Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Luca, si tu, nu se poate! Imi pare nespus de rau.
Catalina, esti mai bine?
Many bani, putere si sanatate!

Julia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Luca, nici nu imi vine sa cred... DD sa aiba grija de ingerasii tai si de voi. Pur si simplu nu pot sa mai zic nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Luca cuvintele sunt de prisos..... sa te intareasca Dumnezeu si sa ai speranta ca intr-o zi totul va fi bine

9+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LUCA am ramas blocata ce as putea sa mai spun,ai grija de tine si sa iti ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta pierdere
CATALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

LucaLuca de azi dimineata de cand am citit nu-mi gasesc cuvintele ... am crezut pana in ultimul moment ca vei reusi! Ma rog pentru tine si sotul tau, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste necazul asta si sa va vedeti visul implinit cat de curand!

Imi pare rau ca nu va raspund fiecareia in parte, sincer nu ma simt in stare ... de aseara au inceput din nou sangerarile, mai abundente ca data trecuta - cam ca la ciclu si am eliminat si un chist marisor, de cca 2 cm. Sper sa fi fost hematomul, dar nu stiu ce sa mai cred! Deocamdata nu pot sa fac altceva decat sa astept si sa fiu cat mai optimista. Insa e foarte greu, dupa vestile triste de la acest subiect, in ultima luna.
Eu voi lua o pauza de forum o perioada, pana ma calmez si ma voi simti in siguranta.
Aveti grija de voi si de burtici!

9+
Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Of Luca ........m-am blocat e cumplit prin ce treceti voi nu pot spune decat ca-mi pare nespus de rau.DD sa aiba grija de ingerasii vostrii.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Luca , Catalina pur si simplu nu am cuvinte acum v-am citit si plang din tot sufletul.....
Cum se poate asa ceva Doamne , dupa ce ne chinuim atat sa mai intimple si asa ceva .....
Nu e drept, nu e drept ...sa aveti putere sa treceti peste aceasta durere si sa incepeti de la capat

SIncer imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Groznic, groaznic, groaznic! Atatea aripi frante, atatea suflete zdrobite! Numai Dumnezeu stie de ce!

Luca fara cuvinte

Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele mele, am si eu o intrebare si sunt sigura ca voi sunteti avizate in a/mi da raspunsul:in ziua 12 de la et am avut bhcg/ul 47,8 si mi se pare cam mic.O sa/l repet maine, ziua 15 de la et sa vad cum a evoluat.Sunt putin stresata ca si la primul fiv am avut valoare mica, 33, si am pierdut sarcina la aproape 4 saptamani de la et.Credeti ca asta conteaza?A mai avut cineva valoare asa mica?Va multumesc si va urez succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lorelai, eu zic ca e f. bine, nu e obligatoriu sa fie ca data trecuta, pur si simplu poate fi o implantare mai tarzie. Sa stii ca rareori se intampla doua lucruri identice, poate prima data embrionul nu a fost chiar ok, iar acum pur si simplu s-a implantat mai tarziu.
E foarte important sa gandesti pozitiv. Uite, de exemplu Amzulica a avut bhcg 24 in aceeasi zi si a evoluat f. bine, acum are peste 4000, poate intra chiar ea sa-ti spuna.
Cu ce faci sustinerea sarcinii ?

Te pup si felicitari !!

PS : Mai stii ca am fost in acelasi salon la primul FIV ?

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput