Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
Tu cand iesi la plimbare ziua, ca poate ne intalnim intr-o zi daca tot stam in acelasi cartier, ce zici?
Acuma pe caldurile astea iesim mai rar dimineata.Nu ma pot mobiliza sa ies pana in 10 din casa,plus ca are si Amira de luat masa.Daca e respirabil afara si stam prin cartier,facem o tura pana jos in Nicolina sau Podu Ros si inapoi.
Sigur ca vreau sa ne intalnim,mai schimbam o vorba,o informatie...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
tort nu va dau...la noi e sesiune, deci zilele curg la fel, pana pe 6 iul cand se termina examenele.
La cei 20 de ani ai tai (plus 10
Hai,nu mai sta in umbra,povesteste-ne de Matei.Veniti si voi la intalnire?Sa ti-l smotoceasca Amira nitel?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Miha - merci
si unde gasesc foi de gelatina, ca eu nici nu am auzit de ele, stii ca eu foloseam gel fix
sper ca nu te stresez cu intrebarile.
Simo - bafta in sesiune!
Eu propun vineri la 18.00, ce parere aveti?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Miha - mercisi unde gasesc foi de gelatina, ca eu nici nu am auzit de ele, stii ca eu foloseam gel fix
sper ca nu te stresez cu intrebarile.
Nu ma stresezi!

Eu am folosit gelatina la pliculet,granulata.
Deci...e un plic albastru,pe care scrie mare GELATINA.
Si e de la Dr Oetcher si are 10 g.Am inmuiat gelatina in 3-4 linguri de apa rece si am folosit-o toata.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Ia uitati si voi ce fel poate sa faca fata mea la mancare.
E adevarat ca am pus oareshce suc de lamaie
...dar chiar asa? 
Eu sunt de acord cu intalnirea de vineri. ![]()
mihamora spune:
Miha - merci, sper sa fi priceput de data asta
E senzationala Amira!

Haide-ti la 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
gabiarama spune:
neatza !
Miha e mortala Amira cu mutritele ei . Important e ca deschide gurita si inghite ,ce mai conteaza ca e acru ![]()
Voi faceti planuri de intilnire , stabiliti ora si locatia si poate reusesc si eu sa imi mobilizez trupa ![]()
ella10 spune:
Neata!
Multumim de
MIHAMORA
Foarte tare e Amira,e o dulce
Prin Copou mai merge careva dintre voi?noi am fost ieri de pe la ora 16 pina pe la 20 si nu am vazut nici o forumista![]()
S-ar putea sa mai mergem si noi azi,sa vedem daca am curaj sa merg cu masina doar eu si Bianca
va pup o zi frumoasa
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Neata!
MICHELLE multumim de cafea. Si eu votez pt vineri dar s-ar putea sa intarzii putin ca atunci ia masa Amalia; am sa incerc sa-i dau sa pape mai devreme.
MIHA e tare nostima Amira
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007