Gravidute prin FIV (17)
Raspunsuri - Pagina 18
flori76 spune:
Luca:te imbratisez cu drag si sunt convinsa ca o sa fie bine pana la capat.Nu se poate altfel!!Doamne ajuta!
Ma bucur tare mult ca fetitele tale sunt niste luptatoare si ca sunt bine,dragele de ele
Flori 14+
carmendu spune:
luca - te rog sa gandesti pozitiv. ajuta.
iti doresc multa sanatate.
si mi-e mie dor de catalina. s-o ajute DD sa-si revina.
19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
tuculucu spune:
salutare in miez de noapte!
ce sa zic eu fetelor? de cand cu catalina am tot citit si nu-mi venea sa scriu nimic. nu stiu...mare pacat. doamne dumnezeule ajuta-i sa poata merge mai departe!
luca luca: ma gandesc la tine si abia astept ziua in care o sa ne dai vesti mai bune. fii increzatoare si puternica desi sunt convinsa e foarte greu! te pup!!!
eu sunt bine, adica as putea mai bine daca as reusi sa dorm. acum mi-e prea cald si ma apasa sanii astia mari si grei pe zona toracica, unde incep coastele, de cred ca o sa raman cu vanatai pe-acolo. eu am avut sani mari si inainte, dar acum sunt fooooorte mari... :) daca port sutien ma deranjeaza sarma sau partea de jos asupra careia se exercita o presiune mare si care la ransul ei preseaza toracele.
in rest contractii nu am avut decat putine, continuu cu tratamentul cu duphaston pe zi. arsurile ma mai supara..dar ce ma mai plang pe aici cand sunt probleme mult mai grave...
am si vesti bune, am fost ieri, de fapt alaltaieri la un consult si l-a vazut in sfarsit pe al doilea bebe: e fetita. bine, eu stiam dinainte ca e fetita, asa simteam eu dar acum am primit si confirmarea dr-ului. pitica mea... saraca e in partea de jos a burticii si o mai stresez cateodata cand stau pe scaun si o simt cum tot loveste pana imi schimb pozitia. are uneori niste lovituri, cred ca cu picioarele, pe care le simt jos in vagin... ma cam ingrijoreaza ca presupun ca face o presiune suplimnetara pe col, dar nu am ce sa-i fac. a mai patit cineva ass?
m-am intins mult si somnul meu nu mai vine...si maine, adica azi ar trebui sa merg pana la serviciu sa mai rezolv chestii...
felelor cu curaj inainte, ca toate vor fi ok pana la urma!!!
andrada p: ce faci? cum sunt bebicii? pupici!
trebui sa caut carucioarele sa le pun la semnatura, pana atunci:
25+ cu bebe si bebelina
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Buna fetele dragi.
Cata un si multa putere.
Luca, sper si eu sa fi eliminat hematoamele si sa te faci bine si tu si fetitele.
Flori si eu am fost la un eco ieri la Iosup. Ne-a spus ca bebe e fetita si parea sa fie in paramentri normali. Bine, mi-a zis si ca placenta e gradul 2 de maturitate (ceea ce nu e chiar OK) si ca as avea IR-urile marite (un indice care arata rezistenta intampinata de sange in arterele uterine). Dar astept sa vad ce zice dr meu, n-am de gand sa ma mai panichez si cu asta. Bine ca era fetita OK. Ieri am facut si TT. In rest, am in continuare dureri ca la CM (dar s-au mai redus ca frecventa) si ciudatenia pe care o simt cand incerc sa dorm pe laterale. Mi-a amortit spatele dormind nuimai pe spate. Cred ca azi am sa sun la dr la cabinet sa intreb despre ce-i vorba.
Cami, ce mai faci? Nu mai avem acelasi dr, pt ca din cate stiu eu nu mai urmareste sarcini. Tu ramai la ea pana la sf?
Madalina, ce mai face Sofia?
Mirela 15+
Mirela,Iosup asa spune la toata lumea are "boala"cu placenta si cu IR care se iau in considerare doar in trim III de sarcina,asa ca stai linistita,mai bine sun-o pe Shery sa-ti povesteasca despre asta ea este patita,si pe eco ale mele scrie la fel.Sofiuca creste, pe zi ce trece mai nazdravana avem deja 5 luni a trecut timpul parca a zburat,maine poimaine parca o vad ca o ia la fuga si pe ai vostrii in urma ei.
toate fetele curajoase.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
valeria72 spune:
Flori
E adevarat ca va citesc in fiecare zi dar de cand cu vestile proaste nu-mi vine sa scriu nici un cuvintel.
In rest eu pot sa zic ca sunt binisor, adica mi-au mai trecut mancarimile cu ulei de masline, greata la mine e inconsecventa, de obicei ma lua pe la pranz insa am si zile cand ma ia de dimineata, durerile de burtica si spate s-au mai atenuat, merg la servici doar 6 ore si dupa vin acasa si fac nani .... in rest cam stau lungita pe canapea cand pe o parte cand pe alta, burtica a inceput sa se umfle un picut in partea de jos si ma deranjeaza daca stau aplecata peste birou asa ca mi-am luat un scaun de birou in care sa pot sta cat mai pe spate.
Am reusit sa fac analizele primului trimestru si azi ar trebui sa am rezultatul ultimelor, dupa care mergem la dr sa-i mai vedem pe bebei si sa ne spuna ce facem mai departe.
Pup toate fetele dragalase si sper din tot sufletul sa auzim doar de vesti bune.
8+
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
@pop@ spune:
Buna dimineats burtici,
Catalina, ma rog sa ai puterea sa-ti revii.
Luca, la ce fete luptatoare ai sunt convinsa ca veti reusi. Te rog sa crezi si tu acest lucru.
Despre noi acum......suntem bine...am fost la ecograf ieri si am recuperat zilele pierdute saptamana trecuta, asa ca bulina mea are 2,33 cm. Doctorita mi-a dat liber sa vin la servici, cu recomandarea de a incerca sa nu mai stau chiar 10 ore .
Si acum, si o intrebare......se iau vitamine de saricina in trim. I? Ca am calcemia si glicemia usor scazute si pana ajung la doctor...
Andreea9+
http://bd.lilypie.com/Zl1Cp3.png
miki01 spune:
Buna dimineata, burtici!
Luca Luca - fruntea sus si ai sa vezi ca totul va fi bine! Puterea o gasesti in dorinta mare a fetelelor tale sa te stranga in brate.
Dragele mele, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem? Eu nu am nici un dubiu ca o voi face, dar nu stiu daca sa aleg firma care a deschis si la Cluj sau alta? Voi ce ziceti?
Nu ma pot obtine sa va spun ca acum ascult cu bebele meu Mozart for Babies - absolut super este. Am avut norocul sa gasesc la o benzinarie o mapa f frumos ambalata cu 12 CD-uri - cu doar 70 lei.
Miki 21+
Julia75 spune:
Luca, terbuie sa fie bine pana la urma. Hai ca poti, nu te lasa!
Tuculucu, felicitari si pentru fetita, ce frumos va fi: un baiat si o fetita!
@pop@, eu am luat Elevit, chiar de cand am inceput tratamentul de FIV, de fapt iau si acum. Acid folic neaparat sa iei, e important in primul trimestru.
Miki, relaxare placuta cu Mozart. Trebuie sa incerc si eu.
Flori, mai lasa si tu greata pentru incepatori.
Julia 16+
flori76 spune:
Salutare burtici!
Tuculucu,ce bine ca ne-ai mai scris si ca totul e in regula la voi.Sa va traiasca fetita si baietelul si sa fie sanatosi!
Valeria,ma bucur ca esti bine!
Miki,si noi discutam despre celulele stem,ca am vrea neaparat sa recoltam,insa nu prea stiu care-i procedura.Adica,stiu ca tb sa faci un contract cu firma si ei iti trimit acel kit pt recoltare,insa nu stiu daca toate spitalele din tara fac treaba asta sau doar unele.Medicul meu este seful sectiei de maternitate a spitalului,deci tb sa stie exact ce si cum,asa ca o sa trebuiasca sa discutam.
Julia,sa stii ca azi ma simt muuuult mai bine.Aseara am terminat gynipralul si chiar se vede.Am baut si eu astazi prima cafeluta de cand am ramas insarcinata(adica de la Pasti).Ah,ce buna a fost!!Radea sotul de mine si ma intreba daca nu vreau si-o tigara As fi vrut,cum nu?!?
Flori 14+
miki01 spune:
Flori, ref la celule stem, firma se ocupa de transport, procesare si depozitare, dar dr. care recolteaza, daca nu a mai facut-o, are nevoie de o instruire destul de usoara, se pare. Chiar mai devreme am citit pe www.cordcenter.ro cateva amanunte.
Miki 21+