Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lorelai, eu zic ca e f. bine, nu e obligatoriu sa fie ca data trecuta, pur si simplu poate fi o implantare mai tarzie. Sa stii ca rareori se intampla doua lucruri identice, poate prima data embrionul nu a fost chiar ok, iar acum pur si simplu s-a implantat mai tarziu.
E foarte important sa gandesti pozitiv. Uite, de exemplu Amzulica a avut bhcg 24 in aceeasi zi si a evoluat f. bine, acum are peste 4000, poate intra chiar ea sa-ti spuna.
Cu ce faci sustinerea sarcinii ?

Te pup si felicitari !!

PS : Mai stii ca am fost in acelasi salon la primul FIV ?

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Da Rami, tin minte si sa stii ca m/am bucurat tare mult ca ai reusit.Te/am si vazut pe la Giulesti intr/o zi.Eram cu o prietena si i/am spus despre tine .Apoi asm citit ca esti graviduta.Eu iau utrogestan 6 /zi.Te sarut si/ti urez sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Lorelai, si eu cred ca este ok valoarea. Eu am avut in Z10 de la ET valoarea de 22.7, in Z12 a crescut la aproape 80 si slava Domnului acum o burtica de 22 saptamani cu un baietel voinic. Felicitari si ai grija de tine, trebuie sa fie bine!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lorelai, trebuia sa ma tragi de manecuta !

Andicu, nu deschizi tu un nou capitol, vad ca nu se incumeta nimeni...

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lorelai:bine ai venit la gravidutze si sarcina usoara si la termen! De data asta o sa fie bine,ai sa vezi!Noi am fost in aceeasi "echipa" in octombrie,nu stiu daca-ti mai amintesti...

Rami:am citit la fiv ca te simti rau..te inteleg atat de bine!Eu abia acum,de ieri-azi,ma simt ceva mai bine.Dar,asa cum ai zis,nimic nu mai conteaza,bb sa fie bine!

Fetelor,Andicu spunea sa deschidem noi capitol nou.Eu as deschide,insa ma gandesc ca poate nu-s pe faza mereu sa fac modificari,poate mai plecam pe undeva...
Ma gandeam daca sunteti de acord sa ne facem un cont al nostru(gen "gravidutefiv")la care sa avem toate parola...Ce parere aveti?

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Flori, imi amintesc de tine, cum sa nu!Ma bucur tare mult ca ai reusit!Te sarut si/ti urez sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lorelai

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

CAMIIIIIIII sper sa ma auzi, stai cuminte, linistita si totul va fi bine. Gandeste pozitiv.

Si voi fetelor trebuie sa ganditi pozitiv si sa nu va lasati influentate de vestile groaznice.
Sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FLORI exista deja o adresa mail daca te uiti pe prima pagina iar parola daca vrei da-ti PM sa vi-o trimit eu.Vad ca scrie sa o intrebati pe PUSSI dar ea nu este in preajma momentan,este in vacanta
LORELEI felicitariiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Lorelai - asa este eu am avut beta in ziua 10 undeva in jurul valorii de 24 (cred ca era sincer gresita la Giulesti) apoi in ziua 12 m-am dus la Bios sa repet si mi-a iesit 125 (clar nu se putea mari de 6 ori in 2 zile deci la Giulesti trebuia sa fi fost in jur de 60) apoi in ziua 15 aveam 334,64 apoi in ziua 21 am ajuns la valoarea 4764.
Important este sa ai rabdare si sa refaci din 2 in 2 zile beta sa vezi daca se dubleaza.
Doamne ajuta pentru noi toate!

Cami

Mergi la inceput