Gravidute prin FIV (17)
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Fetel0r, va tin pumnii sa fiti bine!
Catalina, Luca, Marush, Tuculucu...
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
flori76 spune:
Fetelor,sunt socata de ce se intampla!
Many-bany:este incredibil si nu-mi vine sa cred ca treci prin asta.Te imbratisez strans i cu mare drag si-L rog pe DD sa te intareasca si sa treci peste nenorocirea asta.
Cata:ma gandesc la tine si la puiutii tai si sper din toata inima sa va stabilizati cat mai curand si sa te externezi.Multa sanatate!
LucaLuca:astept cu nerabdare vesti de la eco.Doamne ajuta sa fie bb-linele bine,ca asta e cel mai important.Multa putere si vointa iti doresc si te imbratisez cu drag
Cami:cum mai esti?S-a oprit sangerarea?Si eu cred ca un eco e tot ce ai nevoie,nu te mai stresa cu b-HCG.Te pup dulce si sanatate muuulta!
Despre mine:n-am mai avut dureri de burta mari,doar sporadice si reduse ca si intensitate.Iau in continuare pastilele si ma rog la DD sa fie bine.
Pe mine m-au programat tocmai pe 17 iulie la control,insa va spun sincer ca eu nu cred ca rezist pana atunci sa nu fac un eco.Credeti ca e prea des daca ma duc dupa doar 2 sapt?Ca as vrea sa ma duc sapt viitoare.
Va pup pe absolut toate si sa dea Domnul sa auzim numai de vesti bune.
Flori 13+
szivarvany spune:
Flori , eu din 2 in 2 saptamani mergeam la eco sa monitorizam o belea de chist de 8 cm si sa vedem daca sarcina decurgea normal
Cami, asteptam vesti bune de la tine !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
rami 73 spune:
Fetelor, as vrea sa ma alatur si eu voua, sper pana la capat...
Am avut ET pe 02.06, iar evolutia bhcg pana acum a fost : z.11-138 / z.14-309 / z.15-390 / z.16-701 / z.22-4577. Cresterea nu a fost ca la carte pana acum din pacate, ma rog a fie bine in continuare.
Vineri, 27.06 voi avea prima eco la prof. Marinescu de la Giulesti, si sper sa vad sacul embrionar. Imi puteti spune cand vor fi prezente si bataile inimii ?
Eu ma confrunt de peste o saptamana cu o raceala destul de rebela, sunt foarte ingrijorata sa nu afecteze bb-ul, am luat doar paracetamol, vit.C si ceaiuri. Ma ingrijoreaza insa ca am o permanenta stare febrila de 37.3-37.4, oare sa fie de la raceala, sau e temperatura mai crescuta in sarcina ? Asta ma ingrijoreaza cel mai mult acum, in rest alte simptome de raceala nu mai am.
Va pe toate si ma rog sa fie bine pentru fetele care au acum nevoie...
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
flori76 spune:
Rami,bine-ai venit la gravidutze!!
Eu zic sa nu te mai stresezi cu b-HCG,mai ales ca vineri te duci la eco.Eu am facut primul eco la 6 sapt si am vazut(n-am auzit) inimioara.Tu cate sapt o sa ai vineri?
Te pup si-ti doresc din suflet sa mearga bine sarcina pana la capat si sa ai bb sanatos!
P.S.Am vazut pozele cu casuta voastra.Este superba.Felicitari!
Flori 13+
@pop@ spune:
Buna fetele,
Tocmai am venit de la ginecolog si sunt cam stresata. Mi-a completat Utorgestanul cu Duphaston (2 pastile pe zi)spunandu-mi ca e clar ca am deficienta de progesteron. Bebe e bine, dar are o intarziere de crestere (in ultima saptamana de 2 zile)pe care a pus-o pe seama lipsei de progesteron. Sper sa fie bine de acum incolo!
A mai zis ca daca in continuare ma jeneaza burta, imi completeaza progesteronul si cu estrogen si ma trimite in concediu medical.
Ne rugam sa trecem cu bine.
rami 73 spune:
Flori multumesc frumos ! Nu prea ma pricep la saptamani, dar daca am facut ET pe 02.06, atunci pe 27.06 voi avea 5 saptamani si ceva, nu ? (ca parca se mai adauga 2 saptamani in plus) Nu stiu daca voi vedea inimioara, am inteles ca e si in functie de cat de performant e ecograful. La spital, unde voi face eu, nu cred ca e 4D. Te
Pop, nu te mai ingrijora, din cate am auzit aceste mici intarzieri pot fi usor recuperate pe parcurs. Nu ti-ai facut analiza progesteronului acum in sarcina ? Ar fi bine sa stii ce valoare ai.
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Marush spune:
Fetelor, multmim pentru sustinere!
Sau intr-o pozitie f incomoda si mi-e tare greu sa scriu! Am fost la spital la eco azi: vestea buna este ca avem sigur un baietzel si posibil o fetita !Vestea proasta e ca fetita sta fix pe orificiul intern al colului si sansele de a aparea sngerarea sunt extrem de mari!Chiar e o minune ca nu au aparut!
Asa se explica si contractiile, ca sta bebe pe col!
Asa ca sunt acasa cu perne sub fund si capu in jos!!!
Luca luca mie mi-e greu sa stau pe spate ca incepe se ma doara burtica dartrita presiunii, tu mai stai si intr-o parte(bineinteles tot cu fundul mai sus decar capul)??
Pe la Catalina am trecut azi, avem acelasi medic,avea in continuare contractii dar starea ei e catde cat mai buna!
Eu o sa asetpt rezultatele de la culturi si apoi gata CERCLAJJL! Sa speram ca nu apar complicatii!
15+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
flori76 spune:
Marush:sanatate multa iti doresc!Poate totusi nu apare nicio sangerare.
Felicitari pentru baietel si pt fetita(ce frumos!!!),insa-mi pare tare rau ca tb sa faci cerclaj.
Pe Cata te rog mult s-o pupi din partea mea.O imbratisez si ma gandesc la ea.Da Doamne sa fie bine toti 3!!
@pop@:stai linistita ca sigur o sa fie bine.Are dreptate,Rami,poate faci o analiza a progesteronului sa vezi cum stai.Estrogen am luat si eu pana in sapt 12. si ai grija de tine si de bb.
Flori 13+
carmendu spune:
ati discutat ieri de contractii si eu taceam. ziceam eu, ce sunt alea contractii??!?! ei bine, aseara am simtit ca parca aveam un sac cu nisip care imi coborase jos-jos. abdomenul mi s-a intarit. am bagat no-spa si magne b6 si de-abia azi dimineata am fost mai bine.
pop- eu iau utrogestan pe gura de la 12 sapt. mi l-a recomnadat dr si de atunci o tin tot asa. si probabil ca o sa iau utro pana pe la 28 de sapt.
flori - eu merg din 2 in 2 sapt la eco. deci nu e nici o problema. maine ma duc la pop.
a mai fost cineva la pop? cum e ?
rami - bataile inimii se aud pe la 6 sapt. dar trebuie sa fie un ecograf performant cu doppler.
catalina - multa sanatate si bebeii sa fie bine!
18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU