Gravidute prin FIV (17)
Raspunsuri - Pagina 7
rami 73 spune:
Flori, sub ce forma ai luat estrogen ? Pastile sau estradiol injectabil ?
Catalina, Marush
Fetelor, voi cat aveti temperatura ? Nu cred ca 37.3-37.4 cat o am eu in mod constant e normal...
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
@pop@ spune:
Multumesc de incurajari
Chiar in seara asta ma voi duce sa-mi fac o dozare de progesteron.
In ce priveste estrogenul, mie mi-a zis de un gel care contine si asa ceva.
Andreea 7+
zisaCami spune:
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari!
Eu m-am intors de la Azuga si m-am oprit direct la spital, pentru eco.
Vestea rea e ca am un hematom situat intre cei 2 bb-i, iar unul din ei nu are activitate cardiaca, desi ca dimensiuni a crescut fata de data trecuta. Vom stii cu certitudine daca e oprit in evolutie pe 4 iulie, la urmatoarea ecografie. Asa se explica sangerarea pe care am avut-o.
Intre timp, s-a oprit, mai am doar scurgeri maro.
Vestea buna e unul din bb e foarte bine si sper sa fie un luptator pana la capat!
Citesc si revin mai tarziu, acum sunt franta de oboseala.
tuturor
7+
Inimioarele mele
flori76 spune:
Rami,pastilute de estrogen am luat.Estradiol scrie pe ele,sper ca nu confund,nu?E acelasi lucru?
Flori 13+
andicu spune:
Ooof, mai fetelor, ce de vesti!!! sper sa aud de bine in continuare, ca de rau , e suficient!!
Ramy73, FELICITARI!! TU faci parte dintre vestile bune! ma bucur mult ca ai reusit! sa dea DD sa fie la fel de bine pana la sfarsit si sa fii o mamica fericita!
Eu stiu ca in sarcina oricum iti creste un pic temperatura corpului si ramane asa, eu zic sa nu-ti faci probleme atata vreme cat nu ai mai mult de 37.8-38.0 .
Cami, de unde a mai aparut si hematomul ala? chiar intre bbei?! oricum, daca bebe 2 a crescut intre timp , nu e tarziu sa vezi activitatea cardiaca. De obicei la gemeni stiu ca 1 e mai mic decat celalalt..iti doresc sa fie totul bine!
Marush , felicitari pt si pt "posibil !!! lasa, e mai bine ca faci cerclaj! o sa stai mai linistita decat fara! sanatate multa!
Catalina,sanatate tie si la bebei !
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
Mirela_1 spune:
Rami, felicitari, tare ma bucur pentru tine. Nu-ti fa probleme de temperatura, am avut si eu asa o perioada (37,2 - 37.3) si mi s-a zis sa stau linistita. Febra pune probleme doar cand ajunge pe la 38 grade.
Catalina, ma gandesc la tine sa fiti bine cu totii.
Luca ai facut eco? Cum iti mai este?
Andicu, eu sunt binisor (daca tinem cont de faptul ca am dureri de burta in fiecare zi, dar m-am obijnuit cu ele). Ce face juniorul?
Cami, tin pumnii sa fie bine, daca stai in pat cu antispastice hematomul o sa se resoarba. Cine e dr tau?
Fetelor ca tot ati adus vorba de contractii, mie mi se intampla ceva ciudat de cateva zile. In afara de durerile ca de CM (care nu sunt foarte intense insa sunt de durata, nu cedeaza nici la no-spa nici la scobutil) de cateva nopti nu mai pot dormi decat pe spate. Cum ma intorc pe o parte simt ca se strange ceva in burtica, se face ca un ghem care atarna si parca se intareste si burtica (nu se face chiar piatra dar oricum e tare). Daca ma intorc pe spate, ma relaxez si nu mai simt incordarea aia. De ieri mi s-a intamplat sa simt acel ghem si cand stateam relaxata pe spate. Astea sa fie contractii? In orice caz cand stau in picioare burta mea e tare, e normal asa?
Mirela 14+
LucaLuca spune:
Eh, ne-am facut mari, a venit in sfarsit momentul sa facem cunostinta!
Doamnelor:
Angèle:
http://tinypic.com/view.php?pic=w2hbgx&s=3
Anaïs:
http://tinypic.com/view.php?pic=1twxon&s=3
Hello, hello! Ia numarati, cate degetzele am?!
http://tinypic.com/view.php?pic=sg4pdd&s=3
Ok, ok, treaca de la mine, masurati acolo ce aveti de masurat, eu stau un pic cuminte si imi sug degetzelul:
http://tinypic.com/view.php?pic=969j4x&s=3
:) :)
16+
fireyes spune:
Fetelor, eu nu sunt graviduta (inca) prin FIV, dar o stiu pe Catalina de la forumul de fiv si vreau sa va rog sa-i transmiteti si din partea mea sa fie bine si ea si puiutii, ma gandesc si ma rog sa fie bine.
P.S. pe voi va citesc din umbra, dorindu-mi sa intru cat mai repede aici
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by Marush
Luca luca mie mi-e greu sa stau pe spate ca incepe se ma doara burtica dartrita presiunii, tu mai stai si intr-o parte(bineinteles tot cu fundul mai sus decar capul)??
Pe la Catalina am trecut azi, avem acelasi medic,avea in continuare contractii dar starea ei e catde cat mai buna!
Nu, Marush, nu stau deloc pe-o parte (nici inainte nu prea stateam, chiar si cu perna simteam ca imi "cade" uterul in lateral si nu ma simteam comod). Am vreo 500 de ore (!!!!) de cand stau pe spate, fara sa fi pus piciorul pe pamant (cu exceptia foarte scurtei tentative de a ma aseza pe marginea patului, in urma careia am sangerat rosu). Partea buna e ca aici am pat special, si pot telecomanda ridicarea extremitatilor - picioare sau cap/ceafa. Tocmai, eu fundul/bazinul nu mi-l ridic, misc strict gambele, bratele si capul. Zilnic cand mi se schimba cearsafurile sunt ridicata cu o platforma. Ma ajuta foarte mult ciorapii de contensiune si kineterapia&masajul, plus anticoagulantele, cred ca doar datorita lor am rezistat atat amar de timp nemiscata. Iti urez si tie multa rabdare si putere.
Pupa pe Catalina din partea mea, daca o mai vezi si zi-i sa fie optimista. Chiar, ce ghinion in serie si infrangere a statisticii, eu cu tine si cu ea am facut, toate trei, punctia in aceeasi zi, +/-, si toate avem probleme in trimestrul doi... Dar o sa o scoatem noi la capat!
Ai auzit, Cami? Castigam lupta cu fiara, cu hematomul! Valabil pentru toata lumea cu (mini)probleme. :)
Alina Alexandra, felicitari pentru forma excelenta, esti foarte norocoasa, povestete-ne cum a fost in Elvetia.
N-am apucat sa zic, prea incantata fiind sa pun poze, ca hematomul e tot acolo, la datorie, dar s-a spart in trei. Medicii spera sa se resoarba, la un moment dat, Dumnezeu stie cand. Intre timp, sangerez, dar asa de tare m-am obisnuit cu ideea si realitatea, incat aproape ca m-as soca daca nu mi s-ar intampla... Important e ca alea mici sa fie bine! Va plac, mai, fetele mele? :):)
16+
Julia75 spune:
Luca, ma bucur pentru tine, moralul tau s-a ridicat pana-n cer dupa ce ai vazut fetitele ca sunt bine. Iti doresc rabdare si putere sa continui statul in pat nemiscat. Peste 15 ani sa arati forumul la fetite sa citeasca ce a facut mami a lor pentru ei.
Flori, vesti mai bune si de la tine. Dute linistit la eco ori de cate ori ai ocazia, te vei simti mult mai bine.
Rami, bine ai venit, sarcina usoara, sa nu iei exemplu de la noi, momentan majoritatea fetelor au probleme dar trec prin ea cu bine.
Marush, felicitari pentru fetita si baiat, ca-n vise, sa revi si tu cat mai curand. Pupici lui Catalina, zii c-o asteptam "acasa".
Cami, bine ai revenit acasa, sper ca in 4 iulie sa dai vesti mnumai bune.
Mirela, si eu am burta cateodata tare de tot, nu ma doare dar e o senzatie neplacuta, nici eu nu stiu cum sunt contractiile.
Fireyes, sa devina realitate dorinta ta de a intra in grupul nostru. Cand faci FIV si unde? Tin pumnii pentru tine.
Julia 15+