Gravidute prin FIV (17)
Raspunsuri - Pagina 19
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Imi pare rau ca am disparut asa, dar ce i s-a intamplat Catalinei m-a afectat mai tare decat mi-am imaginat si am intrat intr-o depresie destul de crunta, aveam impresia ca eu nu mai am nici un bb in burtica, mai ales ca inca nu am simptome, cu exceptia sanilor, dar care pot fi asa de la progesteron, care e f. ridicat la mine, adica 87 ng/ml fata de 49 limita maxima in primul trimestru. Nu am vrut sa va stresez si pe voi cu paranoia mea.
M-am intors acum de la eco si vestile sunt destul de bune: in primul rand bb are activitate cardiaca, e foarte bine implantat, are 1,78 cm si corespunde varstei de 8wx2d fata de 8wx3d in mod exact, dar asta nu e o problema. Colul e inchis, cu dimensiunea de 3,97 cm, ceea ce iar e f. bine. Celalalt bb s-a oprit in evolutie la 6w3d, la dimensiunea de 0,59 cm. Hematomul e destul de maricel, are 2,95 x 1,88 cm si s-a deplasat langa bb oprit din evolutie. Nu pune in pericol celalalt embrion, dar ma astept la sangerari in continuare, crampe, dureri, eliminari de chisturi.
Acesta s-a format din cauza embrionului oprit in evolutie, nu din cauza deplasarii mele la Azuga - s-ar fi intamplat oricum si stand acasa. Iar bb 2 s-a oprit in evolutie fie pentru ca nu a fost bine implantat, fie din cauze cromozomiale.
Cam astea sunt vestile despre mine, intru mai tarziu sa va raspund, ca acum ma simt f. obosita.
Andicu am sa te rog sa modifici cand ai timp: am un singur bb, cu DPN pe 9 februarie 2009.
tuturor
8+
Inimioara mea
miki01 spune:
ZisaCami, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta, dar acum trebuie sa fii optimista ca totul va fi bine cu celalalt bb. Cred ca toate am fost afectate de ce s-a intamplat cu Catalina, dar solutie in afara rugaciunilor si a optimismului ca va fi bine, nu cred ca avem. DD daca va dori sa ne implinim visul asa va fi, in caz contrar... Puterea o gasim in noi si in cei dragi noua (inclusiv in bebei din burtici). Eu am vorbit cu "grauntele" din prima zi, inainte de a sti rezultatul si pana la test am incercat sa alung orice gand negru, in comparatie cu primul FIV (nereusit) in care eram destul de sceptica in privinta rezultatului. Sunt convinsa ca asta m-a ajutat f mult. Te pup, draga mea si ai incredere in tine si in DD.
Miki 21+
miruna79 spune:
Buna fetelor.
intru pe teritoriul vostru si am o rugaminte la voi, poate ma ajutati cu un raspuns ca stiti mai bine.
Am facut fiv de curand azi sunt z9, am avut semne de hiperstimulare pana ieri cand m-am linistit, dar de ieri am niste dureri din cand in cand ca si cum mi ar veni menstruatia, oare e un semn ca apare menstruatia?? sau sa mai sper? ati avut si voi asa ceva?
va multumesc de raspuns anticipat, sa aveti sarcinii usoare si bebei sanatosi.
o zi cat mai placuta tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Julia75 spune:
Miruna, si eu am avut dureri de burta ca si cum mi-ar veni prin ziua 9 si 10 si nu mi-a venit! Era semn bun. Sa fie cu doua liniute!
Cami, imi pare rau de pierderea ta, dar poate e mai bine asa, ceva totusi nu era in regula cu acel embrion, si eu am pierdut unu la 5 saptamani, prin sangerare s-a eliminat, imi parea rau, dar ma bucur pentru ce mi-a ramas. Sanatate pentru bebe luptator.
Flori, erai fumatoare rea?
Julia 16+
Andrada.P spune:
Dragelor,
desi nu m-am putut abtine sa va citesc, nu am putut sa scriu cand am vazut ca aici aproape totul e intre negru si gri.
Catalina
Luca Luca ma rog pentru tine. Sper ca organismul tau, ajutat de psihic, sa reuseasca sa depaseasca toate problemele si peste 4 luni jumate' sa-ti strangi fetitele in brate!
Flori ma bucur ca trecut greturile. Mie mi-au trecut de tot dupa saptamana 16 cand nivelul de HCG -care este responsabil de toate starile astea- se stabilizeaza, ajungand la nivelul la care era la inceputul sarcinii cand nu aveam greturi.
ZisaCami ma bucur ca e bine bebelul tau!!
Rami trebuie sa te felicit si aici si sa iti mai spun odata cat de mult ma bucur ca ai reusit. Sa dea DD sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Sper sa ne vedem miercuri.
Tuculucu felicitari pt pereche!!! Ma bucur ca sunteti bine.
Noi suntem foarte fericiti! Avem 2 fetite absolut minunate! Triplutest a iesit foarte bine si ne-am mai linistit. Colul avea acum 2 saptamani 3,8 cm deci ne-am linistit si cu asta. Acum fac tratament pt ca am descoperit o infectie urinara destul de urata si am si o usoara iritatie in gat... In rest, de o saptamana stau acasa, mananc bine, dorm si ma plimb in fiecare zi in parc sa oxigenez bubulinele.
Va pup pe toate si sper sa fie numai vesti bune de acum!!
Andrada 18+
miki01 spune:
Miruna, si eu am aceeasi parare cu a Juliei. Stai linistita, iti tinem pumnii sa te alaturi noua. Poti lua nospa (pana la 3/zi), eu luam dimineata si seara. Poti face BHCG-ul incepand cu Z11 (eu l-am facut chiar in Z10).
AndradaP, felicitari pentru bebeline!
miruna79 spune:
Julia si Miki merci frumos de raspuns, m-ati mai linistit un pic, eram speriata.
Va doresc sarcini usoare, bebei sanatosi.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
carmendu spune:
flori - ma bucur ca nu mai ai greturi. sper sa te tina. la mine s-au terminat greturile pe la 15 sapt.
tuculucu - felicitari pentru bebe 2 fetita. frumos sa ai ao pereche!!!
pop - vitamine poti sa incepi sa iei centrum materna sau elevit. sunt amandoua aproape la fel. unii dr recomanda centrum altii materna. tu alegi. nu uita de acid folic.
zisacami - bucura-te ca celalalt bebe e bine. sa ai parte de multa sanatate si sa te odihnesti.
andrada - mmmmmm! imi plac vestile bune! haideti fetelor cu vesti bune.
luca- asteptam vesti bune despre cele 2 printese ale tale si despre tine!!!
marush, kittyke - unde sunteti fetelor?
despre noi, vestile sunt bune si asa sper sa ramana. pe 10 iulie suntem programati sa la control si eco morfo in germania. mergem in acelasi loc unde am facut embrioreductia.
sa-mi tineti pumnii stransi, va rog. speram sa fie bine. eu plec maine cu avionul, sotul meu a pelcat de azi cu masina. (are rau de avion!!!!!) si daca tot mergem acolo, poate o mai frecam prin europa. sper sa ma simt bine. obosesc in continuare, dar nu asa de rau ca in primele 3 luni. o sa merg cate putin, o sa ma odihnesc cate 30 de min, pipi des. asta e!!!
va dau de veste peste 2 saptamani.
sa aveti zile racoroase si picioarele sa nu vi se umfle.
20+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU