Gravidute & Mamici de IASI (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Kriss , dar pentru baietei de 3-5 ani aveau ceva ?Si ce inseamna mai exact reducerile la ei ? Adica la ce pret au un tricou in mod normal si cit e acum redus?

GABI ,de 3 ori mama

din pacate gabi nu stiu sa iti spun.sunt pe categorii..fete, baieti, separat nou nascuti, pana la 1 an si dupa ..
de ex. body fara maneca erau vreo 12 lei si ceva si am luat cu 6 lei si ceva..
poate stiu mamicile de baieti sa iti raspunda..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by kriss79

salut
anm fost la Z, dar nu am luat cine stie ce..sunt reduceri 50 % pt toti, nu doar pt.cei cu card.cred ca doar ma anunta ca vor fi azi. era destul de aglomerat pe la 11 si nu prea an gasit marimea ei f multe..am anuntat pe cateva fete de red carora le stiam tel..
acum sunt la mama pe laptop

Avem 8 luni!!

eu sunt incepatoare asa ca incep cu inceputul unde e Z?? sa inteleg ca vand hainute de copii? zi-mi ceva si de calitate si gata nu mai intreb nimic

aaa...ba da...imi mai ziceti o data va rog unde e teba ca vreau sa ma duc joi sa iau pt bebe ce-mi mai trebuie! multumesc frumos!

23+ DAVID

Mergi la inceput

Nusa bag de seama ca vrei sa-l insori pe David dejaca ii cauti trusou(am vazut ca faci comanda pe redoute plus alte magazine..iar acum cauti in teba si zet..
Ma inscriu si eu pe lista de pretendente cu fii-mea

Teba e cum vii pe strada cu pratiker si tester ford dinspre mall spre zona industriala(carref) drept in fata, pe partea opusa.nu se vede bine din intersectie..dar e acolo.e langa intrarea fabricii..
scrie mare sus magazin pt. mamici si copii sau ceva de genul asta.
zet e in felicia, in dreptul intrarii in supermarket.
materialele sunt bune, bumbac, in..
fabrica e cumparata de sotul andreei esca si sunt lucrate in romania cu materiale din afara(franta)..deh, mana de lucru ieftina..

Gabi, m-am uitat pe bon.tricourile fetei au fost in jur de 36 lei, redus 18 lei..

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bey sincer nush daca o sa ma lase inima sa-l insor vreodata la cat il iubesc il tin numai pt mine...si daca-l dau o sa fiu o soacra tare rea asa ca n-o inscriu pe alessia pe lista ca o cunosc pe ma-sa si nu ma lasa sufletu sa fiu rea cu ea...da mai stii ce-o fi peste 20 si ceva de ani

aha ...merci de lamuriri, poate merg maine la carefour si o sa vad si eu daca pot lua ceva pt barbatelul meu si joi sigur ma duc la teba ca am auzit ca au intr-adevar haine bune

de pe redoute i-am luat deja o caruta vreo 3 comenzi am facut si de maine baga astia reduceri si bat pariu ca-i mai iau o caruta....dar cati baietei are mamica??

apropo cand am vb pe mess eu am uitat sa ma uit la pozele care mi le-ai trimis cu camera printesei si azi cand m-am dus la birou(ca de atunci n-am mai fost) nu stiam de unde le am, noroc ca mi-am adus aminte...m-a dat pe spate camera si mobilierul , mai ales patutul cu baldachin asa l-ai luat sau i-ai atasat tu baldachin? e lemn?sau pal?

cam atat pe azi cred ca ma retrag la somn, noapte buna tuturor!

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mihamora multumim,bebe are doar zambetul lui mami dar in rest e tot tati.Asta este poate urmatorul o sa semene mai bine cu mami

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

LA MAI MULTE LUNITE ALEX!!

Teo, dar ce cavaler frumusel....de ce-l tii ascuns?

Diana, la domnisoare sa le treaca si sa fie bine. Bine ca acum sunteti bine. Ma bucur ca ai revenit.

Ralu, dar ce v-ati mai plimbat....Cred ca a fost tare frumos, dupa poze...

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Sa va spun ce am facut noi azi.... daca tot suntem doar noi doua, umblam brambura. Am mai foat o repriza la piata sa mai luam cirese, de data asta pentru compot si la intoarcere, tot drumul Stefy a cerut cirese. Mai, dar era plina de zeama, avea si pe urechi si pe picioare... era... nici nu pot sa descriu cum era. Acasa a intrat direct la spalat.
Dupa ce s-a trezit, mi-a aratat sa-i scot scutecul si nu m-a mai lasat sa i-l pun la loc. Imi arata raftul cu haine si i-am dat chilotei. A stat asa, de la 15.30 pina la 17.30 cand am scos-o afara si nu s-a udat deloc. Si-a dus olita in baie, ca daca mami merge acolo, ea de ce nu? Si mai venea sa-i trag chiloteii jos si se mai ducea la olita, dar nu facea nimic. Sunt curioasa daca o mai apuca si maine, sau doar azi ca ii era cald.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Am culcat-o pe fii-mea..
Nusa, e pal.baldachinul era optional.da, asa am vrut.dar i l-am scos, ca tragea de el..si imi era sa nu ii cada in cap bara aceea care il sustine..acum il pastrez pt.
Diana, imi pare rau sa aud de problemele pe care le-ati avut..
Raluca, m-am uitat la albume..nu la toate pozele inca.sunt f frumoase.ati avut o vacanta frumoasa, spun eu
Lacramioara, pupam fetita cu chilotei

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Ralu, dar ce v-ati mai plimbat....Cred ca a fost tare frumos, dupa poze...

Destul de frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Raluca, m-am uitat la albume..nu la toate pozele inca.sunt f frumoase.ati avut o vacanta frumoasa, spun eu

Adevarul e ca sunt tare multe. Si ca sa nu le ametesc, am preferat ca acolo unde au fost mai multe, sa fac albume separate. A fost frumos, dar putin... Ca tot ce e frumos, de altfel, s-a terminat repede... Mult prea repede, dupa mine...

Mergi la inceput