Gravidute prin FIV (17)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
lorelai_lorelai spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere,va pupicesc pe toatele!Am recoltat azi inca un bhcg dar o sa primesc rezultatul abia luni.Data trecuta mi/iau recoltat in Severin si aici mi l/au si lucrat si azi de dimineata mi/au zis asistentele ca imi trimit la Timisoara.Nu stiu de ce.Nu am mai intrebat.Ideea e ca se face de curand aici la noi si ...nu or fi fost foarte sigure.De frica, am venit acasa si mi/am facut un test barza ca m/am gandit ca poate au gresit prima data si poate nu sunt graviduta.S/a pozitivat imediat doar ca a doua liniuta e mai roz decat linia de test.M/am mai linistit, macar stiu ca sunt ...
Noaptea trecuta nu am inchis un ochi din cauza unei migrene groaznice.Am si vomat la un moment dat.Nu avem voie sa luam nimc, nu?
Ma rog, nu ma mai vait ...sper doar sa fie totul in regula si sa va pot insoti pana la fine!Va sarut inca o data pe toate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flori76 spune:
Lorelai:trebuie sa fie bine de data asta!Incearca sa fii optimista! si te astept cu un beta maare luni.
Aurel_cris:vazusem ca avem cont comun pe yahoo(daca te rog,imi trimiti si mie parola?merci mult).Eu le spuneam fetelor sa facem un cont comun pe DC,sa avem toate parola si sa poata fiecare sa deschida subiect nou,sa aduca modificari listei...
Julia:ce faci?A venit dr tau din concediu?Ai facut eco?
------------------
Flori 15+
Julia75 spune:
Flori, vad ca nu ma lasi sa stau si sa holbez numai in fata calculatorului, abia am revenit si istoria se repeta cu Luca... Aveam nevoie de pauza. Doctorul meu nu a venit, abia peste 10 zile va fi, am si programare, la altu nu m-am dus. Cumnata mea e insarcinata si ea, l-am rugat sa-mi faca o programare la doctorul ei dar mi-a zis ca ea in toata sarcina numai 4 eco a facut (are 8 luni) eu ma crizez pe degeaba, n-are rost sa fac din 2-2 saptamani, sa nu ma gandesc la prosti, asa ca stau si rabd, abia astept 23 iulie. Sunt bine in rest, numai gandurile astea negre de n-ar fi. Ma distrez cu nepotei care stau o saptamana in vacanta la noi, nu ma plictisesc deloc. Dar va citesc de 3 -4 ori pe zi, cum am ocazie hop in pat sa ma odihnesc, calculatotul e inca langa patul meu din ziua 5 dupa ET, asa am rabdare sa stau mult in pat si in timpul zilei, cred ca-l mutam inapoi pe birou numai de Craciun. Gata nu ma mai ascund in tacere.
Lorelai, felicitari!
Julia 16+
Andrada.P spune:
Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Fetelor, hai sa deschidem subiect nou!
Flori ideea ta cu contul comun e foarte buna doar ca - daca am inteles eu bine cum functioneaza - nu o sa mai fim de gasit pentru noile gravidute prin FIV. Putem sa o facem, asa cum au facut-o si fetele anul trecut, dar in paralel cu subiectul de aici.
Andicu te rugam sa ne inveti cum sa deschidem subiect nou!
Si pentru ca am intrat rar aici in ultima vreme, vreau sa-i urez lui bebe Filip, cu intarziere, LA MULTI ANI, sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii lui mami si tati!!
Si cate un pupic de la fiecare dintre noi
Andrada 19+
andicu spune:
Andrada, multumim pt urari!
O sa va explic pe PM cum se deschide un nou capitol si o sa-l trimit la cateva dintre voi. Apoi dati voi mai departe, sau faceti cont comun.
Poftiti la un nou capitol aici .
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Am implinit 1 An
![](foto.gif)
Crestem mari