Gravidute & Mamici de IASI (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!

Sa va dau o greu va mai treziti

Emma- spor la joaca lui Andrei

Daniela - deci va duceti ca fetele, am inteles

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Michelle, multam de cafea. La mine, stii, tot intravenos. Victor a avut azi noapte chef de chef, ca sa zic asa. Prin urmare de la 4 pana la 7 am stat de vorba, am analizat situatia (a se citi perna, jucariile etc) De la 7 am adormit pana pe la 9. Stefan a stat si el cu noi la povesti.

De ieri sunt solo. Pentru o luna. Sper sa treaca repede. Sper.

Nonna!!!!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Ella - foarte faine pozele, imi place de Miss Bianca cu rochite , am vazut ca te-a muscat rechinul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

N-am mai apucat sa intru zilele astea,am fost peste masura de ocupata.Duminica am sarbatorit cele 7 lunite ale Amirei (multumim de urari Cristina si Daniela ) si cu ocazia asta am chemat si un preot si am sfintit aici,poate mai alungam din rele.
Nu a iesit ceea ce imi doream,dar sper macar ca in ziua aceea s-au adunat toate relele si cum au venit asa au si plecat si sa nu mai vina.
Am facut 2 torturi,unul de inghetata si unul de ciocolata. Toata lumea a mancat repede repde ca sa ajungem la desert.

LA MULTI ANI SIMONA! Chiar daca cu intarziere,sa stii ca din inima.

Alina,sa va fie de bine mutarea in casa noua.Foarte frumos ati facut si niste culori...wauuu... Asteptam si poze cu aranjamentul final si cu voi fericiti,linistiti la casuta voastra.
Condediu placut la mare. Si noi abia asteptam 23-ul.

Michelle,foarte interesant site-ul de incaltaminte. Detalii? Preturi? Se pot cumpara de undeva produsele respective?

Daniela, si chiar n-ai incins nici un italian de ala la o batuta de-aia moldovineasca?

Eu tocmai vin de dupa un masaj de relaxare. Ehehe...ce bine ar fi sa am in fiecare zi asa maini dibace sa ma maseze...Sau macar bani pentru ele...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha, vreau si eu la masaj? La Doina? Si pe Amira cui ai lasat-o in timp ce tu te relaxai? Sau a stat acolo cu tine? Ca ma bate un gand...A! Cam cat ia Doina pe un masaj din asta?

Mortale torturile tale!!! (mortale adica ffff faine, dar pentru ca nu am acees la ele pot spune si asa: "nu sunt bune, sunt mortale" In fine, ai inteles unde bat, nu? )

Mergi la inceput

Ella, frumoase pozele. Frumoasa printesa. Si bravo voua pentru plimbari. Cat mai multe. Uite, in poza asta e frumoasa foc Bianca.

Mergi la inceput

Miha - magazinul e in carrefour se numeste ecco, preturi,stiu doar cat am dat pe ale lui, 2 mil.
Torturile arata excelent, cred ca si gustul a fost la fel. Vrem si noi retetele, pls.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Miha, sa fie intr-un ceas bun sfintirea casei voastre! ca de obicei, super tortulete.mi-ai facut pofta cu masajul.
Alina, am reusit sa vad pozele ap.vostru.imi place aveti culoare in el.si noi la fel..sper numai sa nu o apuce pe fiica-mea sa mazgaleasca peretii si eu sa umblu ca nebuna dupa var de nspe mii de culori..mi le-am notat eu undeva dar..
Michelle, cum mai e Domi?
Oana, sa treaca luna mai repede pt voi!
eu sunt cam suparata ca a intrat unul cu masina in masina sotului de servici si el nu avea centura(era pe scaunul din dr)si a intrat cu capul in parbriz si l-a spart..s-a intamplat dim in bacau..si maine avem aniv cas noastre..3 ani..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Kriss, of! Ce nasol! (a spart si capul sau numai parbrizul?) Lasa, o sa treaca.

Fetele, da o intalneala cand mai punem la cale? Ca-s singura si cu chef de dezmat! ( a se citi plimbat/barfa/schimat sfaturi)

(v-am zis ca mama mea, asa, ca tot sunt eu singurica si ea ar fi putut sa ma mai ajute cu Stefan, s-a apucat sa zugraveasca?!( - in zid, nu in parbriz). Are, domle, o chestie cu zugravitul/schimbatul ceva in casa. In fiecare an si in fiecare an zice "gata! asta e ultima schimbare!" Si culmea ca isi alege numai momente cheie: cand tr sa nasc, cand am avut licenta, in sesiunile de vara, acum...

Asa ca...hai, scoteti-ma din casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Miha, vreau si eu la masaj? La Doina? Si pe Amira cui ai lasat-o in timp ce tu te relaxai? Sau a stat acolo cu tine? Ca ma bate un gand...A! Cam cat ia Doina pe un masaj din asta?

Nu,n-am fost la Doina.Am pe cineva care vine acasa. 20Ron o ora... Daca as avea bani as chema-o in fiecare zi,asa de bine a fost...
Amira era la somnul de frumusete...
quote:
Mortale torturile tale!!! (mortale adica ffff faine, dar pentru ca nu am acees la ele pot spune si asa: "nu sunt bune, sunt mortale" In fine, ai inteles unde bat, nu? )

Multumesc!
Da,am priceput unde bati...Deci...vii?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput