Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Carmendu, drum bun sa ai, vacanta placuta (le imbini inteleg) si sa vii numai cu vesti bune.

Miki 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Carmendu sper sa vii numai cu vesti bune din Germania! Daca ai vesti bune, sunt convinsa ca si vacanta va fi pe masura!

Andrada 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

fetelor, sper ca totul e in regula cu fiecare dintre voi dupa acest weekend! Am mai iesit si eu din casa dua cele doua luni de "claustrare", vineri chiar am condus masina, dar... am patit alta: daca merg putin mai mult incep sa ametesc, mi se incetoseaza ochii si mi se infunda urechile... imi revin daca stau jos cateva minute. Cum n-am mai avut in viata mea asa ceva, am intrebat dr-ita de familie si se pare ca sunt caderi de tensiune/calciu. E adevarat ca am tensiunea destul de mica (eu eram hipotensiva si inainte de sarcina) si ca nu beau cafea de doua luni din cauza greturilor. Acum ca am scapat de greturi vreau sa incerc sa beau cate o cafeluta cu mult lapte mai ales cand stiu ca plec undeva, ca e tare neplacuta senzatia, mai ales cand nu ai unde sa te asezi (vineri mi s-a intamplat in hipermarket, noroc ca eram cu sotul, care m-a ajutat si cand mi-am revenit cat de cat m-a dus la masina). Voi ati patit asa ceva?

Manu 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Carmendu, drum bun si sa vi cu vesti bune!
Manumanu, si eu am avut o ameteala, tremuratura cam de o saptamana dar eram acasa in pat, am mancat un pic de ciocalata si mi-am revenit, m-am gandit sa refac analizele cu calciu, fier...De tensiune stiu ca am foarte mica, nici doi pasi nu fac pana nu beau o cafea dimineata. E nasol daca te ia singurica undeva pe drum.
Luca, cum te simti, e mai bine?
Marush, te-ai dus la mare sau unde esti?

Julia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna fetelor!

Vin la voi cu o intrebare, ca sunteti mai cu experienta cred.

OESTROGEL - a folosit cineva pentru cresterea endometrului? Daca da - a fost la indicatia medicului sau din propria initiativa? E bine de folosit in timpul stimularii sau dupa ET?

Mersik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Hello burtici!Ce mai faceti voi?Am scris un mesaj si sambata,dar acum vad ca n-a ajuns

Cami:imi pare tare rau de puiutul tau care n-a rezistat,dar ma bucur ca cel care a ramas e puternic si ca s-a lipit bine de mamica lui.Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!Cum te mai simti?

Julia:nu stiu daca pot spune ca eram fumatoare inraita(in Ro fumam uneori si un pachet/zi,in Islanda cam 10 tigari/zi),insa ceea ce stiu clar e ca mie-mi facea placere sa fumez.Si acum,dupa 1 an si jumatate de cand m-am lasat,inca mai poftesc la tigara uneori.

Andrada:ce ma laudam eu ca m-au lasat greturile?!?De dimineata m-am trezit cu ele pe cap si cred ca asa o sa fie pana deseara(mai ales ca la mine se accentueaza spre seara).

Carmen:Dumnezeu sa fie cu voi si sa veniti cu vesti bune din Germania.Drum bun!

Manu:si eu stiam ca in sarcina tensiunea are tendinta de scadere...Si eu am tensiunea mica,asa ca tb sa fiu atenta...Uite,bine ca mi-ai amintit,ca nu mi-am mai pus tensiometrul de vreo 2 sapt...

Luca?Ce mai faci?Sunteti mai bine?Doamne ajuta!

Flori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

quote:
Originally posted by digeka

Buna fetelor!

Vin la voi cu o intrebare, ca sunteti mai cu experienta cred.

OESTROGEL - a folosit cineva pentru cresterea endometrului? Daca da - a fost la indicatia medicului sau din propria initiativa? E bine de folosit in timpul stimularii sau dupa ET?

Mersik

Digeka

Eu am folosit Divigel, pliculete 2 pe zi, in timpul stimularii, parca din ziua 7-a, la indicatia medicului. Se aplica gelul pe burtica in zona uterului.

23+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

...............fetitele mele au plecat la ingeri.....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt la birou si nu ma pot opri din plans
LucaLuca,

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Off... LucaLuca ... nu am cuvinte. Tocmai cautam sa vad ce mai faci si cum te mai simti si am ajuns sa citesc vestea asta atat de trista, vai,vai,vai... ma tangui pt. tine. Plange sufletul meu , plange . Maicuta Domnului sa te aline

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput