamani am fost foarte fericita si acum cu ce am mai ramas? Trebuie sa te intaresti si sa vezi ce ai de facut pe viitor.
Te inbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

catalina

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Catalina, nu am cuvinte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CATALINA,MANI_BANY imi pare nespus de rau pt pierdera voastra,va inteleg caci si eu am pierdut o sarcina.Vreau sa va spun ca va fi destul de greu sa treceti peste acestasta pierdere dar trebuie sa fiti tari si sa o luati de la cap.Asa am facut si eu iar a 2 oara tot cu mare greutate dar am reusit sa merg pana la capat.
Fetelor eu nu am mai intrat de ceva timp pe forum caci am fost ocupata cu scoala si fetita,sa stiti ca acum un an pe vremea aceasta treceam si eu prin aceleasi chestii:pete,contractii,frica de a pierde sarcina...Eram si noi un grup cu probleme,din pacate unele dintre noi nu au ajuns pana la capat....eu am fost un pic norocoasa si am ajuns.Cand imi aduc aminte cat am mai tras si eu....dar a trecut.La mine dupa testul pozitiv vreo 2 luni am tot avut pete,aveam o sarcina pierduta la fel si simteam ca inebunesc.La 14 saptamani am facut cerclaj caci colul nu sa inchis,era scurt deasemenea 2,4....La 19 saptamni m-au apucat contractiile si am ajuns in spital unde dr au spus daca se declanseaza nasterea va scoatem firul de la cerclaj caci altfel muriti,va plesneste uterul..Dar s-au potolit si cu tratament din Romania gravibinon,gynipral,no-spa,repaus total la pat am ajuns pana la capat.De la 19 saptamni nu am iesit afara decat odata pe luna la dr,iar contractiile le aveam la ordinea zilei.....Asa ca va inteleg perfect prin ce treceti dar trebuie sa aveti rabdare,sa stati cumintele in pat,eu stiu daca va da dr tratament sa il luati si veti reusi...E greu nu am ce zice,mai aveam ceva si faceam depresie caci eram toata ziua singura in casa doar cu calculatorul.V-am scris ca sa va incurajez pt ca si mie imi faceau bine mesajele fetelor care mai trecusera prin asa ceva si reusisera.
Cu intarziere vreau sa felicit si eu noile gravidute,la unele dintre voi va cunosc istoria si stiu ca sunteti veterane din pacate pe acest forum.
RAMI,ZISA_CAMI,VALERIA,FLORI,MIRELA,MANUMAU,ANDRADA felicitariiiiiiiiisa aveti sarcinii usoare si bebei sanatosi.
@pop@,MARIA,MADUTZ,JULIA,MARUSH,LULA LUCA,MIKI,CARMENDU felicitariiiiisarcinii usoare si bebei sanatosi va doresc.
O vad ca e ceva timp decand nu am mai scris pe forum spre rusina mea si vreau sa va spun ca acest forum este deosebit pt mine.Ca si voi am cunoscut aici fete minunate care m-au ajutat enorm cu sfaturile lor,incurajarile lor,iar cand am stat atat la pat ma facut sa trec mai usor peste timp.
Va doresc sa ajungeti cu bine pana la capat si sa va tineti ingerasii in brate asa cum o fac si eu.
la toate gravidutele.
Poze Bianca http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Catalina, draga de tine!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)

www.tickercentral.com/view/9fgr/b.png" target="_blank">Birthday Boy

Mergi la inceput