Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Miha - magazinul e in carrefour se numeste ecco, preturi,stiu doar cat am dat pe ale lui, 2 mil.
Torturile arata excelent, cred ca si gustul a fost la fel. Vrem si noi retetele, pls.
Cam multe parale...nu-s de noi...
Reteta de inghetata o gasesti www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19312/Tort-de-inghe-ata-cu-blat-de-bezea/" target="_blank">aici. Dureaza mult pana e gata blatul,dar rezultatul e demential.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha, sa fie intr-un ceas bun sfintirea casei voastre! ca de obicei, super tortulete.mi-ai facut pofta cu masajul.
Cristina,multumesc!

Oricand ti se face pofta pot vorbi cu prietena mea si te rezolva.
Sanatate multa sotului tau! Nasol moment!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Initial am zis sa fiu "iliganta" si sa ma multumesc cu tortul doar asa virtual. In asteptarea retetei. Dar cand am vazut ca e vorba de 4 ore....
DECI VIN!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Miha- imi ploua in gura
La aragazul meu care nu e electric, cand sunt 100 de grade?cum imi dau seama?Help me , ca n-am idee. Vreau si eu sa ma coc intr-o zi...
Oana - dar s-a terminat demult tortul,tu mai speri sa gasesti? ![]()
Hai la intalnire, cine, unde, cand? Eu vin.Adica vin si eu!
Hai in piata unirii la porumbei, vreti?
kriss - imi pare rau de accident.
Diana- ce pregatiri faci?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
danyelle005 spune:
da, eu votez pt porumbei, am fost azi cu Amalia si i-a placut tare mult, radea de nu mai putea la ei. Deci in ce zi? Si la ce ora?
MIHA am dansat cu italienii doar la hora sa nu bata la ochi![]()
CRISTINA nasoala faza cu sotul, speram sa nu fie prea rau.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
MIHA am uitat sa spun ca torturile arata intr-un mare fel, ca de obicei de altfel
. Tu cand iesi la plimbare ziua, ca poate ne intalnim intr-o zi daca tot stam in acelasi cartier, ce zici?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Simo78 spune:

va multumesc pentru urari..si cele pt mine si cele pt matei.
tort nu va dau
...la noi e sesiune, deci zilele curg la fel, pana pe 6 iul cand se termina examenele.
oricum, ieri m-am trezit cu un mega-sentiment de implinire si fericire, mi-am privit baietii minute in sir si am simtit ca mai mult de atat nu puteam sa-mi doresc sa fi realizat pana la 30 de ani.
va pup, si va urmaresc dim umbra, atat imi permite timpul ...si matei...cum ma asez la calculator cum il apuca dragostea/foamea/cheful de joaca/ alintatul.....
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Initial am zis sa fiu "iliganta" si sa ma multumesc cu tortul doar asa virtual. In asteptarea retetei. Dar cand am vazut ca e vorba de 4 ore....
DECI VIN!!!
Are dreptate Michelle,sa stii.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Miha- imi ploua in guraLa aragazul meu care nu e electric, cand sunt 100 de grade?cum imi dau seama?Help me , ca n-am idee. Vreau si eu sa ma coc intr-o zi...
Draga mea...nici eu nu am cuptor electric,e un aragaz obisnuit (cu nume de masina
) care de la o vreme a inceput sa-mi faca probleme
si cam arde.Asa ca l-am dat pe minim,am pus tava in cuptor si am lasat usa deschisa.Am "uitat" tava acolo pana a fost gata blatul.L-am tot incercat cu o scobitoare.Ideea e ca blatul respectiv nu trebuie sa se coaca,trebuie doar sa se usuce. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
da, eu votez pt porumbei, am fost azi cu Amalia si i-a placut tare mult, radea de nu mai putea la ei. Deci in ce zi? Si la ce ora?
Venim si noi la porumbei,numa sa nu ne bata soare-n cap.