Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Salutare!

Nu-mi vine sa cred cate fete au probleme. Va doresc tuturor sa treceti cu bine prin incercarile date.
Eu tocmai m-am intors dintr-o calatorie cu masina de 7000 km in 2 saptamani si multumesc lui Dumnezeu n-am avut nici o problema.
Cred ca multe dintre problemele voastre sunt influentate si de caldurile de afara. Sunt alaturi de voi si DD sa va ajute sa treceti cu bine si cat mai repede peste toate problemele.

Alina + 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami, catalina, tuculucu, marush va tin pumnii sa fie bine pana la final!
manibany n-am cuvinte!
Julia parca tu intrebai de terminarea stresului! dupa 34 de sapt. cu dexametazona facuta poti sta linistita! Dar eu iti doresc 39+ ... ca sa nu te stresezi cu prematur si cu ingrasatul dupa!

sa fie DD cu voi!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Spre rusinea mea nu am prea citit pe aici din lipsa de timp,am tras cu ochiul in pagina anterioara si am vazut ca unele din voi aveti ceva probleme sper din suflet sa treceti cu bine toate peste cele 38-40 de sapt si sa ne reantalnim la scutece cu bebelusi sanatosi!
Va pup pe toate si nu mai stati stresate(usor de zis eu toata sarcina am trait din eco in eco desi nu am avut cine-stie ce probl asa ca va inteleg f bine).

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Offff acum am citit si de Many-bany.Fii tare draga mea sunt sigura ca o sa iesi invingatoare pana la urma,imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Hai ca sunt precum racul eu citesc de la ultima pagina la prima Raluca,Kla felicitari mamicilor sa va traiasca feciorii sa fie sanatosi,mancaciosi si necoliciosi.
Xrysya mai ai putin mami nastere usoara trebuie sa bagam majoretele la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @pop@ spune:

Julia, trebuie sa-l iau pana in saptamana 12. Asta este, voi strange din dinti si voi continua.
Catalina ma rog pentru voi.

Andreea7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

girls, eu am fost asa de marcata de ce am citit ieri toata ziua aici, de sangerarea mea care nu se mai opreste de 20 de zile si de perspectiva ecografiei capitale de azi - ca a trebuit sa iau pentru prima data in viata un antidepresiv usor ca sa pot adormi.
si phiholoaga mea observa ca mi s-a schimbat starea de spirit, eu care eram un munte de optimism. am incercat ieri, cu acordul medcilor si cu sprijinul kinetoterapeutului, sa ma asez pe marginea patului, pentru a lasa sangele sa imi circule un pic in gambe si talpi. A fost ok, in afara de faptul ca am ametit infiorator. insa dupa, am gasit doua pete de sange ROSU. M-a pocnit depresia, eu chiar credeam ca sunt binisor... Daca pentru ca m-am asezat cu maxime precautii pe marginea patului am inceput sa sangerez, va dati seama ce sanse am sa fac un dush normal curand?!

Of! Macar de ar fi astea mici bine la eco azi...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Va multumesc ptr. gandurile si vorbele voaste, maine va fi ziua neagra ptr. mine, sper sa trec cu bine.
Va pup si va tin pumnii ca totul sa decurga normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, ne rugam pentru voi, trebuie sa fie bine pana la urma. Te astept inapoi cu vesti bune, imi lipsesti.
Many bani, sa ai puterea necesara sa treci pe ziua de maine. Refacere rapida!
Brie, sa ne mai dai vesti de la Catalina, mersi.
Pussi, multumesc pentru informatii, deci mai am cel putin 20 de saptamani si scap de stres.
Luca, sa vi cu vesti bune de la eco de azi, si ajunge cu sangerare.
@pop@, eventual intreaba pe docul tau ce crema ai putea folosi, eu nu am folosit nici un fel, m-am spalat foarte des cu Lactacid Femina, nu stiu daca m-a folosit la ceva, dar m-a simteam mai bine dupa.
Alina, in sfarsit o graviduta fara probleme, imi dai un pic de optimism dupa atatea vesti proaste. Deci se poate si cu excursii lungi si fara probleme.

Julia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa veniti cu vesti foarte bune azi !
Catalina, LucaLuca, Cami
Sper ca restul sunteti cuminti si nu dati emotii la trupa de majorete

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput