Gravidute & Mamici de IASI (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cristina, multumim. pentru micuta Alessia, sa-i treaca supararea.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ralu sotul meu are o nelamurire- cine a facut pozele? Se vede acolo un ochi de artist! Frumoase locuri ati colindat!
Teo imi pare rau ca neplacerile au fost si de partea voastra! Apropos sotul meu lucreaza la firma la care a lucrat si sotul tau! Da, eu am nascut cu dr. Mihalceanu, pentru care am un respect deosebit! Tu cum ai perceput-o? David vineri, 27, face anisorul.
Lacra cred ca stefy era si dulce tare de la ciresele! Iar faza cu olita e de retinut! Bravo ei!
Baiatul meu a facut azi 3 pasi timizi singurel!
Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hi hi hi Alynta ce multe avem in comun,trebuie sa ne intalnim neaparat.Aaaa si mai stateai si in Alexandru,nu?Sau cel putin pe acolo va plimbati cand era David Mic mic si plangeaaa si mami si tati erau disperati nu stiau ce sa- faca

teo

Mergi la inceput

Mihalceanu?Toata stima si respectul din lume am pt ea.Desi pare mai dura are un suflet maare.Noi am avut probleme la nastere si a stat langa mine 4 ore si l-a monitorizat pe bebe, pana la urma m-a bagat la cezariana.Sa-i dea Dumnezeu sanatate mi-a salvat copilasul

teo

Mergi la inceput

Alynta sa nu crezi ca sunt o nebuna care va urmareste pe ascuns.Vara trecuta cand erau caldurile alea ingrozitoare ma plimbam prin parcul Voievozilor cu mareata me burtica si v-am vazut pe voi trei.David era mic mic si plangea tare iar voi aveati niste fete disperate.Iar eu ca viitoare mamica va urmaream cu interes de pe o banca alaturata.Si eu am o memorie fantastica retin fetele oamenilor ceva de speriat.Pupici si iarta-ma ca v-am pandit

teo

Mergi la inceput

Vedeti acum nu mai scapati de mineVa pup noapte buna

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
vad ca sunt prima pe ziua de azi..sau cel putin dimineata asta, asa ca va ofer un frappe si o cafeluta cine are nevoie
Teo, ai fost tare simpatica cu "urmareala" familiei Alinei
Azi la noi e petrecere in familie, e ziua socrului meu.
Si pe 2 iulie, miercurea urmat e aniv. noastra de casatorie.facem 3 ani.dati-mi si mie o idee de cadou pt sot..asa simbolic.am cautat si 3 ani de cas=nunta de piele.Dar ceas, bratara, portofel nu poarta..
In rest, mergem la o nunta a unei prietene pe 5 iulie si am probat ce se poate din sifonier..mi-am facut programari la salon sa ma aranjez si eu cat de cat sa arat si eu onorabil ca imi vin colegii si lume buna din domeniul meu

ALINA, FELICITARI PT. PRIMII PASI AI LUI DAVID!!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata la toata lumea!

TEO e tare faza cu urmarirea. Ca tot ziceai tu ca ti se pare cunoscut sotul meu, nu cumva ati avut vreun accident si cu el:D]...........glumesc; Doamne fereste.

CRISTINA ce de-a evenimente; va distrati nu gluma. LA MULTI ANI! socrului tau. Si Amalia e f. maraita, si ea vrea numai in brate la mine; m-am uitat la gingiiile ei si nu se vede nimic. Sper ca azi sa fie mai cuminte.

ALINA pupam micutul plimbaret.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

ceai verde sau cola(astazi o comit cu o chimicala) pt. cine doreste
Diana: bine ati revenit si multa sanatate tuturor.
Nushulica: spor la cumparaturi pt. strumf.
Kriss: La multi ani! fericiti impreuna cu fetita voastra
ceva simbolic si din piele........
- o rama foto din piele la care sa atasezi o fotografie cu voi 3? - pt. biroul sotului Nu stiu unde poti gasi/comanda/face in Is si nici la ce pret. Pe net sunt.
- un portofel(din piele) pt. acte?
- o agenda(piele) de birou? suport pt. chei? sau altceva pt. birou, din piele..
Lacramiara: bafta cu operatiune "chilotei".
Ral: abia acum vad ca ai pus poze. Ma uit diseara, pe indelete acum sunt in viteza.

o zi placuta tuturor

Mergi la inceput