Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 5
moldoveanca spune:
Hi hi hi Alynta nu sunt spiridus celalalt neatent a fost sotul meu.A doua zi ne-am intalnit cu sotul tau sa-i dam nu stiu ce acte in fata la biserica din Galata si acum cand am vazut pozele voastre mi-am dat seama.Bbine ca nu ati patit nimic,sotul meu era asa de amarat si imi spunea ca era un bebe mic in masina.Pupici de la noi
teo
moldoveanca spune:
Mihamora,noi suntem in Londra am reunit familia,de fapt noi locuim aici de 5 ani de zile dar am vrut eu sa nasc in tara si sa mai stau cateva luni langa mama.Domninic al meu e un strengar numai prostioare face are doi dintisori in sfarsit si se pregateste de holiday deocamdata nu stim unde,inca studiem piata.Pun imediat cateva poze cu el,va pupam cu drag
teo
moldoveanca spune:
In septembrie venim acasa asa ca poate aranjam o intalnire oricum mai intru eu pe aici pe la voi sa vad ce faceti .Va pup pe toate
teo
kriss79 spune:
neata
poftiti la sau un frappe!
DIANA, te asteptam sa ne pove..
TEO, frumusel Domi al tau
vad ca a fost activitate pe aici..cred ca din cauza furtunii..v/a adunat pe la case..
Noi am inceput sapt cu maraiala multa..cred ca se preg al doilea dintisor.nu-i convine nicicum..adica ba da, la mine in brate...curg apele de pe mine in casa..si ea e calda..asa ca in curand ne topim.
Azi dau o fuga in felicia, la z, ca am un card de reduceri de 50%..acum de-o fi ceva interesant, ca am mai fost asa la reduceri si nu aveau ce vroiam marimea ei..
stati la umbra ca azi e iar canicula cica..
va pupam
LA MAI MULTE LUNITE ALEX!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
neatza! vin si eu la o cafea cu voi! am citit doar 2 capitole din urma! mai am de recuperat!
pai ce sa va spun....acum ca avem internet nu mai avem cablu tv!
am trecut prin multe dar acum suntem cu totii bine, mai putin eu...iar maseaua de minte!! daca n-am vrut s-o scot.....asa-mi trebuie!
am terminat cu mutatul destul de repede, am avut noroc si ne-am mutat foarte aproape, adica de la apartamentul 22 la 23!! apoi denisa a facut otita si pe fond de polipi si doctor idiot (pr martu de la recuperare) i-am facut punctie degeaba si am mai dat si 4.500.000 pentru asta, apoi am fost la alt doctor- ghindaru de la cfr care ne-a explicat foarte frumos ca daca nu-i scoatem polipi degeaba ii gaurim timpanul sa-i scoatem infectia, deci i-am scos polipii... apoi am fost cu raisa sa-i facem mulajul pt orteze (pt picioruse)- alta distractie ca zgatia nu sta 1 minut intr-un loc, deci va dati seama cum au trecut cele 40-50 de minute pana s-a intarit ghipsul pe picioruse!!! bineinteles ca nici eu nu am scapat prea usor si peste noapte m-am trezit pamela anderson dar doar cu o tzatza...am facut o mamografie si totul a fost doar pe baza de stres! am uitat ceva??!!! aaaa...am avut si noi parte de febra 40.1 denisa si 39.4 raisa de la o amarata amigdalita pe care au facut aproape toti copii de la bloc! plimbarea de rigoare pana la urgente in miez de noapte!
cam atat...deocamdata!
alynta27 spune:
Moldoveanca ce mica e lumea! Pentru sotul meu acea intamplare a fost ca o rascruce. A renuntat la un serviciu care ne-a cauzat numai neplaceri si care, pana la accident, nu avusese curajul sa il lase. A urmat o perioada grea in care nu si-a gasit de lucru, dar acum are un jobs care il multumeste! Totul e bine cand se termina cu bine!
E un dragut Domi al vostru si vad ca zambeste in fiecare poza, deci e un copil vesel! Nu ti-i greu departe de tara? L-am recunoscut pe sotul tau! Va doresc numai bine! Cand face anisorul baietelul?
Diana ma bucur ca ai revenit, ca te-ai mutat aproape si imi pare rau ca ai avut problemele de sanatate cu fetitele si cu tine!
Kriss multumim de cafea! Sa gasesti lucruri frumoase la "Z"!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Multumim Cristina pt frappe.pt mamica terorizata de printesa mica.
Am vazut pozele lui Domi de MOLDOVEANCA; foarte frumusel mititelul.
DIANA imi pare rau pt problemele pe care le-ati avut. Bine ai revenit la noi.
RALUCA sa-ti fie de bine concediul.
Fetelor cum ramane cu intalneala?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
moldoveanca spune:
Multumesc fetele pt aprecieri.E un copilas tare vesel intr-adevar mai ales daca e si mami in preajma
teo
moldoveanca spune:
Alynta imi pare rau ca ati avut probleme .Si noi am avut mare tam-tam ,era masina tatalui meu care e cam uracios asa de felul lui si ne-a facut un scandaaal.Hi hi hi.Ne e greu departe de tara dar sotul meu are un job foarte bun aici.A incercat sa stea in tara dupa ce am nascut eu,dar tot asa numai probleme la serviciul pe care si-l gasise acolo .Baietelul nostru face 1 an pe 26 septembrie vad ca voi nu mai aveti mult,doar 3 zile.Apropo am visat-o pe Mihalceanu asearatu tot cu ea ai nascut,nu?Pupam
teo