Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 6
mihamora spune:
Neata! A, nu mai e neata, dar eu deabia m-am trezit
Kriss - multumim pentru frappe, spor la cumparaturi!
Teo - tare scump zambaretul tau, seamana cu mami?
Diana - vai, prin cate ai mai trecut, bine ca sunteti bine.Ma bucur ca ai revenit
Monica- unde esti?
Oana???
Ralu- mai ai concediu?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Hi hi hi Alynta nu sunt spiridus celalalt neatent a fost sotul meu.A doua zi ne-am intalnit cu sotul tau sa-i dam nu stiu ce acte in fata la biserica din Galata si acum cand am vazut pozele voastre mi-am dat seama.Bbine ca nu ati patit nimic,sotul meu era asa de amarat si imi spunea ca era un bebe mic in masina.Pupici de la noi
teo
ce situatie
acum e comica, da' atunci presupun ca numai de ras nu era...
--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
neatza! vin si eu la o cafea cu voi! am citit doar 2 capitole din urma! mai am de recuperat!
In sfarsitttttttt.........
quote:
pai ce sa va spun....acum ca avem internet nu mai avem cablu tv!
Lasa ca e mai bine asa
Doamne, Diana, da' prin cate ati mai avut si voi de trecut Poate macar de acum incolo se aseaza lucrurile si pe la voi...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Azi dau o fuga in felicia, la z, ca am un card de reduceri de 50%..acum de-o fi ceva interesant, ca am mai fost asa la reduceri si nu aveau ce vroiam marimea ei..
Spor la cumparaturi, Cristina!
--------------------------------------------------------------------------------
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
RALUCA sa-ti fie de bine concediul.
Multumesc, Daniela
De maine incepe "distractia" de la munca. Eu ma duc acolo, iar cea mai buna colega si seful pleaca in concediu... Si dupa aia tot asa, cate 2, cate 2, pana prin septembrie... Vai de mine... Dar azi prefer sa profit ca inca sunt acasa. Am timp sa vin sa ma plang de maine incolo
addiana spune:
am culcat zgatiile...uraaa! raisa e asa de mofturoasa de vreo doua zile si inca nu m-am prins de la ce. posibil sa fie o maseluta! ca doar daca ma doare pe mine trebuie sa o doara si pe ea... iar mie durerea asta nu-mi mai trece cu nimic, am bagat aulin in mine... si eu pelican ca si robert!
si acum o intrebare: unde pot sa-i tin si eu ziua denisei, m-am desteptat pe ultima suta de metrii si deja in doua locuri nu mai au liber pe 6. citisem pe la capitolele din urma ceva dar as vrea mai multe detalii, si era si un link dat de celia dar nu se mai deschide!
va ....chiar mi-era dor de voi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Neata! A, nu mai e neata, dar eu deabia m-am trezit
si eu, si eu
quote:
Ralu- mai ai concediu?
Numai azi si gata deocamdata. Mai am de luat 1 saptamana, da' undeva prin decembrie, cred...
kriss79 spune:
salut
anm fost la Z, dar nu am luat cine stie ce..sunt reduceri 50 % pt toti, nu doar pt.cei cu card.cred ca doar ma anunta ca vor fi azi. era destul de aglomerat pe la 11 si nu prea an gasit marimea ei f multe..am anuntat pe cateva fete de red carora le stiam tel..
acum sunt la mama pe laptop
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
gabiarama spune:
Kriss , dar pentru baietei de 3-5 ani aveau ceva ?Si ce inseamna mai exact reducerile la ei ? Adica la ce pret au un tricou in mod normal si cit e acum redus?
ralnied1 spune:
Poze din concediu
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare
Din motive personale, poze cu noi nu am pus. Am mai fost si prin alte locuri, dar nu am facut poze, ci am filmat.