Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 15
moldoveanca spune:
Mihamora, sanatate multa lui Dominic sigur a fost un virus.Noi suntem amarati a murit bunica mea si din pacate nu pot sa ajung la inmormantare.Va pupam
teo
mihamora spune:
Multumim Teo 
D-zeu sa o ierte pe bunica ta!
Condoleante!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
Helau! 
Teo,condoleante! 
Michelle,sanatate multa la pui mic.
Pentru insecte nu-l dai cu nimic pe Domi?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Salutare! Tocmai au plecat musafirii! A fost o petrecere restransa si frumoasa! Ne-am simtit bine! Eu sunt franta! David a zambit la fiecare cadou primit! Am descarcat pozele si le pun imediat.
Ralu si Daria multumesc!
Teo condoleante!
Mihamora imi pare rau ca Domi a fost bolnavior! Multa sanatate!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
De aici poze noi, inclusiv de la ziua lui:
http://good-times.webshots.com/album/559716984wIXlbL?start=144
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Miha - multumim. Nu il dau cu nimic, cu ce sa il dau?Te referi la sparay-uri de alea? sau la ceva sa ii treaca bubele?
Alynta - foarte frumoase pozele si David e un scump.Mi-a placut foarte tare tortul. Ce cadouri a primit?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
salutare
Lacra, nu ai pus linkul la papucei.adica e pus, dar duce la albumul meu:)
Teo, condoleante! imi pare rau pt. bunica ta..
Michelle, imi pare rau sa aud ca Domi a avut probl..am vazut eu ca nu ai mai intrat dar am zis ca esti ocupata..pupici lui Domi !multa sanatate de acum incolo!
ALina, f frumoase pozele. mi-a placut tortul trenulet,am vazut multi invitati, surorile tale frumoase(sunteti 3 fete ca in povesti?
), verisorul lui(ce dolofanel
e),cadoul bicicleta.
LA MULTI ANI CELOR CE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA ONOMASTICA DE SF. PETRE SI PAVEL!!
LA MAI MULTE LUNITE AMIRA SI RAZVAN!! 
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
danyelle005 spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa ma linistesc si eu acasa ca sunt plecata de ieri. Am fost la nunta si m-am distrat destul de bine date fiind circumstantele. Mirele e italian asa ca nunta a fost jumatate romaneasca, jumatate italieneasca ( intre noi fie vorba erau niste italieni care aratau trasnet
.........dar eram cu socrii asa ca nu puteam sa faca nici o miscare, asta daca cumva v-ati gandit la prostii
). Fata a stat la mama, si a fost cumintica avand in vedere ca am lasat-o pt prima data la ea. La noi in familie si sotul e Petru si socrul si nasul de botez al sotului tot Petru asa ca am sarbatorit toti azi ( in afara de sot care e plecat
). In mare a fost o zi frumoasa azi, dar obositoare........asa ca ma bucur ca am ajuns acasa.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
TEO condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca.
ALINA foarte frumoase pozele. Mi-a placut tare mult tortul, tu l-ai facut?
MICHELLE imi pare rau ca Domi s-a simtit rau.
pt ingeras sa fie bine de acum.
LA MULTE LUNITE ! AMIRA
danyelle005 spune:
vad ca sunt singura care bantui pe aici la ora asta; n-am somn daca nu e sotul langa mine
....dar cred ca ma indrept incet, incet spre pat.