Gravidute prin FIV (17)
Raspunsuri - Pagina 17
Julia75 spune:
Flori, Alina, multumesc. Eu folosesc crema speciala pentru burtici din sapatamana 10 dar deja aveam si am vergeturi pe coapse, m-am ingrosat repede si mult. Nici dupa nastere nu o sa-mi treaca? Atata bai sa am.
Julia 16+
flori76 spune:
Neata burtici!
Julia:ai schimbat semnatura Doamne ajuta pe mai departe! Deci,e cazul sa ma apuc de creme...ok!Voi cum va dati?Numai dupa dus sau oricand?Si de cate ori/zi?
Alinush:pai,la ce ora scriai tu pe forum?!??Aoleu,pai eu la ora aia dormeam demult taaare Nu stiu ce am ca de vreo sapt adorm seara pe la 10,oricat as vrea nu pot sa-mi tin ochii deschisi.Eu care n-am avut probleme cu somnolenta deloc pana acum.
Flori 14+
manumanu spune:
Flori, unde ai gasit crema Dr. Fischer? Eu cum nu prea ies din casa, mai ales pe caldura asta, nu prea stiu unde si ce se gaseste... Trebuie sa imi fac curaj sa mai ies si eu prin magazine, ca mi-au ajuns 2 luni si jumatate de "izolare".
Julia75 spune:
Flori, eu ma dau o data pe zi, dupa dus, nu stiu daca asa trebuie, ca nu inteleg ce scrie pe crema, mi-a trimis prietena din Germania cu a geanta de haine pentru gravide, de bucurie cand a aflat ca sunt gravi. Da, am schimbat si semnatura, foarte incet trec saptamanile, pana acum ma plangeam ca iarasi a trecut un an, ma imbatranesc cu zi ce trece, cadeam in depresie la fiecare zi de sarbatoare, acum abia astept sa fie Craciun.
Julia 16+
xrysya spune:
Fetelor in legatura cu cremele sa stiti ca totul depinde de corpul si pielea voastra.Un exemplu sunt eu.de la 12 saptamani mia recomandat dr sa ma dau cu crema pt ca sunt gemeni deci trbuie sa ma protejez.si mam dat.de 4 ori pe zi nu numai dupa dus.si am luat cea mai buna crema ca doar tebuia nu?de la verfion,speciala pentru gravide.acum dupa ce am mi sa facut burta poligon de trageri,mia schimbat crema,mia dat sa iau de la dr fischer maternity.credeti ca sau oprit?de unde?mai multe.copii in ultimele doua luni iau mult in greutate deci si burta creste mai mare si pielea se intinde mai mult.totul depinde de elasticitatea pielii.asta e.punem bluzite mai lungi si totul se rezolva.copilu sa fie bine si sanatos i rest le rezolvam noi dupa aia pe toate.
ma bucur sa aud ca incep fetele sa vina si cu vesti bune,cu toate ca mi sa rupt sufletu pt catalina.e prea dureros.e prea mult.
luca luca iti doresc tot binele din lumr tie si la fetite si gandestete ca totul va fi bine si o sa uiti tot ce treci acum.mai greu mai usor pana la urma toate trebuie sa ne implinim visul chiar daca intalnim multe piedici.
fetelor cred ca eu sunt prima la nascut,am multe emotii,mie frica de cezariana,si cred ca am inceput sa am depresii ca am inceput sa ma vaiet ca cum o fi sa ai grija de 2 cum o sa le fac baie,cum,cum,cum.da cred ca totul va veni de la sine.cu toate ca mai am un baietel,nu stiu nimik.mama mi la crescut din prima zi asa ca experienta nam delok.dar akum mama nu vrea sa vina,zice ca e prea cald.abia din septembrie vine.deci vreo 2 luni trebuie sa ma descurc singura.
miam facut valiza dar de fapt e valizoi.mia dat o lista cemi trebuie in clinika,dar totul la dublu.si am o valiza ceva mai mare decat portbagaju masinii.mie si rusine sa ma duc cu atatea boarfe dupa mine.fetelor care veti naste in clinici private,aveti idee cat ar fi o nastere cezariana?mie mia cerut 4 mii de euro in total.mi sa parut cam piperat da cred ca e cam tarziu sa mai schimb ceva.
va pup si mai revin cu vesti
+34+4zile TWINS BOY
flori76 spune:
Manumanu:eu mi-am adus crema din Islanda,insa am vazut ca au aparut si la noi in farmaciile Sensiblu si costa aprox 500.000lei.Sper sa fie buna si sa nu fac vergeturi.
Ah,Julia,cata dreptate ai!Si mie mi se parea ca trece timpul asa de repede,iar acum asa de greu...Lasa,cu ajutorul Domnnului,o sa fie bine si de Craciun o sa fim niste mamici fericite!Doamne ajuta!
xrysya:mai ai putin.Nastere usoara si bb-i sanatosi iti doresc!Nu-ti face griji,sunt convinsa ca te vei descurca cu ei
Fetelor,cand au inceput sa va lase greturile?ca la mine e jale.Am greturi la fel zilnic,parca nu se mai atenueaza deloc.Cel mai rau este ca mi-e fff.sete si numai ce beau si mi-e rau ingrozitor.Si acum,scriind mesajul asta,am mancat un colt de paine,pe care imediat l-am vomat...Cand ma gandesc ca e ora mesei...mananc cu pofta(ca mi-e foame,mi-e pofta) si dupa aia vomit....
Flori 14+
carmendu spune:
alina alexandra- eu iau aspenter inca din sapt 7 1/zi, si sunt ok.
amzulica - nu am de unde sa-ti fac rost de gravibinon. baga baga utrogestan la greu 6/zi
un alt medicament bun e proluton depot si se gaseste in turcia. vorbeste cu medicul tau.
xrysya - are dreptate. totul tine de corpul nostru. poti sa te dai cu o mie de creme. daca e genetic sa faci vergeturi, le faci. si cred ca asa e si cu ingrasatul
in romania in sistemul privat pentru o nastere cu cezariana, la medlife costa 5200 roni
la euroclinic cam 9900 roni
iar in germania 4000 euro.
19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
miki01 spune:
Ref la perne pt dormit mai bine, am gasit la Miniblu (din Feeria) dar nu mi-a placut culoarea, am lasat telef sa ma anunte cand aduc alta culoare, dar de o sapt nici un semn, costa 180 lei. Am mai gasit si la Prenatal - perna la fel, care costa 230 lei. Cred ca sunt f bune, erau umplute cu silicon nu cu polistiren expandat cum sunt cele de pe bebelusul tau.
Flori, la mine greturile treceau numai cu coaja de paine, sau covrigi. Am fost norocoasa si au tinut max 3 sapt si aveam "recital" doar seara.
Miki 20+
flori76 spune:
Miki:sar'mana pentru lamuririle referitoare la perna.Mie si aia de pe bebelusultau mi s-a parut ca are culori cam aiurea.Pana la urma,daca nici in Constanta n-o sa gasesc,o comand pe aia si gata.
Cu greturile la mine e nasol.Adica nu am gasit niciun remediu,absolut nimic.Lichidele ma fac sa vomit instantaneu,iar restul imi provoaca greata...In seara asta termin gynipralul pe care-l banuiesc,ca fiind o cauza a greturilor.Sunt tare curioasa cum o sa fie de maine.
Fetelor,dar slabuta miscarea la subiectul nostru.Unde ati disparut toate?Dimineata am zarit-o pe Valeria72 pe forum,am sperat sa primim ceva vesti de la ea.Valeria,esti bine,da?Ce-ti fac bb-ii?
Flori 14+
LucaLuca spune:
Eu n-am disparut, girls, dar mai bine nu va povestesc.... Nu sunt bine. Cheagurile pe care le elimin - au mai fost trei aseara, un pic mai mici, urmate de sangerare dureroasa - nu sunt hematoame, caci la dimensiunile alea nici nu ar putea trece prin col, ci sange coagulat in vagin din cauza nenorocitei de pozitii strict orizontale... Iar ieri am facut doppler, ca intotdeauna fetitele sunt bine, dar nu am insistat pe ele mai mult decat activitate cardiaca si minimul necesar, caci nenorocitul de hematom - care miercuri se sparsese in trei bucatele de dimensiuni neglijabile - dupa noile sangerari s-a reunit si are dimensiuni mai mari ca niciodata: 7 cm per 4. Medicii sunt rezervati. Dupa cum stiti, nu exista tratament sau solutii. Am perfuzii cu spasfon, fier, dolipran, dar... Asta ca sa nu zic ca nu iau nimic. Fac in continuare acupunctura pentru reglarea fluxului sangvin. Si mai ales: nu misc.
Psihic, sunt foarte zdruncinata, ma innebuneste alternantza asta de la o zi la alta, deal-vale, deal-vale. Incerc insa sa fiu tare.
Ma bucur pentru voi ca sunteti bine, multumiti lui Dumnezeu pentru asta si rugati-va si pentru noi.
Catalina, te imbratisez tare!
17+