Gravidute prin FIV (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Luca, nici unora dintre noi nu ne prind bine vestile rele, dar tu chiar ca trebuie sa te feresti, nu te lasa deprimata, fi tare mamico. Macar tu trebuie sa revii cu bebicii cu tot. Ai grija de voi.

Julia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Catalina, nu-mi gasesc cuvintele sa-mi exprim amaraciunea pe care am simtit-o cand am citit astazi. Multa putere, draga mea, multa incredere ca visul tau va fi implinit data viitoare. Lupta asta pierduta te va intari mai mult sa castigi razboiul greu pe care toate il ducem pana la implinirea visului nostru.

Luca luca, esti o mare luptatoare si nu trebuie sa te gandesti decat la florile care cresc in tine! Multa sanatate, draga mea!

Aurel cris, multumesc tare mult pentru incurajari. Avem mare nevoie de voi care ati castigat marea batalie.

Alina Alexandra, multumesc tare mult pt sfaturi, am fost astazi la doctor si se pare ca ameteala este cam "normala" pentru aceasta perioada iar simptomele de voma au disparut singure. In rest suntem bine. Super excursie ai avut, bravo voua!

Astazi la eco morfo de trim II am aflat si ca "fetita" noastra este de fapt "baietel", suntem cu o saptamana mai vionici decat varsta gest. si suntem tare zglobii. Mami s-a cam ingrasat dar in rest totul este f bine.

Va pup pe toate dragele mele,

Miki 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Vreau sa va multumesc din nou pt tot sprijinul....
Nu am vrut sa va amarasc asa ca nu am postat aici detalii dar am povestit totul la "Durerea unei pierderi de sarcini" pentru cine vrea sa stie prin ce am trecut.

LucaLuca te rog gandeste-te doar le fetitele tale si la tine.

Va pup si va doresc sarcini usoare.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Catalina, cuvintele sunt de prisos sper sa ai puterea sa mergi mai departe si sa o iei de la capat cat mai curand.
LucaLuca linisteste-te nu mai citi pe forum macar o perioada pana iti este mai bine, vestile rele iti fac rau,o sa ma rog sa ajungi la final cu bine
Fetelor de Andrada stiti ceva?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LUCA LUCA ai grija de tine si gandeste pozitiv,trebuie sa reusesti,are drepate Madalina nu mai citi vestile proaste ca iti fac rau.Mereu spuneti in gand ca vei reusi,Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, cred ca m'am exprimat eu aiurea, nu doar citirea nenorocirii care s-a abatut peste Catalina mi-a provocat reactiile despre care v'am povestit. Povestea a inceput de vineri, cand am coborat din pat dupa 3 saptamani de nemiscare iar uterul meu, care intre timp a luat superproportii si incepuse sa creada ca pozitia normala este la orizontala, s'a trezit dintr-odata verticalizat. Si vineri seara - sambata toata ziua a inceput jalea pe care v'am descris'o, cu hemoragie, dureri, contractii. M-au pus pe perfuzii iar duminica seara, cand ma mai calmasem putin, am intrat pe net, am citit mailurile si am bagat un ochi pe forum; m-am socat intr-un mod de nepovestit din cauza tragediei Catalinei si imediat dupa am simtit ca elimin ceva de proportii, am urlat desi nu aveam dureri, au venit infirmierele, care nu mi-au putut spune daca e un bebelus, asteptau sa urce medicul sa se pronunte, apoi a urmat o a doua eliminare, am intrat in criza, cu tremuraturi si neraspuns la stimuli, intre timp imi tot spuneau ca sunt doar doua cheaguri mari, de peste 6 cm, dar eu nu ma putem opri. Chiar si dupa ecografia in care am vazut inimioarele tot nu ma puteam opri din tremurat convulsiv, am dezvoltat de atunci incoace un sindrom pe fond psihic - ma sufoc in timp ce vorbesc sau chiar in somn, trag aer in piept cu disperarea unei astmatice. Am in continuare contractii, practic doua bile foarte rigide in abdomen care apar regulat.

Multumesc de sfaturi, stiu ca nu ar trebui sa citesc povesti care sa ma influenteze negativ, dar nu m-am putut abtine, am fost si pe "durerea unei pierderi de sarcina" si am mai tras un bocet. sunt foarte destabilizata. Catalina, ma rog pentru tine....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Catalina - durerea ta este mare si probabil numai tu o poti stii dar trebuie sa ti revii si sa te gandesti ca in curand poate Dumnezeu te va binecuvanta cu alte floricele care vor sta cu tine pana la sfarsit !
LucaLuca - de curand am trecut prin esecul unui FIV pe care eu il cred nereusit numai din cauza stresului in care am stat de cand am inceput tratamentul si dupa ET, daca nu te superi, sfatul meu este ca oricat ti ar fi de greu sa incerci din raspunteri sa fii optimista , sa te gandesti la cele doua inimioare si sa lasi stresul, gandeste te doar ca va fi bine !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, am citit ... Iti doresc sa nu ramai prea mult timp la aceea odisee, sa treceti cat mai curand peste aceasta durere si sa puteti sa reluati lupta de la capat, stiu ca nu te dai batuta. Si la noi poti sa scrii orice simti, si asa te cautam oriunde "te duci", suntem alaturi de tine. Esti inca in spital sau acasa? Macar fizic te simti bine?

Julia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Catalina, imi pare nespus de rau pentru voi si mai rog sa va reveniti cat mai repede. Nu gasesc cuvinte... Doamne Ajuta!

Luca cred ca eliminarea hematoamelor ar trebui sa fie de bine, nu? Imi amintesc de tine de la FIV ca erai asa de plina de incredere si de optimism incat eram sigura ca vei reusi. Fiecare trecem prin momente mai usoare sau mai grele dar fetitele tale ar trebui sa stie ca mamica lor e puternica. Hai, capul sus si mergem inainte. Gata cu momentele grele.

Miki, Slava Domnului ca esti bine si felicitari pentru baietel.

Fetelor, noi care suntem mai in forma, hai sa mai vorbim si despre vesti bune, fetele cu probleme sau cele noi au nevoie si de alte subiecte, mai vesele.
Spre exemplu eu arat ca un elefant, sunt de-a dreptul caraghioasa. Mai nou am inceput negocierile cu bebeii mei care ma pun dese ori sa stau in anumite pozitii ca sa isi faca ei loc. Cred ca au inceput cu lectiile de educatie a parintilor pentru ca in ultimele zile imi administreaza picioruse la ficat sau in alte zone. Uneori seara se misca burtica asa de tare ca verific daca se zguduie lustrele pt ca efectiv am senzatia ca e cutremur. Am inceput deja sa ma rog de ei sa nu se bata in burtica pt ca unul s-a intors cu capul in jos iar celalalt sta cu capul in sus.
In rest, intentionez sa o tai cateva zile la mare, sa vad care e atmosfera pe acolo.
Va astept cu vesti bune.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare,burtici dragalase!

Alina:ce ma bucur ca esti in forma!Si noi cred ca o sa ajungem la mare saptamana viitoare,daca ma simt bine.Legat de calatoria ta,de cateva mii de km,am si uitat sa mai scriu aici ca noi am venit in Ro(din Islanda) cu vaporul si apoi pe roti inca aproape 4000Km. Mi-a fost rau pe vapor,pentru ca deja incepusera si greturile,insa in masina n-am avut nicio problema.Sarcina usoara in continuare!Abia astept sa-mi dea si mie bb picioruse prin burtica

Miki:sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos!!

Julia:ce faci?Cum te simti?

Cami??N-ai mai scris de cateva zile.Sper din toata inima ca tu si bb-ii sunteti bine.

Vesti bune astept si de la Luca si fetitele dragalase

Eu,dupa ce tot week-end-ul m-am gandit la drama Catalinei(pe care o imbratisez strans),luni n-am mai rezistat si m-am programat la eco.Bb nostru e bine,era vioi,dadea din manute si se rasucea prin burtica si ne-a facut asa frumos cu manuta ca am reusit impreuna cu tati si nenea dr sa-i numaram degetelele de la manuta dreapta.
Colul era de 38mm,iar sexul nu ni l-a spus inca...poate la urmatorul eco,peste 2 sapt.
In continuare am greturi,seara destul de nasoale,tot nu pot sa beau mai nimic..Partea buna e ca nu prea am mai vomitat.Maine e ultima zi de gynipral si sper ca odata cu el sa se mai diminueze si greturile.

Cam atat despre noi.Va pupic pe absolut toate si astept vesti si de la fetele care n-au mai scris de multisor:Andrada,Marush,Mirela,Rami,Pop@,Kityke,Manumanu....

Flori 14+

Mergi la inceput