Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cata,stiu de sambata ceea ce s-a intamplat si tot nu-mi revin...Sunt alaturi de tine si te imbratisez strans-strans si cu mult drag,fata puternica!

Flori 13+

Mergi la inceput

Fetelor,de Carmen mai stiti ceva?Stiu ca trebuia sa se duca la eco,insa nu a mai venit cu vesti.Sper din tot sufletul ca e bine si ca n-a mai intrat doar din lipsa timpului

Aurel_cris,te pup mamico si-ti multumesc pentru incurajari si urari!

Cami?Ce faci?Cum te mai simti?

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Aurel cris, mutumim de incurajari, chiar avem nevoie, cel putin pe mine m-a deprimat rau de tot atata veste rea.
Catalina si many bani sa nu ne parasiti, avem nevoie de voi, cand va reveniti un pic (daca se poate reveni) sa ne scrieti, ma gandesc la voi mult. Of Doamne, de ce???

Julia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina - imi pare rau. n-am cuvinte.
credeam ca dupa 12 saptamani o sa fim mai in siguranta.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Of, cata jale!! Catalina, am plans aseara citind nenorocirea de imi curgeau lacrimile in urechi.... Am senzatia groaznica ca eu voi fi urmatoarea.... Dupa ce m-am ridicat si am facut un dus, a urmat jalea si durerea. Nici nu imi vine sa povestesc.... Hemoragie de porc injunghiat, dureri cu urlete, abdomen tare de puteai taia lemne pe el, contractii nenumarabile si eliminarea a 4 cheaguri, dintre care doua de peste 6 cm, care au venit foarte repede unul dupa altul si despre care am fost convinsa ca sunt bebelusii si am intrat sub soc.... A fost groaznic. Sunt sub perfuzii si calmante...

Rugati-va pentru mine si bebelusi....

16+

Mergi la inceput

Of,Doamne,Luca,cata suferinta trebuie sa induri si tu Se vede ca tragedia Catalinei te-a daramat psihic,dar te rog,nu te lasa batuta.Sper si-L rog pe DD sa va aiba in paza si sa ajungeti la termen!Te pup si te imbratisez cu drag

Carmen,ce bine c-ai aparut!!Cum a fost la eco?Totul in regula,da?Chiar am fost ingrijorata pentri tine

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

flori, ecografia de la dr pop de joi seara a durat mai mult decat de obicei. era si el curios sa vada cum decurge o sarcina cu o embrioreductie de 3 embrioni.
l-am intrebat daca sa-mi fac griji din cauza celor 3 chisturi de plex coroid descoperite acum doua saptamani la bebeul meu si mi-a zis ca in mod normal acestea se resorb pana in sapt 26. mi mai confirmat si el sexul - baietel. inainte sa plec din cabinet l-am mai intrebat de 2 ori daca e totul ok. mi-a confirmat, chiar ultima oara cu un zambet de incredere pe fata. sa speram ca o sa fie bine.
joi , pe 10 iulie am programare la eco in germania si sper sa plec de acolo cu mai multa incredere.

lucaluca - ai grija de tine si da-ne vesti bune. te rugam.

19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

LucaLuca - fie Maicuta Domnului cu tine. Sper din toata inima sa treci cu bine peste acest hop. Aici am citit povestea ta dupa ce ai scris la noi la aspirante sa ne rugam pt. tine. Am sa citesc diseara acatistul Sf.Stelian pt. tine si pentru bebeline. Daca poti ruga mama sau o ruda sa citeasca si ele pt. tine acest acatist sau cel al sf.Nectarie si sa tina 2-3 zile de post pana te faci bine ar fi minunat. Multa, multa putere si multa, multa pace si incredere in Maicuta Domnului ca nu te va lasa, roag-o cu toata inima, asa cum stii tu sa spui rugaciunea puternica sa strapunga toate cerurile, roag-o sa te miluiasca si sa va tina sanatoase pe toate 3!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!

Mergi la inceput

Bun,Carmen!Ce ma bucur ca totul e in regula cu tine si baietelul tau drag!Bafta multa si-n Germania,sa vii linistita si de acolo.

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Luca, stai linistita, atata cat poti, si fetitele tale vor fi bine.
Va rog fetelor nu va impacientati. Stiti cat de greu ati obtinut sarcina asta. Bucurati-va de ea si savurati momentul cu bb in burtica.

Mergi la inceput